Jacko Meijaard Affiliate Marketing Revolutie

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard van Internet succesgids en de Affiliate Marketin Revolutie

Wil jij precies weten wie Jacko Meijaard en wat hij voor de Nederlandse affiliate marketing werd heeft betekend?

Ik ga je er in dit artikel alles over vertellen. 

Of Jacko betrouwbaar is en of hij mensen heeft opgelicht!  

Korte uitleg: Wie is Jacko Meijaard en is hij betrouwbaar

Jacko Meijaard is de eigenaar van Internet succesgids. Dit is het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België.De Affiliate Marketing Revolutie is de meest verkochte affiliate cursus waarin Jacko je leert hoe jij een succesvolle affiliate website opzet en geld verdient met het internet.

Zijn doel was om € 7500,- per maand te verdienen met affiliate marketing inmiddels zit hij hier al ver boven.

 Hij heeft een interview in het Algemeen Dagblad gegeven over de weg hiernaartoe.


  Interview van Jacko in het AD   ➢➣


Uitgebreide uitleg: Jacko Meijaard van het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België

Ik heb de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard 2 jaar geleden aangeschaft.

En om maar meteen duidelijk te zijn ik ben niet opgelicht en Jacko Meijaard is betrouwbaar. Zo nu dat duidelijk en uit de wereld is kunnen we verder.

Jacko is in 2011 de website internetsuccesgids.nl gestart. Toen hij in 2009 is begonnen met affiliate marketing is hij lang op zoek geweest naar alle informatie om geld te verdienen met internet.

Na hard werken en blijven volhouden is hij erachter gekomen hoe hij een succesvolle website op moest zetten en hier geld mee kon verdienen.

Een passief inkomen verdienen met een website is heel goed mogelijk en vanaf dat moment heeft hij zich als doel gesteld om € 7500,- per maand te verdienen.

Nu meer dan 10 jaar later heeft hij dit maandelijkse bedrag al ruimschoots overschreden en verdient hij > €1.000.000 per jaar.

Het is een sympathieke ‘self made’ man die iedere keer weer nieuwe uitdagingen zoekt.

Zo heeft hij dit jaar (2022) een crypto munt uitgebracht, voorlopig zullen we nog wel veel van hem blijven horen.

Waar kom je Jacko Meijaard nog meer tegen

Op zijn website internetsuccesgids.nl plaatst hij wekelijks nieuwe waardevolle artikelen. Die gaan over geld verdienen met het internet.

Wil jij meer weten over een passief inkomen verdienen dan moet je hier zeker naar kijken.

Ook deelt Jacko hoe je het beste met affiliate marketing moet beginnen en tientallen tips over wat je wel en niet moet doen.


Het Youtube kanaal van Jacko staat vol met video’s over verschillende onderwerpen die te maken hebben met affiliate marketing.Hij behandeld hier zaken die hij tegenkomt in zijn ‘praktijk’ en laat case studies zien van succesvolle projecten waar hij aan werkt.

Hij heeft ook een Podcast die leuk is om te luisteren. De Bizarre paar dagen na AD.nl interview is een echte aanrader.

Naast dit alles heeft hij in 2019 de 10K club opgericht.

Dit is een club mensen die met een persoonlijk coachingstraject van Jacko worden geholpen om te groeien naar een inkomen van 10K per maand.

In de 10K club zitten klanten die ernaartoe werken om 10K per maand te verdienen. 

Er zijn inmiddels meer dan >700 leden die in de 10K club zitten en op het forum al hun successen delen.

Een toffe club mensen die elkaar verder helpen.

Naast al deze activiteiten heeft Jacko Meijaard natuurlijk ook verschillende affiliate websites online staan waar hij een passief inkomen mee verdient.


Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

De affiliate cursus van Jacko is het parade paardje kun je wel zeggen. Hij heeft deze affiliate training inmiddels meer dan 15.00 keer verkocht.

Voor mij en vele anderen is de Affiliate Marketing Revolutie de beste training om je eerste stappen te zetten op het gebied van online geld verdienen.

Je kunt Jacko makkelijk bereiken via zijn contactgegevens op zijn website en hij is altijd bereid om je verder te helpen. 

Super betrouwbaar en zeker geen oplichter! Voor 47 euro levert Jacko veel waarde met zijn affiliate programma. Als je de inhoud en mijn ervaringen wilt weten van de online video affiliate cursus kun je mijn Affiliate Marketing Revolutie review hierover lezen.Geld verdienen via internet en met hulp van het forum staat voor succes.

Jacko Meijaard betrouwbaar en behulpzaam

Mijn ervaringen met Jacko Meijaard zijn goed. 

Na het volgen van zijn training ben ik ook lid geworden van de 10K Club van Jacko.

Hij is regelmatig aanwezig op het ISG forum en als je contact met hem wilt kun je hem via mail of whatsapp makkelijk bereiken.

Soms duurt het iets langer voor hij reageert maar hij is altijd bereid je te helpen. Met vaak eenvoudige tips kun je je website verbeteren en zie je hier ook op termijn resultaat van.

Je hebt 30 dagen garantie op zijn cursus als het niks voor je is krijg je gewoon je geld terug. En ook dit word altijd netjes geregeld. Hoe ik dit weet?

Op het ISG forum komt die vraag wel eens voorbij van iemand die het heeft aangeschaft maar uiteindelijk blijkt dat het toch niks voor hem/haar is.

Jacko reageert dan altijd dus dat vind ik super tof. Helaas zijn er in deze affiliate marketing wereld wel oplichters.

Verkopen een waardeloze cursus en gaan er met de centen vandoor en laten niks meer horen. 

Dat is bij Jacko zeker niet het geval!
 Opmerking:Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie en Internetsuccesgids, het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België is betrouwbaar en levert waardevolle informatie in zijn affiliate cursus.

Wil jij geld verdienen met het internet dan is affiliate marketing de beste manier. 

  Gratis Workshop  ➢➣Wil je meer weten heb je tips of vragen ik ben er altijd om je verder wegwijs te maken in de wondere wereld van geld verdienen met het internet! Plaats simpelweg een reactie onder dit artikel :-)!

Reactie plaatsen