Review over de IMU training Meester in SEO | Op zoek naar een online cursus seo schrijven?
20 mei 2021 
in IMU

Review over de IMU training Meester in SEO | Op zoek naar een online cursus seo schrijven?

De beste SEO cursus 'Meester in SEO' heb ik gevolgd. Deze seo opleiding van de IMU kun je online volgen en in deze review kun je lezen waarom ik dit de beste seo cursus vind.  Wil jij de zoekmachine optimalisatie ofwel SEO van je website verbeteren en beter leren schrijven dan is dit de oplossing.  


Van je website een bezoekerskanon maken dan is de cursus Meester in SEO van de IMU dè seo training! 


Dit is wat Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren zeggen en daar ben ik het van harte mee eens! In Google hoger komen hangt van verschillende factoren af; de snelheid van je website en ook de structuur en de linkbuilding in je website. 

Het gebruik van goede SEO, ofwel Search Engine Optimalization, is erg belangrijk. Met het toepassen van de tips uit deze online training op mijn affiliate website merk ik nu al het verschil.

Deze cursus seo schrijven heeft ervoor gezorgd dat ik steeds meer zichtbaar word in de zoekresultaten. 

Inhoudsopgave

[[showindex]]

Beste SEO cursus | Meester in SEO

Jij bent op deze IMU review terecht gekomen om te weten of deze SEO training van de IMU jou kan helpen met het het optimaliseren van je website.

Ik kan je hier een kort en bondig antwoord op geven:

Met het toepassen van de lessen uit de IMU cursus Meester in SEO  heb ik het aantal bezoekers enorm zien stijgen!

In deze online cursus seo schrijven leer je ook hoe je je foto’s moet optimaliseren voor je website. In de seo lessen komt alles aan bod. In de 12 modules met verschillende seo lessen van Meester in SEO krijg jij de beste website 😃! 

Lees mijn hele Imu review om erachter te komen wat jij kunt leren met deze online SEO lessen. En ook jij bent een seo specialist.

Één ding is in ieder geval duidelijk, jij hebt mij gevonden omdat ik hoog in Google sta en dit komt mede door deze online seo opleiding van de IMU. De beste cursus 👍🏻 en je kunt hem via thuisstudie seo volgen.

meester in seoMeester in SEO >>>

Zoekmachine optimalisatie met deze thuisstudie SEO

Je website optimaliseren voor Google is een bittere noodzaak. Maar hoe kun je dat het beste doen? Wat moet je doen om te winnen in Google? Hoe schrijf je goede webteksten? Hoe krijg je meer bezoekers naar je website?

Allemaal vragen waar ik ook mee rond liep, maar na deze online training ben ik een stuk wijzer geworden. Dankzij deze  Imu cursus weet ik hoe ik het beste mijn blog berichten moet schrijven.

Ik weet ook zeker dat deze online seo cursus de antwoorden geeft op al jouw vragen. En na het volgen ervan jij veel beter weet hoe je het aan moet pakken.

Wat leer jij In deze SEO cursus uit Utrecht

Jij gaat leren met deze cursus hoe je meer bezoekers naar je website kunt trekken. Door slechts kleine aanpassingen op je website door te voeren.

Met deze seo cursus online leer jij hoe je je concurrentie ver achter je laat, beter vindbaar en daardoor meer bezoekers op je website krijgt. Door je SEO op je website te verbeteren.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • SEO structuur, strategie
 • SEO Tools gebruiken
 • Zoekwoordonderzoek doen
 • Content plan maken
 • Backlinks krijgen
 • Domeinnaam kiezen
 • Hoe werkt het algoritme van Google
 • Snelheid van je website
 • SEO voor mobile apparaten
 • Wat zijn rich snippets
 • Lokale, technische en toekomstige SEO

En natuurlijk een bonus mag hierbij niet ontbreken: 10X je traffic van Tonny Loorbach maker van deze cursus en de oprichter van de IMU in Utrecht.

direct beginnen

Zoveel keus in SEO cursussen waarom juist deze?

Deze training is zeer uitgebreid en van hoog niveau. Het is geen hogere wiskunde, iedereen kan SEO leren. Het is niet moeilijk en met deze online cursus SEO schrijven je website beter te maken. 

Stap voor stap wordt je in iedere module met een video meegnomen in een bepaald gebied van engine optimization.

Als je aan deze seo opleiding online begint wil ik je dit even meegeven. Elke video bestaat uit een module op het gebied van search engine optimization.

Alles komt aan bod en aan het einde van deze cursus weet je alles van seo en ben jij een seo specialist.

Het is niet alleen een cursus teksten schrijven, nee het gaat veel dieper. Stap voor stap nemen Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren je in deze cursus mee om je website beter te maken. Alles komt aan bod van seo.

Vanzelfsprekend zit er een module in die over goede webteksten schrijven gaat en op welke plaats je altijd je zoekwoord moet hebben staan en zoveel meer tips.

Deze SEO cursus van de IMU is zeer uitgebreid en niet in één avondje door te nemen. Hij bestaat uit 12 modules met 69 lessen. Op de inhoud van de seo cursus uit Utrecht kom ik later in mijn Imu review nog terug.

Het is belangrijk dat je de opgedane kennis toepast op jouw website, alleen dan maak jij je website beter en ben je beter vindbaar. En zo zul je verschil gaan merken in je bezoekers aantallen.

De 'Meester in SEO' cursus is vooral geschikt voor mensen (ondernemers) die hun website beter vindbaar willen maken in Google en andere search engine.

Maar hij is ook geschikt voor SEO beginners. Ben jij net gestart met bijvoorbeeld je afiliate marketing website dan raad ik je zeker aan om deze thuisstudie seo van de IMU te volgen. 

Belangrijkste zoekmachine optimalisatie factoren

Wil jij ook net als ik antwoord op de volgende vragen? 

 • Wat is SEO precies? 
 • Hoe kan ik SEO dan het beste toepassen op mijn (affiliate)website? 
 • Wat houd zoekmachine optimalisatie precies in? 
 • Waarom is SEO belangrijk? 
 • Is SEO voor beginners ook belangrijk?

Na het volgen van deze online cursus heb ik de antwoorden gekregen. Nu weet ik hoe belangrijk zoekmachine optimalisatie is voor mijn website en hoe ik het toe moet passen op mijn website om beter vindbaar te zijn.

Ik snap nu waar mijn teksten aan moeten voldoen en hoe belangrijk het optimaliseren van foto’s en afbeeldingen op mijn affiliate marketing website is.

Het optimaliseren van je logo wat op elke pagina van je website staat helpt je hoger in de zoekresultaten te komen. Weer een belangrijke tip van Martijn van Tongeren. Check dit zeker ook op jou website.

Stap voor stap dingen die je kunt verbeteren om op het gebied van engine optimization   beter gevonden te worden.  

Search Engine Optimalization is super belangrijk, dat weet ik nu inmiddels!


meester in seo


Mijn ervaring met de Meester in SEO cursus van de IMU

Ik vind het een overzichtelijke online cursus die uit 69 lessen bestaat. Martijn van Tongeren heeft alle 69 lessen in video vorm opgenomen. 

De ene video is wat langer dan de andere en onder iedere les kun je de uitwerking makkelijk nalezen en terug vinden.

Ook word er veel aandacht besteed aan verschillende soorten tools die je kunt gebruiken bij het optimaliseren van je website voor Google.

Bijvoorbeeld Semrush en Ubersuggest komen ruimschoots aan bod. Ik gebruik op dit moment Ubersuggest ook dagelijks. Het is een zeer gemakkelijke zoekwoorden onderzoek tool!

Hoe zoekwoorden onderzoek uitvoeren?  

Volg het stappenplan van de Meester in SEO cursus voor het beste resultaat!

Bij de SEO cursus is ook nog een Masterclass 10x Traffic inbegrepen, ook dit is zeer waardevol om te volgen.

Wat heb ik geleerd van deze SEO cursus van de IMU?

Je hebt dus kunnen lezen dat mijn ervaring met deze cursus als het gaat om het volgen ervan positief is. Maar wat heb ik geleerd van deze Meester in SEO cursus.

Dat ga ik je hieronder uitleggen, op die manier geef ik je een duidelijker beeld van wat je kunt verwachten van deze training en wat jij ervan kunt leren.

Ten eerste is het gebruik van verschillende kopteksten belangrijk voor je SEO. Zo mag er bijvoorbeeld maar één H1 koptekst in je tekst staan. Deze staat altijd bovenaan.

Als tweede is ook de verdeling van de H2 koppen in je webteksten zijn belangrijk. Het is ook goed om een index ofwel een inhoudsopgave te hebben. Dit is weer goed voor je interne linkbuilding.

Het derde punt is dat Interne linkbuilding over je gehele website van groot belang is. Je moet ervoor zorgen dat je website een spinnenweb aan interne linken bevat. Hiermee zorg je ervoor dat Google makkelijk je gehele website kan door 'crawlen'.

Ook zijn er een aantal belangrijke plaatsen waar je zoekwoord(en) moet staan. Op die manier is het meteen duidelijk voor Google wat het onderwerp van je artikel is. Dit is het vierde punt waar je op moet letten.Het vijfde punt is goed zoekwoorden onderzoek en gebruik maken van de long tail zoekwoorden zorgt ervoor dat je beter zal scoren in Google.

Nummertje zes is zoals ik al eerder heb gezegd het optimaliseren van je logo goed is om te doen. Martijn van Tongeren legt precies uit waarom en hoe je dit moet doen. Check dit ook op jou website.

Ik weet nu wat het belang is van de snelheid van je website en ook moet je website mobiel vriendelijk zijn. Nou loopt deze website op de Phoenix software en daarmee is dat goed geregeld. (punt 7 😊)

Maar als jij gekozen hebt voor een andere software kijk dan zeker even of deze 'mobile friendly' is. Net zoals seo voor beginners belangrijk is is het ook belangrijk dat je weet dat de website software ook goed is.

Wil je meer weten over een alles in één pakket met een goede support lees dan ook zeker mijn review over mijn Phoenix website


Meester in SEO online training

Voordelen van deze cursus seo Nederland

✅Meteen een goede start met je nieuwe website, ook voor seo voor beginners

✅De perfecte manier om seo op je bestaande website te verbeteren

✅Het is op iedere branche toepasbaar, het gaat om het optimaliseren van je website

✅Makkelijk toepasbaar, je kunt tegelijkertijd met de video de wijzigingen doorvoeren en merkt vlot een positief resultaat.

✅Ook op een webshop goed toepasbaar

✅ Google seo cursus, alles op de richtlijnen van Google

✅Werkt zowel op korte als lange termijn, de resultaten zijn snel zichtbaar

✅Met de SEO checklist heb je alles snel bij de hand

✅Onbeperkt toegang tot de SEO opleiding online

✅Deze cursus uit Utrecht van de IMU is overzichtelijk en legt alle SEO onderwerpen onder de loep. Maar dat wist je al want dat kun je lezen in deze IMU review 😉

✅Alles word in begrijpelijke taal uitgelegd en is op die manier voor iedereen goed te volgen. Ook als jij een beginner bent die nog alles moet leren over SEO! Stap voor stap leer jij schrijven voor search engine

Inhoud van de training Meester in SEO

Zoals ik al heb gezegd is de training volledig via video te volgen. En de lengte van de verschillende video’s is zo dat je je aandacht er goed bij kunt houden.

Met het aanvinken van de les weet je precies waar je gebleven bent maar ook begint de les vanzelf daar waar je gestopt bent. Je hoeft dus nooit te zoeken waar je gebleven bent.

seo leren

De online cursus bestaat uit 12 modules en die zijn weer opgedeeld in lessen. In totaal zijn het 69 lessen die je door moet nemen. 

Ik raad je aan om eerst alle lessen te volgen. Daarna kun je les voor les alle tips toe passen op jouw website. Op die manier krijg je het beste resultaat.

De inhoud van de modules:

Module 1: Introductie in SEO

In deze module word er aandacht besteed aan de werking van de ranking in Google.

Module 2: Keyword optimalisatie

Hier kom je alles te weten over hoe je het beste zoekwoord onderzoek moet doen. Het gebruik van je zoekwoorden en waar je die moet plaatsen in je artikel. Met een handige zoekwoorden onderzoek tool kom je heel ver.

Ook het gebruik van kopteksten en hoe je URL er uit moet zien. Het opbouwen van een monster artikel en ook waarom dit beter is dan het plaatsen van 4 kleine blog berichten.

Module 3: Rijke content

De uitleg van het optimaliseren van je content en het gebruik van turbosnippets. Ook aandacht voor het optimaliseren van je logo.

Module 4: SEO structuur

Om een goede ranking te behalen binnen Google is de SEO structuur van je website van groot belang. Het hebben van een inhoudsopgave bij je artikel, een content-canon ofwel kennisbank maar ook je interne linken zijn van belang om hoger te scoren in Google

Module 5: Technische SEO

Het maken van re-directs is belangrijk als je een bericht of pagina verwijderd uit je website. Ook de uitleg wanneer je een pagina een no index geeft en wat een canonical url is leer je in deze module.

Module 6: Semantische SEO

Deze module maakt je wegwijs en geeft je tools om je website nog beter en makkelijker leesbaar voor Google te maken. Denk bijvoorbeeld aan de rich snippets, Martijn van Tongeren legt je precies uit hoe je dit aan moet pakken.

meester in seo

Module 7: Snelheid 

In deze module word er uitgelegd wat het belang is van een snelle website. Met verschillende soorten tools kun je controleren hoe snel jouw website nu is en hoe je dit kunt optimaliseren.

Module 8: Mobiele SEO

AMP ofwel Accelerated Mobile Pages is één van de belangrijkste zaken voor de vindbaarheid in Google.

Module 9: Backlinks

Wat is een backlink en hoe kun je het beste je linkbuilding strategie opbouwen.

Module 10: Webshop SEO

Bij deze module krijg je uitleg hoe je naast je webshop kunt zorgen voor meer verkeer via een SEO strategie.

Module 11: Extra SEO lessen

In deze module wordt uitgelegd hoe jij, als je de Meester in SEO cursus hebt doorlopen, aan de slag kunt als SEO consulent.

Module 12: Masterclass 10x traffic

Dit is een video van Tonny Loorbach hoe je meer traffic naar je website kunt krijgen. Zowel een lange als een korte versie is te bekijken of te beluisteren.

website optimalisatie

Minpunt(je) 🤓 van de Meester in SEO

Er is altijd wel wat aan te merken op een cursus die je aangeschaft hebt. Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat als dat veel punten zijn ik geen IMU review ga schrijven!

Er is misschien één vraagteken die ik heb en dat is dat Martijn van Tongeren aangeeft dat als je deze cursus hebt door lopen je als SEO specialist / consulent aan het werk kunt.

Hij maakt ook wel duidelijk dat je eerst in het klein moet beginnen en dan langzaam opbouwen zodat je ook daadwerkelijk kunt laten zien dat schrijven voor search engine optimization je goed afgaat.

Mijn idee is dat er wel wat tijd overheen gaat voordat je ook daadwerkelijk je inkomen kunt verdienen met het werken als SEO specialist.

Het is wel zo dat de training genoeg tools geeft om ermee aan de slag te gaan. En als je alles op elk gebied goed doorloopt je met dit product van seo een goede eerste stap zet.

‘Moet’ jij deze online SEO training ook volgen?  Ja!

Als jij serieus met je website aan de slag wilt gaan moet je deze cursus volgen. De online SEO training is geschikt voor de (digitale) ondernemer die meer uit zijn website wilt halen, voor de beginners onder ons en voor alles wat daar tussenzit 😆!

Met het toepassen van alle tips die gegeven worden door Martijn van Tongeren in deze cursus ga jij beter seo leren.

Het is de prijs meer dan waard om meer duidelijkheid te krijgen hoe zoekmachine optimalisatie precies werkt. En dat je ervoor kunt zorgen door met kleine veranderingen op je website hoger te scoren in Google.

bouw je online business in 28 dagen

Mijn ervaringen met IMU die deze cursus heeft gemaakt

Vrij vroeg in mijn zoektocht binnen de online marketing ben ik de Imu al tegengekomen. Eerst was dit op Youtube met verschillende soorten filmpjes over online marketing. 

En later via hun website. Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren zijn de eigenaren van de Imu, Internet Marketing Unie, en zij weten precies waar ze mee bezig zijn.

Steeds meer ben ik gebruik gaan maken van de cursussen, challenges en webinars die zij online geven. Één ding staat als een paal boven water; wat zij aan waarde leveren is altijd enorm hoog.

Daarom ben ik inmiddels ook lid geworden van de IMU+. Het grote voordeel hiervan is dat je met het IMU plus abonnement toegang krijgt tot alle cursussen, webinars en challanges.
Ook worden er ieder jaar weer nieuwe online cursussen aan toegevoegd en zijn er wekelijkse online evenementen.

Wil jij hier meer over weten lees dan mijn IMU review hierover:

Lidmaatschap van IMU+ is dat de moeite waard? >>>

Zoals je hebt kunnen lezen in mijn blog over de 28 dagen challenge kan ik niet anders zeggen dat wat ze doen, ze ook heel goed doen.

En inmiddels hebben ze al een enorme schare aan ‘fans’ die iedere keer weer opnieuw instappen. Of het nu een challenge, nieuwe training of iets anders is dat met online marketing te maken heeft. 

Ook kun je in mijn blog over mijn lidmaatschap van de Imu+ lezen. Als jij nog meer wil leren over online marketing dan moet je die zeker even lezen. 

Conclusie van de Imu review over de cursus Meester in SEO

Wil jij winnen in Google? Dan bestaat er geen twijfel of je deze online cursus Meester in SEO moet kopen. Als jij meer wilt weten hoe je hoger kunt komen in Google dan is dit zeker iets voor jou.

Ben je bereid om tijd te steken in het volgen van deze cursus en alles toe te passen op je website dan zul je resultaat gaan behalen!

Deze overzichtelijke training behandeld alles stap voor stap om je website te verbeteren en uiteindelijk beter vindbaar in Google te zijn.

Als jij alles wat je in deze cursus serieus toepast op je website dan ga je dit verschil heel snel merken. Op die manier verdien jij je cursus geld ook weer snel terug;-)!


meester in seo


direct beginnen


Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down