Webteksten laten schrijven
Ien Geniet van mijn Vrijheid
11 min

Webteksten laten schrijven voor je affiliate website

11 min

Heb jij een affiliate marketing website die gevuld is met content maar in Google niet gevonden wordt dan is het tijd om je web-teksten door professionals te láten schrijven. 

Wil jij geld verdienen met internet en heb je hier een website voor nodig dan moet je die vullen met waardevolle webteksten. 

Het kan zijn dat je geen tijd hebt om de webteksten te schrijven. Of je hebt het nog nooit gedaan en weet dus niet waar je moet beginnen. Je bent waarschijnlijk hier op mijn artikel terecht gekomen omdat je een online tekstschrijver wilt inhuren om je webtekst te laten schrijven.

Een website met goed geschreven content is op dit moment van cruciaal belang. Alleen op die manier zul jij hoger scoren in de zoekmachines. Goed geschreven content is SEO Proof geschreven. 

Hoe belangrijk is waardevolle content op je website?

Zijn webteksten echt zo belangrijk? Ja, die zijn heel belangrijk! Één van de belangrijkste zaken op je website is waardevolle content. Geef jij het beste antwoord op de vraag waar de bezoeker naar op zoek is?

Geef jij het beste antwoord en de meest waardevolle tekst en uitleg dan zal de bezoeker langer op je website blijven. Daar zal Google je voor belonen en je de volgende keer een stapje hoger zetten in de rankings. 

Als jij wilt winnen in Google dan moet je naast de waardevolle informatie ook goede SEO teksten laten schrijven voor op je website.

writgo-voor-het-laten-schrijven-van-teksten-voor-je-website

Goede website teksten schrijven hoe doe je dat?

Een tekst schrijven voor je website is nog niet zo heel gemakkelijk. Het is dan ook fijn dat je dit kunt uitbesteden aan een tekstschrijver voor websites. 

Hij of zij weet precies waar een tekst aan moet voldoen om een goede positie in Google te kunnen krijgen. Professionele schrijvers van webteksten weten hoe ze goede content moeten schrijven. De tekstschrijvers van Writgo schrijven SEO proof, voorwaarde om te ranken. 

Een goede webtekst bevat de volgende zaken:

✅ Een pakkende titel

✅ De tekst bevat tussenkopjes zodat deze overzichtelijk is. Jij vind het toch ook fijn als je in één oogopslag datgene vind waar je naar op zoek bent?

✅ Alinea’s, je wilt dat de tekst makkelijk leest 

✅ Geen spel fouten, (oeps ik hoop niet dat je er hier een paar in vind : -)!)

✅ Zorg dat je weet wie je doelgroep is! Als je dit duidelijk hebt weet je ook hoe je je doelgroep het beste aan kunt spreken.

✅ Lengte van de tekst is ook belangrijk, de meeste nr. 1 positie’s in Google bevatten een tekstlengte van ca. 2000 woorden! 

✅ Verwerk zoekwoorden in je tekst en bepaal het hoofdzoekwoord

✅ Zorg voor interne en externe linken in je teksten

Teksten schrijven voor websites is geen ‘kattenpis’ daar komt heel wat bij kijken. Maar gelukkig is de oplossing dichtbij; gewoon je webteksten laten schrijven! Ik laat mijn teksten schrijven door Writgo!

Waarom webteksten laten schrijven door Writgo?

Voordelen van het laten schrijven van webteksten door Writgo

 • Unieke SEO webteksten
 • Waardevolle content
 • Writgo denkt met je mee en staat open om te sparren over je website
 • Ze werken met tekstschrijvers die over verschillende onderwerpen kunnen schrijven
 • Prijs afspraken worden altijd nagekomen
 • De teksten scoren hoog in Google, daar gaat het om!
 • Deadline staat als een huis
 • Writgo webteksten zijn SEO geschreven!
 • Kwaliteit, geen kwantiteit
 • Betrouwbaar


Zoals je al hebt kunnen lezen is content schrijven voor een website niet zo simpel. En als je dan denkt dat je een goede webtekst hebt geschreven dan kom je er later achter dat je tekst niet eens te vinden is in Google.


Dit kan heel frustrerend werken, dat begrijp ik helemaal want dat was bij mij ook het geval. Dus ik moest daar een betere oplossing voor zien te vinden.


Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe net als ik en besteed het schrijven van goede teksten voor je website uit aan dè online tekstschrijvers van Writgo.

De tekstschrijvers van Writgo zijn gewend om te schrijven voor websites. Door SEO teksten te laten schrijven voor mijn website heb ik zelf ook weer veel geleerd. Ik weet nu beter hoe ik zelf een goede tekst schrijf.

Het kost geld maar daarnaast kun je ook leren hoe je waardevolle webteksten kunt leren schrijven. 

Als jij unieke en waardevolle content wilt hebben voor de bezoeker van je website dan is het een goede keuze om teksten door Writgo te laten schrijven.Goedkope webteksten laten schrijven? 

We weten eigenlijk allemaal dat goedkoop vaak duurkoop is en dat is met een tekstschrijver niet anders. Het wil echter niet altijd zeggen dat alleen een dure tekst goed genoeg is.

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het schrijven van een webtekst.

Je bent hier waarschijnlijke terecht gekomen omdat je op zoek bent gegaan om goedkope website teksten te laten schrijven.

Maar mijn advies is, kijk daar mee uit. Verderop in de blog lees je hoe je goedkoop content kunt laten schrijven.

Ook ik ben in die ‘valkuil’ gestapt en dit heeft me veel extra geld en vooral heel veel irritatie gekost. Ik leg je uit waarom!

Als jij zelf niet weet hoe een goede SEO tekst eruit ziet dan is het ook lastig te beoordelen of de tekst die je van de online tekstschrijver hebt gekregen goed is.

Stel je hebt een tekst laten schrijven voor € 40,-, een lekker ‘goedkope’ tekst. Maar je komt er na een aantal maanden achter dat die (zogenaamde) SEO tekst die je hebt laten schrijven alleen maar te vinden is door jou omdat jij weet hoe je die moet zoeken.

Dat is dan zonde van het geld. Je kunt dan twee dingen doen; zelf gaan schrijven voor je website of je gaat op zoek naar een nieuwe website tekstschrijver. In het eerste geval heb je er zelf weer werk aan en in het tweede geval kost het je extra!

Het is dus belangrijk dat je meteen op zoek gaat naar tekstschrijvers die SEO Proof schrijven. Jij wilt alleen maar de beste webteksten op je website toch?

De vraag is niet; wat gaat dit mij kosten maar wat levert dit mij op. Een goede tekst verdient zijn geld altijd terug omdat je hoger in Google scoort. Hierdoor krijg jij meer bezoekers naar je website en dus meer omzet.

Webteksten laten schrijven

SEO teksten laten schrijven

Op je zoektocht naar een tekstschrijver voor je website zul je als eerste in Google rondkijken.

Het is altijd lastig om erachter te komen wie nou wel goed is en wie niet. Waar moet je op letten bij het kiezen van een website tekstschrijver? Hoe weet je nou of die tekstschrijver echt goede webteksten kan schrijven.

Ik geef je hieronder een paar tips waar je op moet letten als je iemand gaat uitkiezen om te schrijven voor je website: 

Ten eerste is het belangrijk om te kiezen voor een woordtarief of een vaste prijs voor de tekst die je laat schrijven.

Bij een uurtarief weet jij niet wat de tekst gaat kosten. Want jij weet niet hoelang de tekstschrijver erover doet om de tekst te schrijven. 

Om niet voor verrassingen te komen te staan is het altijd beter om voor een vaste prijs of prijs per woord te kiezen. Je spreekt altijd met de schrijver af hoeveel woorden hij mag gebruiken voor de tekst.

Ten tweede kies je ervoor om eerst een ‘proef’ tekst te laten schrijven en vraag ook zeker om een webtekst voorbeeld.

Je hebt meteen in de gaten of jullie elkaar aanvoelen en is het makkelijker kiezen om samen verder te gaan. Het is fijn om een goede samenwerking met je tekstschrijver te hebben. Je zult begrijpen dat dit tijd kost om dit op te bouwen.

Ten derde is het belangrijk om de tekst aangeleverd te krijgen op de afgesproken deadline. Er is niks zo vervelend als jij je tekst wilt plaatsen op je website maar dat die nog niet klaar is. Maak hier duidelijke afspraken over.  

Op de vierde plaats; heeft het bedrijf een professionele benadering? Hoe ziet de website eruit, word er vlot gereageerd op je vragen? Hoe is de offerte opgebouwd enz.

Je zult zien dat na verloop van tijd de samenwerking met jouw webteksten schrijver steeds makkelijker verloopt. Dit komt omdat hij/zij precies weet wat jij van hen verwacht. Hierdoor zul je steeds betere teksten aangeleverd krijgen. 

Hoe weet ik nou of de tekstschrijver goede webteksten schrijft? Dat is eigenlijk heel simpel; als het goed is kun je voldoende teksten terug vinden bovenin Google :-)! Dat is het ‘harde’ bewijs. 

Dus dit is de vijfde en misschien wel beste tip die ik je kan geven: Zoek referenties van teksten op Google. Vraag het bureau welke teksten ze al geschreven hebben en check de positie in de zoekmachine!

Op de zesde plaats is het ook goed om te kijken of het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wordt er gewerkt met een officiële rekening met het uitgesplitste btw bedrag erop?  

writgo-voor-het-laten-schrijven-van-teksten-voor-je-website-1

Hoe vind je (goedkope) tekstschrijvers voor je website?

Is het wel slim om goedkope webteksten te laten schrijven?  Je hebt gezocht op ‘goedkope webteksten laten schrijven’. Je kunt in Google talloze schrijvers vinden om teksten te schrijven voor je website.

Maar jij bent beter ‘geholpen’ met unieke waardevolle webteksten. De kans dat die gaan scoren in Google is vele malen groter dan wanneer jij kiest voor een goedkope tekst.

Ik ben op zoek gegaan naar iemand die teksten kon schrijven voor mijn website om de volgende 4 redenen.

 • Door website teksten te laten schrijven leer ik zelf hoe een goede tekst eruit moet zien.  
 • Met het laten schrijven van teksten voor mijn website  weten hoeveel tijd het kost om te ranken in Google.
 • Geen goedkope webteksten maar waardevolle en unieke content! Dat hoeft zeker niet de duurste te zijn. Het betekent namelijk niet altijd dat dit ook de beste teksten zijn.
 • Als jij geld wilt verdienen met je website moet je goede SEO teksten laten schrijven.

  affiliate marketing revolutie kopen

  SEO tekst laten schrijven

Ik begrijp dat als je mijn artikel leest je misschien wel het liefst al je teksten aan een tekstschrijver wilt uitbesteden. Maar je moet er rekening mee houden dat dit dan een kostbare zaak gaat worden.

Maar een goede tekst zorgt voor meer bezoekers en dus meer omzet. Dus is het belangrijk om waardevolle content te laten schrijven voor je website.

Je moet er rekening mee houden dat ranken in Google tijd kost. 

SEO webteksten laten schrijven kun je het beste overlaten aan die tekstschrijvers die kunnen laten zien dat ze goede teksten schrijven.

Mijn keus was snel gemaakt om Writgo mijn teksten te laten schrijven voor mijn nieuwe website. Ik ken de naam uit de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

En ik kom Writgo regelmatig tegen met zijn eigen teksten bovenaan in Google. Een beter bewijs is er niet!

goedkope-webteksten-laten-schrijven

teksten-laten-schrijven-voor-je-website

Iets meer weten over Writgo?

Even iets meer achtergrond informatie over Writgo. Mike Schonewille is de eigenaar van dit bedrijf dat gevestigd is in Losser.

Hij is zelf begonnen met affiliate marketing en verdient dus geld met zijn website. Dit is alleen maar mogelijk door een zo hoog mogelijke positie in Google te bereiken, hier is de content dus van grote invloed. Uiteraard is ook de structuur en de techniek van de website belangrijk.

Zijn teksten zijn zo goed mogelijk geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google. Op een bepaald moment besluit hij om webteksten te laten schrijven en gaat op zoek naar een tekstschrijver.

Maar hij merkt al snel dat het moeilijk is om goede tekstschrijvers te vinden die aan zijn kwaliteitseisen voldoen. Daarom besluit hij zelf een bedrijf op te richten waar je goede teksten kunt laten schrijven door vakbekwame tekstschrijvers.

Je bent met Writgo dus altijd verzekerd van unieke en waardevolle content. Mike is hier heel streng in en laat geen enkele tekst door die niet aan zijn kwaliteitseisen voldoet.

Ik zal je even een voorbeeld geven:

Mike is normaal altijd op tijd met het aanleveren van zijn teksten en als je hem iets vraagt dan antwoord hij altijd binnen een paar uur.   

Echter twee dagen voor de deadline van mijn aangevraagde teksten krijg ik een mail van hem dat hij maar één van de vier aangevraagde teksten kan leveren.

Nou was dat voor mij geen probleem want ik loop altijd een aantal weken vooruit met het inplannen van mijn blogs.

Het probleem zat hem erin dat hij teksten had binnen gekregen van een (nieuwe) tekstschrijver die niet aan zijn kwaliteitseisen voldeden. Dit betekende dus dat alles opnieuw geschreven moest worden.

Uiteindelijk heb ik alle vier de teksten slechts twee dagen later dan de afgesproken datum binnen gekregen. Hiermee laat hij zien dat hij er alles aan doet om jou de beste tekst te sturen.

Ik was hier in ieder geval erg blij mee. Het gaf voor mij aan dat de kwaliteit altijd voorop staat voor Mike Schonewille. Hier kun je nog een aantal reviews bekijken die op Google staan 😃!

writgo-voor-het-laten-schrijven-van-tekstenwebsite-teksten-laten-schrijven

writgo-review

Conclusie

Als je kiest voor goede SEO teksten van Writgo ben je verzekerd dat je waardevolle content krijgt aangeleverd die na verloop van tijd altijd gaat scoren in Google.

Er zijn enorm veel tekstschrijvers te vinden op het internet maar mijn advies is om te kiezen voor een betrouwbaar bedrijf zoals Writgo. Een bedrijf dat jou kan laten zien dat hun teksten goed scoren!

Writgo maakt zijn beloften altijd waar, het is een bijzonder betrouwbare partner voor jouw online business! Ik ben super tevreden over Writgo en kan je dus zeker aanraden om met hen in zee te gaan.

Is het slim om goedkope webteksten te laten schrijven voor je website? Ik spreek uit ervaring en adviseer je om het niet te doen. Laat Writgo een proeftekst schrijven voor je website en je weet zeker dat je een waardevolle tekst krijgt voor je website.

writgo voor het laten schrijven van teksten voor je websiteGRATIS PROEFTEKST LATEN SCHRIJVEN >>

Reacties