online geld verdienen zonder investeren
Ien Geniet van mijn Vrijheid
7 min

Online geld verdienen zonder investeringen met affiliate marketing

7 min

Wil jij graag online geld verdienen zonder te investeren? Ben jij op zoek naar manieren om op internet geld te verdienen? Of op zoek naar geld verdienen zonder te werken? Doordat jij op deze blog terecht bent gekomen zoek jij naar antwoorden op deze vragen. Ik ga je in dit een artikel een eenvoudige manier aanreiken om online geld te verdienen zonder te investeren.

Geld verdienen vanaf je laptop is zeker de laatste jaren een goed online verdienmodel gebleken. Ik was voordat ik ermee begon, net als jij misschien ook, erg sceptisch en vroeg mezelf af of dit ècht wel mogelijk is. Kun je zonder te investeren wel geld verdienen vanuit huis?

Nu ik inmiddels ‘gratis’ geld aan het verdienen ben met affiliate marketing weet ik dat het mogelijk is en gun ik het iedereen die ook eigen baas wil zijn. Lees hier mijn ervaringen hiermee.

Geld verdienen vanachter je laptop waar en wanneer dan ook is zeker ook voor jou mogelijk. Door plaats- en tijd onafhankelijk te werken kun je een goed inkomen verdienen.

Ik leg je uit wat je hiervoor moet doen en hoe je thuis makkelijk online geld kunt verdienen. Jij kunt hier vandaag nog mee beginnen en loopt geen enkel financieel risico. Het enige wat het kost is tijd.

Inhoudsopgave

Waarom online geld verdienen zonder investeren?

Jij bent niet de enige die op zoek is naar een manier om online geld te verdienen zonder te hoeven investeren. Het internet staat vol met veel verschillende methodes om vanuit huis geld te verdienen.

Wat is nu de beste manier als het gaat om online geld verdienen? Het is belangrijk dat je voor iets kiest waarvan jij weet dat je hier ‘alles’ voor wil geven. Je moet er gepassioneerd mee bezig willen zijn.

Als je weet dat je dat kunt zul je het ook het langst volhouden en succesvol zijn, ook als het even niet meezit.

Ik heb veel manieren van online geld verdienen bestudeerd, ik denk bijna allemaal 😃! Voor mij is de beste manier om geld te verdienen vanaf mijn laptop met affiliate marketing.

Met affiliate marketing kan ik geld verdienen vanuit huis zonder dat ik daar voor heb hoeven investeren.

Natuurlijk kun je ook beleggen in crypto’s, aandelen of onroerend goed maar dit zijn allemaal manieren waarbij je zelf eerst geld moet investeren. Daarnaast loop je ook altijd risico om geld kwijt te raken of minder geld te verdienen dan verwacht.

Ze zeggen niet voor niks altijd:

“in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst”.

Met investeren kun je inderdaad geld verdienen, dat doen genoeg mensen. Maar er bestaat altijd het risico om geld te verliezen. Bij het online verdienmodel affiliate marketing loop je helemaal geen risico. Hier investeer je jouw tijd en slechts een paar tientjes per jaar om te kunnen starten.

Online bedrijf starten maar geen geld, welke stappen moet ik zetten?

Ben jij student of iemand die op zoek is om online geld te verdienen zonder eerst zelf geld te investeren dan moet je slim zijn. Het is voor iedereen mogelijk om online geld te verdienen zonder te investeren.

Als je geen geld hebt maar wel tijd wil investeren om thuis geld te verdienen is de 1e stap bepalen hoeveel tijd je vrij kunt maken. Bepaal hoeveel tijd je dagelijks of wekelijks in je online business wil steken.

Als jij hier iedere dag 2 uur aan kunt besteden en je houd dit een jaar vol dan weet ik zeker dat je geld kunt verdienen vanuit huis.

Uiteindelijk is het zo dat hoe meer tijd je investeert in je affiliate marketing website hoe sneller jij resultaat krijgt.

Het vestigen van je domeinnaam en de webhosting van je website kosten je slechts enkele tientjes per jaar. Dat kun je toch onmogelijk een investering noemen.

Daarnaast hoef je alleen maar een cursus affiliate marketing aan te schaffen. Dat heb ik ook gedaan en dat heeft mij meteen een vliegende start gegeven.

De beste affiliate marketing cursus is die van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie


affiliate marketing revolutie kopen


Voor € 47,-, wat mijn inziens geen grote investering is, kun je deze videotraining volgen en zet je in een handomdraai je affiliate marketing website online. Als je wilt kun je binnen enkele dagen alles klaar hebben staan en geld gaan verdienen met affiliate marketing.


Inmiddels hebben al 13.000 mensen deze affiliate marketing cursus aangeschaft.


Hiervan zijn er al velen die online geld verdienen zonder te hebben hoeven investeren. Op het forum van internetsuccesgids kun je de verhalen lezen.

Dus nog even in het kort:

  • Stap 1: Bepaal met welk online verdienmodel je online geld wilt verdienen
  • Stap 2: Investeer zoveel mogelijk tijd aan je online business
  • Stap 3: Volg de affiliate marketing cursus
  • Stap 4: Hou vol ook als het even tegenzit of meer vergt als dat je had gedacht
  • Stap 5: Geniet van je vrijheid, zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Werken op afstand is het grootste voordeel van affiliate marketing.

Online geld verdienen zonder te investeren

Ik verdien mijn geld met affiliate marketing sinds februari 2020. Omdat ik geen hoge maandelijks kosten heb kan ik hier al snel van rondkomen. Omdat je met dit online verdien model makkelijk geld kunt verdienen en geen investeringen hoeft te doen is het voor iedereen haalbaar.

Het is makkelijk geld verdienen vanuit huis of werken op afstand. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop. Je kunt zelf bepalen wanneer en waar je werkt om geld te verdienen met affiliate marketing.

Zonder grote investeringen kun je al met affiliate marketing aan de slag en geld verdienen vanaf je laptop.

Wat is affiliate marketing?

Misschien heb je er al wel eens van gehoord maar weet je niet wat affiliate marketing is. Met dit online verdienmodel promoot je andermans producten en als deze gekocht worden via jouw affiliate link krijg jij hier commissie over.

Het grote voordeel is dat je zelf geen producten of voorraad hoeft te hebben. Ook ben je niet verantwoordelijk voor verzending en klantenservice.

Affiliate marketing en online geld verdienen zonder te investeren gaan heel goed samen. 😃

Hoe werkt affiliate marketing precies? ik geef je hier een voorbeeld van:

Jij hebt een website die over honden gaat . Op je website schrijf jij een blog over een speciale hondenkennel voor in de auto.

De bezoeker komt via de zoekresultaten op jouw website terecht. Deze leest het blog en met de (affiliate) link klikt hij/zij door naar de website van de adverteerder. (adverteerder is de producteigenaar)

Vervolgens besluit de bezoeker om de hondenkennel via jouw link te kopen. De adverteerder zorgt ervoor dat de hondenkennel verstuurd word en als er specifieke vragen/opmerkingen zijn behandeld hij die ook.

Jij krijgt vervolgens de van tevoren vastgestelde commissie uitgekeerd bij verkocht product. Hier hoef jij verder niets meer voor te doen. De koper betaalt ook niet extra voor het product, de kans is vrij groot dat de koper niet eens weet dat hij via een affiliate link een product heeft gekocht.

 Hoe werkt affiliate marketing?

Gratis geld verdienen en geen kosten?!

Klinkt goed toch, gratis geld verdienen, of niet? Zoals ik hierboven heb geschreven is affiliate marketing een manier om geld te verdienen vanuit huis zonder te hoeven investeren. Je loopt geen enkel risico als je hiermee aan de slag gaat.

Wat je nodig hebt zijn een internetverbinding en een laptop. Maar de kans dat jij thuis al gebruik maakt van internet met je laptop of computer is denk ik erg groot. Die investering heb je dus al gedaan voor je er nog maar over na heb gedacht om geld te verdienen vanaf je laptop.

Wat je nog meer nodig hebt is een domeinnaam voor je website, dit kost je een paar euro per jaar. Daarnaast heb je hosting voor je website nodig, dat kost je nog eens enkele tientjes per jaar.


Met deze kleine investeringen kun je thuis geld verdienen.


Als je één keer weet hoe dit online verdienmodel werkt kun je op een makkelijke manier zonder investeringen (nog) meer geld verdienen.

Gratis geld verdienen? Snel geld verdienen?

Deze blog gaat vooral over geld verdienen zonder te investeren. Uitspraken zoals hierboven worden vaak gedaan om mensen aan te lokken een bepaalde aankoop te doen of abonnement af te nemen.

Snel geld verdienen kan niet zonder eerst hard te werken. Zorg dat je tijd investeert in jezelf door meer kennis te vergaren middels het volgen van cursussen, webinars en het lezen van boeken.

Online geld verdienen is simpel als je weet hoe het werkt, maar dat geld uiteindelijk voor alles. Als je weet hoe affiliate marketing werkt is het uiteindelijk gemakkelijk geld verdienen.

Zoek uit wat de beste manier is om online geld te verdienen voor jou en ook jou gaat het lukken om thuis geld te verdienen.

Hoe kun je geld verdienen zonder dat je geld nodig hebt?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kun je met affiliate marketing geld verdienen zonder te investeren. Ben jij helemaal nieuw in deze ‘wereld’ dan raad ik je zeker aan om de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard te volgen.

Dit is een online video training waarin jij leert om geld te verdienen via je laptop.

Ik ben op zoek gegaan hoe ik thuis geld kan verdienen en ben gestart met de Affiliate Marketing Revolutie cursus van Jacko Meijaard. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu zelf kan bepalen wanneer en waar ik werk. In mijn review kun je mijn ervaringen lezen over deze cursus.

Ook deel ik mijn affiliate marketing ervaringen op de bouwjeonlinebusinessgids. Online geld verdienen is zeker mogelijk, makkelijk geld verdienen duurt (misschien) iets langer.

Ga aan de slag en ook jou gaat het lukken om online geld te verdienen zonder te investeren!

Internetsuccesgids forum


direct beginnen

Reacties