Wat is affiliate marketing?

Bijverdienen naast je baan

Bijverdienen naast je baan is de reden waarom je hier bent. Je bent op zoek naar een manier om geld bij te verdienen.

Misschien heb je een baan en wil je wat bijverdienen voor de hobby die je hebt of is het omdat de maand net iedere keer iets langer duurt dan je portemonnee gevuld is.

Het leven wordt alsmaar duurder en we willen ook graag met alles mee kunnen doen. Lekker op vakantie, de tuin in orde of gewoon wat vaker uit eten of een terrasje kunnen ‘pikken’.

Maar wat is nu de beste manier om dit te doen? Hoe kun je vanuit huis geld bijverdienen zonder dat hier uren werk in gaat zitten. Een baan naast je baan dat je vanuit huis kunt doen.

Ik geef je hier een goede manier om vanuit huis geld bij te verdienen. Met ca. 2 uur per dag kun je een mooi passief inkomen opbouwen.

Zo kun je geld bijverdienen naast je huidige baan en alle dingen doen die je op dit moment niet kunt.

En wie weet wat het je verder nog brengt :-)!

O,ja je hebt er geen technische kennis of lange opleiding voor nodig.

  Gratis Workshop geld verdienen op het internet  ➢➣


Laten we gauw beginnen.

Vanuit huis geld geld bijverdienen

Er zijn verschillende banen die je vanuit huis kunt doen en dit is er één van.

Een baan zoeken zonder opleiding was mijn eerste zoekopdracht in Google en kwam dus al snel uit bij affiliate marketing geld verdienen op het internet.

Deze methode waarmee ik geld verdien vanuit huis vind ik de beste ik zal je vertellen waarom.

Toen ik 2 jaar gelden zonder werk kwam te zitten ben ik na gaan denken over een manier hoe ik geld vanuit huis kan bijverdienen.

De reden was dat ik geen zin meer had om voor een baas te werken. Ik wilde zelf bepalen wanneer en hoeveel ik wilde werken. Het leven van een digital nomad leek me wel wat.

Zelf bepalen op welke uren van de dag je werkt en of je geld verdient vanuit huis of een camper maakt geen verschil.

Ik heb mij na gedegen onderzoek me volledig gestort op geld verdienen met affiliate marketing.

Geld verdienen op het internet is de uitkomst. Internet staat altijd aan en mensen kopen steeds meer via internet en dat gaat de hele dag door.

Het enige dat je nodig hebt is een computer of laptop en een internetverbinding. De kans is zeer groot dat je deze allebei al hebt dus grote investeringen hoef je niet (meer) te doen.

Ook als ik slaap verdien ik geld, leg je zo uit hoe het werkt.

Snap dat je denkt dat dit niet kan maar het is dus echt mogelijk om op deze manier bij te verdienen naast je baan!

Baan aan huis: Hoe werkt geld verdienen op het internet

Geld verdienen op het internet is met affiliate marketing niet heel moeilijk. Ik ga je uitleggen hoe ik geld (bij)verdien vanuit huis als bijbaan.

Een baan naast je baan is met affiliate marketing heel goed te combineren. Zo kan ook jij geld bijverdienen naast je baan.

Wat is affiliate marketing?

Met affiliate marketing promoot jij andermans producten als deze via je affiliate link worden aangeschaft ontvang jij daar een commissie over. Het promoten van de producten kan via je sociale media of je website.

Nu hoor ik je denken; …Website die heb ik helemaal niet?!?….. Hier kom ik later in dit artikel nog op terug want dit kun je zonder technische kennis helemaal zelf maken.

De producten die je promoot kunnen verschillende dingen zijn, telefoons, online cursussen, boeken, abonnementen, videotrainingen etc.

De commissie die je ontvangt is van tevoren bepaalt en dit alles wordt geregeld door een affiliate netwerk.


Een voorbeeld van hoe affiliate marketing werkt


Misschien is het makkelijker als ik je een voorbeeld geef over hoe affiliate marketing in de praktijk werkt. Het is namelijk helemaal niet moeilijk.

Maar je weet het als je onbekend bent met iets dan lijkt het vaak ook moeilijk maar geld verdienen naast je baan met affiliate marketing kan jij ook.

Als iemand op zoek is naar bijvoorbeeld een nieuwe vishengel en jij hebt een website over hengelsport omdat dit een grote hobby van je is.

Je weet er veel van en kunt dus veel waardevolle informatie delen op je website hierover.

Die bezoeker komt op jou website en klikt via jou affiliate link door naar bol.com. Als hij de hengel dan koopt dan krijg jij hier commissie van.

Het leuke is ook nog bij bol.com als hij de hengel niet koopt maar wel binnen 30 dagen iets anders op Bol dan krijg je daar ook commissie over.

Je hebt vast en zeker zelf ook al eens via een affiliate link iets gekocht maar dat heb je niet eens in de gaten alles gaat automatisch.

Het grote voordeel van affiliate marketing is dat je geen eigen product hoeft te hebben.

Dus geen grote investeringen!

Op deze manier een passief inkomen genereren. Je hoeft niet verder op zoek naar banen die je thuis kan doen!

Klinkt te mooi om waar te zijn toch….maar dat is het niet want ik verdien ook met mijn websites geld via het internet.

Baan naast je baan, dit is de baan met veel vrijheid

Met affiliate marketing beginnen heb jij je baan aan huis gevonden. Je hebt er geen technische kennis voor nodig, opleiding ook niet.

Het is één van de makkelijkste banen die je thuis kan doen.

Om direct goed van start te gaan kun je het beste de videotraining van Jacko Meijaard volgen.

Hij legt in de Affiliate marketing Revolutie precies uit hoe jij het beste met het zelf maken van een website geld verdient op het internet.

Stap voor stap neemt hij je aan de hand mee en als je de online videotraining hebt afgerond staat je website online.

Zo heb je de baan naast je baan snel opgezet en kun je bijverdienen naast je baan.

Je kunt zelf bepalen hoeveel en wanneer je aan je baan vanuit huis besteed. Ik weet wel als de eerste commissie binnenkomt dat dit een magisch moment’ is.

 Succes met het verdienen van een extra zakcent naast je baan.


  Direct starten ➢➣

Reactie plaatsen