Online geld verdienen | 20+ Vertrouwde methodes
02 oktober 2021 

Online geld verdienen | 20+ Vertrouwde methodes

Ben jij op zoek naar manieren om online geld te verdienen dan kan ik je hierbij helpen. In dit artikel vind je 20+ ideeën om via internet geld te verdienen. De voordelen van geld verdienen via internet zijn groot en dat is dan ook de reden dat steeds meer mensen kiezen voor één van deze verdienmodellen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij op zoek bent naar een andere manier van inkomen genereren. Thuis geld verdienen online is een goed idee.

De kans is groot dat het zelf indelen van je werktijd en het locatie onafhankelijk werken als muziek in je oren klinken. Ook dat was de reden waarom ik heb gekozen voor geld verdienen vanuit huis.  De beste manier van online geld verdienen is voor mij met affiliate marketing.

Ik zelf bepalen wanneer en waar ik werk om mijn inkomen te verdienen. Maar naast affiliate marketing zijn er nog veel meer manieren om online geld te verdienen.

Je kunt hierbij denken aan online geld verdienen met Youtube of online geld verdienen met enquetes. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. 

Zit jij met de vraag hoe kan ik geld verdienen? dan is dit zeker een artikel dat je tot het einde moet lezen.

Ben jij 16 jaar en op zoek naar een mogelijkheid geld te verdienen vanuit thuis dan geef ik je hier een aantal ideeën hoe je dit kunt doen. Of je nu online geld wilt verdienen als student of online geld verdienen als je 16 jaar bent er zijn mogelijkheden genoeg.

Ik hoop dat er één voor je tussen zit zodat ook jij straks via internet je geld verdient.

Inhoudsopgave

[[showindex]]

Is online geld verdienen betrouwbaar?  

Als je op zoek gaat naar een online verdienmodel op internet dan komen er een heleboel optie’s tevoorschijn. En dan is het lastig om hier de juiste keuze in te maken en dat snap ik wel.

Jij bent op zoek naar een manier om betrouwbaar online geld te verdienen.

Er zijn een aantal zaken die je voor jezelf op een rijtje moet zetten voor je een definitieve keuze maakt hierin. 

Ook ik kwam manieren tegen waar ‘ze’ je beloven dat je met 1 uurtje per week werken zomaar enorme bedragen kunt verdienen. En dan staan daar echt bedragen vermeld van tienduizenden euro’s per maand. 

Als je daar gevoelig voor bent dan trap je daar wel in maar ieder weldenkend mens weet dat dit praktijken zijn die niet (kunnen) kloppen.

Nou ben ik een redelijk nuchtere Hollandse dus daar geloof ik ziezo al niet in. Makkelijk geld verdienen online is niet mogelijk je moet er eerst tijd en energie in steken.

Als je het op een goede manier aanpakt kan het op termijn een passief inkomen genereren, maar dan zal er toch echt eerst gewerkt moeten worden.

Snel geld verdienen online, veel geld verdienen en makkelijk geld verdienen online zijn wel vaak de woorden die je tegenkomt als je zoekt naar manieren om geld te verdienen.

Maar wat is dan wel een betrouwbare manier om online geld te verdienen? Ik geef je hier 20 plus betrouwbare manieren om een online inkomen te verdienen.

De beste manier om [online] geld te verdienen is voor mij affiliate marketing. Met internet geld verdienen is met affiliate marketing heel makkelijk geld verdienen. Je moet het wel op de juiste manier toepassen.

Als je eerst start met één van de manieren hieronder aangegeven naast je studie of werk kun je op een makkelijke manier online bijverdienen. Dit is de beste manier om te beginnen met online geld verdienen.

Zeker als je online geld wilt verdienen als student of online geld wilt verdienen als je 16 jaar bent is het fijn om wat extra online geld te verdienen. 

online-geld-verdienen-

Hoe kan je geld verdienen?

Om helemaal wat anders te gaan doen omdat je je baan inmiddels wel gezien hebt is heel voorstelbaar. Jij bent echt niet de eerste en de enigste. Maar je moet je wel realiseren dat welke manier je ook kiest om online geld te verdienen dat dit niet altijd makkelijk is.

Ook hier moet je voor werken en bereid zijn om iedere keer weer bij te leren. Niks zal vanzelf gaan en het geld zal niet (meteen) tegen de plinten omhoog klotsen.

Dus is het belangrijk als je met een online business wilt starten dat je voor datgene kiest dat bij je past. Zie het als het zoeken naar een andere baan dan bekijk je ook eerst wat de inhoud is. En dat geld ook voor online geld.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen op internet met name de wederkerende inkomsten zijn een goede manier om een stabiele maandelijkse inkomsten bron op te bouwen.

Maar het allerbelangrijkste is dat je ook op de lange termijn plezier hebt aan het bouwen van je online business.

We willen allemaal werk dat ons meer energie geeft dan dat het kost en dat kan alleen als je kiest voor een online verdien model in een niche of op een manier die bij je past. Alleen dan hou je het vol!

Laptop en internetverbinding dat is wat je nodig hebt voor je online business

Online geld verdienen zonder investering

Bij het starten van een online business is het mogelijk om dit zonder startkapitaal te doen. Natuurlijk is e.e.a. afhankelijk voor welke vorm je kiest.

Wat je zeker nodig hebt is een laptop/computer en een internet verbinding. In veel gevallen beschik je daar al over dus hoef je die investering niet te doen.

Je kunt het gewoon vanuit huis starten dus je hoeft geen (duur) pand te huren/kopen en in te richten. Verder zul je tijd vrij moeten maken om aan je online business te werken.

Je kunt op een eenvoudige manier beginnen met geld verdienen vanuit huis.

online geld verdienen zonder startkapitaal

Snel geld verdienen

In je zoektocht naar een manier om online geld te verdienen ben je vast ook al een aantal ‘quick fix’ manieren tegen gekomen. Van die ‘verkeerde’ snelle jongens die jou een online cursus willen verkopen voor een paar honderd euro en je beloven dat je die binnen enkele dagen al hebt terug verdiend.

Even lekker snel geld verdienen en vooral heel makkelijk geld verdienen online😎!

Het enigste die hier financieel voordeel bij heeft is degene die jij gaat betalen.Online geld verdienen is net zoals in een ‘gewone baan’ hard werken en veel tijd investeren.

Een lange termijn visie om een stabiele business op te bouwen is de beste methode. Makkelijk en snel geld verdienen online bestaat niet.

Hoe kan ik geld verdienen tips   

✅SERIEUS

Allereerst is het belangrijk als je start met online bijverdienen dat je het ziet als een serieuze business. Werk niet de ene week wel en dan weer een week niet en dan weer een beetje zorg dat je consistent werkt.

Het is soms lastig om door te gaan als je ziet dat er maar weinig bezoekers op je website komen. Maar weet dat als je lang genoeg volhoud dit kan keren en de bezoekers aantallen zomaar per maand kunnen verdubbelen.

Geduld en volhouden zijn wel de kernwoorden van het succesvol worden in online geld verdienen.

✅LEREN
Als je nieuw bent in online marketing zorg ervoor dat je het vak onder de knie krijgt. Volg webinars, cursussen en lees boeken hierover. Er is heel veel te vinden op het internet en via You tube. 

Ook via Google kun je veel informatie krijgen om uiteindelijk succesvol te worden met je online business.

✅COACHING

Toen ik ben begonnen met affiliate marketing ben ik op zoek gegaan naar een coach die kennis heeft van zaken. Jacko Meijaard is de expert als het gaat om affiliate marketing. 

Als jij nieuw bent met online marketing gaat het jou zeker helpen om ook iemand te zoeken in de branche waar jij in gaat werken waar jij je vragen aan kunt stellen. 

Als jij met affiliate marketing aan de slag wilt moet je zeker zijn cursus volgen dan maak je meteen de beste start.


affiliate marketing revolutie kopen

✅SNEL GELD VERDIENEN 👎

Ben jij op zoek naar de manier om slapend rijk te worden. Beperkte inspanningen te leveren dan is de kans groot dat het niet betrouwbaar is.

Je zult bij het starten van een online business hard moeten werken en veel tijd en geduld moeten investeren om beloond te worden. Geef dus niet te snel op en hou vol want na verloop van tijd gaat het ook jou lukken om online geld te verdienen.

✅ONLINE PASSIEF INKOMEN

 Het klinkt als muziek in je oren online geld verdienen waar je bijna niks voor hoeft te doen. 

De laptop lifestyle word het ook wel genoemd lekker in de hangmat met een cocktail op een tropisch eiland. Met twee uurtjes werken per week miljonair worden!

Helaas is dit bij veel online marketeers niet het geval. Je moet in het begin hard werken om je website, sociale media, Youtube kanaal onder de aandacht te krijgen.

Alleen met consistent aan je business werken ga je succesvol worden en dit duurt bij de één weer langer als bij de ander. Dit hangt van veel verschillende factoren af.

In welke niche zit je, hoe pas je SEO toe op je website, is je zoekwoorden onderzoek goed gedaan, heb je een goede techniek en structuur op je website en zo kan ik nog wel meer redenen aangeven.

Een online passief inkomen verdienen is van toepassing als jij een website hebt die al lekker loopt. Als jij iedere maand 10.000 bezoekers hebt en dit groeit iedere maand door dan zul je steeds makkelijker online geld verdienen. 

De kans dat iemand gebruik maakt van de zaken die jij verkoopt of promoot op je website is vele malen groter als je ook veel bezoekers hebt.

Daarnaast is het ook zo dat internet 24/7 open is dus als jij ligt te slapen kunnen de verkopen gewoon doorlopen. Dan verdien je wel slapend geld😃!

passief-geld-verdienen

Manieren om geld te verdienen

Bij het lezen van het voorgaande denk je misschien hoe geld verdienen via internet? Mijn antwoord hierop is het volgende, ben jij iemand die de volgende eigenschappen bezit: geduld, volhardend, niet vies van hard werk en veel tijd investeren, goed alleen kan werken, consequent is dan ben je al 50% onderweg!

Dan is het starten met online geld verdienen op welke manier dan ook zeker iets voor jou!

De grote voordelen van een online business is dat je zelf je tijd kan indelen, overal kunt werken als je maar over een internet verbinding beschikt vakantie kunt nemen wanneer het jou uitkomt.

Als dit je aanspreekt dan is dit zeker een goede manier om je inkomen te verdienen!

Geld verdienen via internet 20+ methodes 

Tip 1

Affiliate marketing

Door het promoten van andermans producten verdien ik commissies bij verkoop. Om het even iets beter uit te leggen voor degene die absoluut geen idee hebben waar ik het nu over heb.

Bij affiliate marketing heb je vier partijen: 

 1. De adverteerder, dat is degene die zijn product wilt verkopen
 2. De affiliate die het product promoot op zijn website of via sociale media
 3. Het affiliate netwerk, is het netwerk die de adverteerder en de affiliate bij elkaar brengt
 4. Bezoeker van de website die het product via de affiliate link koopt waardoor de affiliate een commissie ontvangt.

  Hoe werkt affiliate marketing?

  Ik plaats op mijn website affiliate links in mijn blog die over bepaalde producten en diensten gaat. Als de bezoeker via mijn affiliate link doorgaat naar de website van de adverteerder word er een cookie geplaatst in de browser.

Op het moment dat de bezoeker besluit om het product of dienst ook daadwerkelijk af te nemen dan verdien ik daar een commissie mee.

In de affiliate link zit een unieke en persoonlijke tracking code die ik alleen gebruik. De commissies bij affiliate marketing verschillen nogal per product of dienst.

Met name bij de online producten zoals ebooks, online cursussen en coachingstrajecten kunnen de commissies oplopen tot een paar honderd euro per verkoop.

Hoe veel geld verdienen met dit online verdienmodel bepaal je helemaal zelf.

Waar vind je de affiliate programma’s?

In de campagnes van de affiliate netwerken in Nederland vind je ontzettend veel producten en diensten waar je uit kunt kiezen om te promoten. Ook kun je meteen zien hoeveel commissie je ontvangt als dat product verkocht word via jou persoonlijke affiliate link.

Een aantal bekende affiliate netwerken in Nederland zijn 

 • Daisycon
 • Adtraction
 • Marketplace
 • Tradetracker
 • Coolbleu
 • bol.com 

Als jij je aanmeld bij de verschillende affiliate netwerken zal je media (website, Instagram, Youtube) gekeurd worden. Als je goedgekeurd bent kun je in de campagnes op zoek naar jou product of dienst om die te promoten.

Het is belangrijk om voor een product(en) te kiezen die in jou niche passen. Als je bent goedgekeurd krijg je een persoonlijke affiliate link die je kunt gebruiken op je website, Youtube en je sociale media.

Succesvol online geld verdienen met affiliate marketing  

Om online geld verdienen met affiliate marketing tot een succes te maken moet er aan een aantal randvoorwaarden worden voldaan.

Één van de belangrijkste dingen is het kiezen van de juiste niche. Hier gaat het ook vaak fout omdat mensen kiezen voor een onderwerp omdat ze ergens hebben gelezen dat je hier veel geld mee kunnen verdienen.

Wat je moet weten als je kiest voor dit online verdienmodel is dat je er veel geduld en doorzettingsvermogen moet hebben. En als jij dan een onderwerp hebt gekozen waar je niks mee hebt dan zal het erg lastig worden om dit ook vol te houden.

Daarnaast is het belangrijk dat je unieke en waardevolle content schrijft en de bezoeker helpt met zijn /haar ‘probleem’. Zorg dat je in het artikel alle vragen beantwoord die er zijn. Hoe vollediger jij bent in je artikel hoe groter de kans is dat je hoog in de zoekmachines zult eindigen.

En vanzelfsprekend krijg je dan ook meer bezoekers op je website en is de kans weer groter dat je online geld verdiend.

Nog een aantal tips die belangrijk zijn om succes te hebben met affiliate marketing zijn:

✅Goed zoekwoorden onderzoek 

✅Kijken naar welke vragen er gesteld worden in Google en beantwoord deze zo goed mogelijk 

✅Niche met weinig concurrentie kan een goede keuze zijn maar onderzoek of er ook vraag naar is en je ook online geld kunt verdienen hiermee anders is het zonde van al je inspanningen.

✅Vertrouwen winnen van je bezoeker is een pré ga jezelf maar na als je iets online gaat kopen moet je wel vertrouwen hebben in degene ‘achter’ de website.

Zoals je kunt lezen ben ik erg enthousiast over online geld verdienen met affiliate marketing maar dat komt omdat mijn affiliate marketing ervaringen erg positief zijn.


Als jij hiermee aan de slag wilt gaan dan kan ik je deze 
affiliate marketing cursus zeker aanbevelen Tip 2

Jou product laten promoten door anderen

Heb jij een product of dienst dat je meer onder de aandacht wilt brengen dan kun je ervoor kiezen om dit bij de verschillende affiliate netwerken aan te brengen. Via dit affiliate netwerk worden de adverteerder (jij) met de affiliate samen gebracht.

De affiliate die een website of sociale media heeft die aansluit op jou product kan het via die platforms onder de aandacht brengen. Als het via zijn affiliate link verkocht word betaal jij een klein percentage dat van tevoren is vastgesteld.

Alles gaat automatisch dus heb jij hier nagenoeg geen werk aan en kun je op een makkelijke manier online geld verdienen.

Tip 3

Geld verdienen met online marketing

Ben jij geïnteresseerd in hoe SEO en SEA werkt en wil jij je hier in specialiseren dan is het goed mogelijk om hier een inkomen mee te verdienen. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar mensen die via zoekmachine optimalisatie (SEO) beter gevonden willen worden dit is dus een mooie manier van geld verdienen online.

Ook het adverteren (SEA) op Google is een vak apart en kunnen goede resultaten mee worden behaalt als dit goed uitgevoerd word.

Het helpen van bedrijven met het draaien van advertentie campagnes om meer bezoekers te krijgen naar hun website en zo ook meer verkopen te genereren. Deze online marketing is een goede manier om online geld te verdienen.

Als je als zzp’r aan de slag gaat als online marketeer kun je prijzen afspreken die een percentage zijn van het behaalde resultaat. Het is dus geen uurtje factuurtje.  

Het is belangrijk om je goed te verdiepen in de richting die je kiest om je te specialiseren. Wil jij aan de gang als SEO specialist dan kan de IMU cursus Meester in SEO een goed begin zijn om je te bekwamen.

Je kunt eerst starten met het GRATIS e-book van de IMU Winnen in Google download hier >>>>

online business starten

Ook Facebook marketing is een manier om online geld te verdienen. Door het ontwerpen en plaatsen van advertenties voor bedrijven. Als jij hier heel bekwaam in bent kun je een waardevolle speler zijn op deze markt. 

Ook hier heeft de IMU een waardevolle training over gemaakt bekijk het hier >>>>

Naast SEO en Facebook marketing kun je ontelbaar veel richtingen op als online marketeer denk bijvoorbeeld aan;

 • SEA , adverteren in zoekmachines
 • E-mail marketing
 • Content marketing
 • Growth hacking

Tip 4

Geld verdienen met sociale media

Heb jij veel volgers op Instagram of Facebook dan kun je op die manier ook online geld verdienen.

Geld verdienen met Instagram kun je doen in de vorm van affiliate marketing. Door content en afbeeldingen te delen over producten die jij gebruikt.

Ook het promoten van een eigen product of dienst werkt heel goed om dit via je sociale media kanalen zoals Instagram en Facebook te doen.

Als je daarnaast ook nog een website met waardevolle informatie onderhoud dan zal dit elkaar alleen maar meer versterken. Het is belangrijk bij deze media dat je de juiste doelgroep als volgers weet te bereiken. Het engemant van je volgers is erg belangrijk om het beste resultaat te hebben.

Geld verdienen met Facebook kun je ook in de vorm van affiliate marketing doen. Door het plaatsen van een affiliate link in je content kunnen je bezoekers hier gebruik van maken.
Als zij iets kopen via jou persoonlijke affiliate link ontvang jij hier een commissie over.

Tip 5

Aan de slag als Virtual Assistant

Een VA (virtual assistent) is iemand die verantwoordelijk is voor de sociale media van een bedrijf of persoon. Dit kan voor alle sociale media zijn zoals Instagram, Facebook, Pinterest en Tiktok.

Een bedrijf zonder sociale media is in deze tijd bijna niet meer denkbaar. Ga jezelf maar na als je op een website komt wil je toch ook even op de Facebook pagina of de Instagram kijken van dit bedrijf.

Het is zeker bij Instagram dat op dit moment erg populair is belangrijk om aanwezig te zijn en te ‘connecten’ met je volgers. Als ze vragen en opmerkingen hebben is het belangrijk dat erop gereageerd word.

Dit betekend voor veel ondernemers extra werk naast al het werk dat ze al hebben dus besteden een heleboel bedrijven dit uit aan een Virtual Assistant.

Is dit jou droombaan om hiermee online geld te verdienen ga dan op zoek naar het bedrijf die producten of diensten levert waar jij iets mee hebt. 

Je zult zien dat je de leukste posts maakt als je  het ook een fijn product vind!

Dit is ook een mooie manier om online geld te verdienen als je 16 jaar bent. De jeugd heeft de toekomst zeggen ze niet voor niks ;-)!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een VA te zijn van een bedrijf met een product waar je minder mee hebt. Als jij maar weet hoe jij het op de beste manier kunt presenteren op de Sociale media.

Laat zien dat jij je geld waard bent door goed te scoren middels verkopen en steeds meer volgers en je hebt je droombaan gevonden in het online geld verdienen.

Tip 6

Teksten schrijven voor anderen

Wil jij online geld verdienen als student dan is dit iets voor jou. Ben jij goed in het schrijven van teksten en weet je ook nog iets af van SEO dan heb je goud in handen. Er zijn heel wat bedrijven op zoek naar goede, unieke en waardevolle content om op hun website te plaatsen.

Er word per seconde zoveel content op het internet gezet dit is voor één mensenleven niet eens te lezen. Je zult begrijpen dat het daardoor steeds moeilijker wordt om ook hoog te scoren in de zoekmachines.

Inmiddels zijn er al heel wat tekstschrijvers die online hun geld verdienen. Zij krijgen wekelijks onderwerpen aangeleverd waar zij een tekst over schrijven en dit helemaal optimaliseren op SEO.

Het is belangrijk dat jij aan kunt tonen dat er teksten zijn die jij geschreven hebt ook daadwerkelijk gevonden worden in Google. Hierdoor kun je ook een hogere prijs vragen voor de opdracht die je krijgt aangeleverd.

Dit is een mooie manier om vanuit huis online geld te verdienen.


goede teksten leren schrijven

Tip 7

Verkoop van ebook

Hier denk je misschien niet zo snel aan maar een e-book schrijven over een onderwerp waar jij heel veel vanaf weet is een goed online verdienmodel.

Als je het ebook klaar hebt kun je het via een eigen website of bol.com onder de aandacht brengen. Ook kun je via je sociale media aangeven waar de geïnteresseerden het ebook kunnen kopen.

Met een ebook heb je weinig tot geen kosten je schrijft het op je computer en geeft het digitaal uit. Als je het een speciale cover wilt geven en bent daar zelf niet zo handig in dan kun je dit uitbesteden.

‘Jou winkel’ is 24/7 open en de bezoeker kan het ebook downloaden waar en wanneer hij/zij dat maar wilt. Jij hoeft je ebook maar 1X te schrijven om het vervolgens eindeloos te kunnen verkopen.

Als dit ebook een succes is is het maken van een nieuwe alleen maar makkelijker. Met het schrijven en publiceren van je eigen e-book creëer je je eigen inkomstenbron.

Populaire onderwerpen waar mensen graag meer over willen weten zijn:

 • Online geld verdienen 
 • Afvallen
 • Zelfbewustzijn
 • Beleggen
 • Crypto
 • Duurzaamheid

Zorg dat je waardevolle content schrijft in je e-book waar mensen van kunnen leren en wat aan hebben. Dan zal je volgende e-book ook beter verkopen.

Tip 8

Crypto en online geld verdienen

We zien Elon Musk bijna dagelijks in het nieuws met uitspraken over cryptocurrency.  Ben jij hier meer dan in geïnteresseerd in de Bitcoin, IOTA,Cardano dan kun je hiermee ook online geld verdienen.

Door te investeren in cryptocurrency kun je een passief inkomen genereren. Ben jij nieuwsgierig naar het verdienen van geld via internet in crypte’s dan kan ik je de Crypto Masterclass van Patrick Suiker, Derek en Robin Westra zeker aanraden. Deze drie heren zijn al vanaf 2013 bezig in deze business.

Ja, ik wil het GRATIS webinar bijwonen van de 
Crypto Masterclass >>>>


Tip 9

Online geld verdienen met Youtube

Er zijn zeer succesvolle Youtube kanalen Enzo Knol en Nikki tutorial hebben we allemaal weleens van gehoord. Zij verdienen een dik belegde boterham hiermee. Maar je zult begrijpen dat dit niet van de één op de andere dag is gekomen.

Hier zijn zij al jaren mee bezig en werken hier nog steeds dagelijks aan om iedere keer weer meer volgers te krijgen.


Online geld verdienen met Youtube is dus een goed verdienmodel.


Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen je kunt kiezen voor affiliate marketing. Dan maak jij bijvoorbeeld een video over een bepaald product en tijdens en aan het einde van de video stuur jij je bezoeker richting de affiliate link die onder de video staat.

Als mensen het product via deze affiliate link kopen dan ontvang jij hier een commissie over.

Ook adverteren over een product dat aansluit bij je niche is een mogelijkheid.

Met een goed bekeken YouTube kanaal kun je ook partner worden en op die manier online geld verdienen. Hier moet je wel aan verschillende eisen voldoen meer dan 1000 abonnees en in een jaar moet er ook 4000 uur naar je video’s zijn gekeken.

Zorg dat je altijd waardevolle content deelt in je video waar jij je bezoeker mee verder helpt. En promoot alleen producten en diensten die aansluiten binnen jou niche. Daarmee vergroot je je bereik en zul je meer volgers mee krijgen.

online geld verdienen met you tube

Tip 10

Online geld verdienen met de verkoop foto’s

Ben jij een goede (hobby) fotograaf en maak je bijzondere foto’s van hoge kwaliteit dan kun je erover denken om deze te verkopen.

Er zijn veel verschillende soorten stockfoto websites die altijd op zoek zijn naar goede foto’s. Denk hierbij aan Canva, Pixabay. En als je goed rond kijkt op internet zijn er ook nog andere kanalen waar jij je foto’s aan kunt bieden.

Het is een mooie combinatie fotograferen en online geld verdienen.

Tip 11

Producten verkopen op bol.com

- eigen product verkopen

Nog een andere manier om via internet geld te verdienen is om je producten door te verkopen op de populaire website Bol.com. Deze ‘reuze winkel’ kent iedereen en wie heeft er nou niet een keer iets gekocht via deze webwinkel.

Bol.com heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan dus niemand twijfelt eraan om hier iets te kopen. En dat is een enorm voordeel als jij ervoor kiest om jou product aan te bieden via deze website.

Een eigen website is niet nodig dus daar heb je dan ook geen werk aan om die te moeten onderhouden. Alles kun je regelen via jou account bij Bol.com. Zie het als een eigen kleine webwinkel in de grote webwinkel 😃!

- producten inkopen en verkopen via Bol.com

Dit noemen ze ook wel e-commerce en als je dit op de juiste manier toepast kun je hiermee online geld verdienen. Hoe gaat het in zijn werk; Jij koopt producten in uit bijvoorbeeld China deze worden opgeslagen in het bol.com magazijn.

Hierna plaats jij ze op de webwinkel van bol.com en worden verkocht. Je moet een commissie betalen aan Bol en wat er overblijft is voor jou!

Wil jij starten met dit online verdien model dan moet je zeker de gratis introductie training van de Bol.Masterclass bekijken. In deze Masterclass leer je alle tips & tricks over hoe jij een winstgevende e-commerce business je kunt opzetten via bol.com.

Ja, ik wil die gratis introductietraining van de Bol Masterclass van Winston Zwemmer bijwonen en zien hoe je in 5 stappen een winstgevende webshop zonder ervaring of kennis op kunt zetten  >>>>

Tip 12

Videotraining maken en verkopen

Heb je er wel eens bij nagedacht dat iedereen bepaalde gaves heeft. En die heb jij ook natuurlijk denk er maar eens goed over na. Waar weet jij veel van af? Wat doe jij graag? Waar kun jij andere mensen mee helpen?

Misschien heb jij een burn out gehad en heb jij een speciale manier gevonden hoe jij te boven bent gekomen. Of heb je een enorme relatie crisis door gemaakt en ben je er samen uitgekomen door bepaalde stappen te ondernemen.

Zomaar twee voorbeelden waar jij andere mensen die met dit zelfde probleem kampen kunt helpen. Hoe?

Maak een video training hierover met alle facetten waar je door heen bent gegaan en leg uit hoe je dit hebt opgelost. Hier kun je andere mensen zeker mee verder helpen!

Natuurlijk heb je een kwaliteit video training niet op een regenachtige zondagmiddag in elkaar staan. Het is veel werk maar als je deze klaar hebt dan kun je hem eindeloos verkopen zonder je hiervoor extra in te hoeven spannen.

Heb je een eigen website met veel bezoekers zet je hem daar natuurlijk op maar je kunt ook eens serieus nadenken om hem aan te bieden bij één of meerdere affiliate netwerken. 

Hier kijkt de affiliate of er producten of diensten zijn die aansluiten bij zijn niche en schrijven hier bijvoorbeeld een review over. Als jou videotraining verkocht word via de affiliate betaal je hem een van tevoren bepaalde commissie voor.

Dit noemen ze affiliate marketing en is een mooie manier van online geld verdienen.


een-eigen-online-bedrijf-starten-zonder-geld-kan-dat-wel


Tip 13

Online geld verdienen met een coachingstraject

Ben jij iemand die goed kan luisteren? Wil jij graag mensen helpen waarbij het even niet zo loopt zoals het zou moeten lopen in hun leven? Of ben jij iemand die mensen graag helpt om hun business naar het volgende level te krijgen? Dan is dit de manier voor jou om online geld te verdienen.

Zeker na het Covid jaar ’20 zijn we er met z’n allen achter gekomen dat je heel goed vanuit huis kunt werken. Je hoeft niet persé op een kantoor bijenkaar te komen om een goede vergadering te hebben. 

Hier liggen dus de kansen voor de mentale coaches onder ons. Jij kunt met een laptop en een internet verbinding net zo makkelijk mensen helpen.

Coaching via FaceTime, Skype, Zoom of alle andere life verbindingen die er mogelijk zijn kun jij iemand prima coachen.

Tip 14

Teksten vertalen

Ben jij goed in talen of beheers je naast je moedertaal nog een andere taal tot in de puntjes dan kan het vertalen van teksten een goede online inkomsten bron zijn.

Je kunt hierbij denken aan het vertalen van een boek, webteksten of zelfs het vertalen van een hele website.

Het is wel belangrijk om je te realiseren dat je ook echt kunt vertalen en niet de tekst die je krijgt aangeleerd door de Google translate stuurt. Als je dat doet zal je vertaal carrière niet echt een lang leven beschoren. 

online geld verdienen met vertalen

Tip 15

Geld verdienen met je website

Jou website kan een hele goede bron van inkomsten zijn zeker als je al bezoekers trekt. Als je een nieuwe website opstart moet je rekening houden dat dit dan wel wat langer gaat duren.

Maar met online geld verdienen is het goed om altijd lange termijn te denken. Dat is de beste manier om een stabiele inkomsten bron te krijgen.

Wat kun je allemaal doen om met je blog website online geld te verdienen.

 • affiliate marketing
  Hiermee promoot jij producten van anderen als deze verkocht worden via jou affiliate link krijg jij hier een commissie voor
 • Advertentie’s
  Door advertentie’s op jou website te plaatsen verdien je geld
 • Google Adsense
  Als jij je aanmeld bij dit systeem krijgt Google ruimte op je website waar zij relevante advertentie’s kunnen tonen. Klikt je bezoeker op de advertentie dan krijg jij daar geld voor.
 • Advertorials
  Door andere de gelegenheid te bieden om op jou goed bezochte website een blog artikel te schrijven kun je daar geld voor vragen. Dan liften zij als het ware mee op jou succes!

Online geld verdienen met de volgende ideeën dat kan ook

Online geld verdienen is ook mogelijk met de volgende ideeën. Het ene zal wat sneller geld genereren dan het andere. Ik vind dat ik ze moet vermelden om dit artikel zo compleet mogelijk te maken en jou zoveel mogelijk manieren

 • Online klussen uitvoeren via Fiverr  
 • Samenwerking met platformen als Amazon, VidaXL, FonQ
 • Starten van een webshop
 • Dropshipping
 • Online beleggen wil je hier meer over weten check deze website Day tranig Masterclass
 • Online cursus maken, net zoals een video training kun je ook een cursus maken en verkopen
 • Start een podcast
 • Grafisch designer, ben jij goed met ontwerpen maken voor websites dan kun je hier je online verdien model van maken

Conclusie hoe jij online geld verdienen zeker kunt doen

Zo als jij tot de conclusie bent gekomen van deze blog dan ben je echt op zoek naar een manier om online geld te verdienen. Natuurlijk moet je voor die methode kiezen die het best bij je past.

Het is zijn allemaal serieuze manieren om een online inkomen te krijgen. Maar zoals in iedere business is het belangrijk om je te realiseren dat dingen tijd kosten. Als jij vandaag start heb je niet morgen al geld in het laatje.

Ik ben zelf zeer te spreken over affiliate marketing en als jij hier ook aan wilt beginnen dan raad ik je zeker aan om de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te volgen.

Hier kun je starten met een gratis kennismakingsles ik weet zeker dat dit jou meteen op het juiste spoor zet als je hiermee je eerste affiliate website start 

affiliate marketing revolutie kopen

Succes en laat me even weten wat het is geworden ben daar wel benieuwd naar! 

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down