imu marketing
Ien Geniet van mijn Vrijheid
22 min

IMU Plus is de moeite waard lees mijn ervaringen in deze review

22 min

In deze review over het MU Plus lidmaatschap kun je mijn ervaringen lezen. Ook kom je meer te weten over de ondernemers en marketeers Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de Internet Marketing Unie!

Ben je op zoek naar een totale tool om (nog) beter te worden in online marketing dan kan ik je het lidmaatschap van de IMU Plus zeker aanbevelen.

Of je nu meer wilt weten over affiliate marketing, social media marketing, emailmarketing of je wilt de Bouw je online business in 28 dagen challenge doorlopen, dan zit je met je IMU plus lidmaatschap helemaal goed.

Je krijgt de beschikking over alle digitale producten.

Oké let's go :-)!

Inhoudsopgave


IMU PLUS kennismaking  ➢➣


IMU Plus en toegang tot alle online marketing cursussen

Met IMU plus krijg je toegang tot alle cursussen, webinars, live expert sessies, website review marathon, gast sessies en challenges van de IMU die zij de laatste jaren hebben gemaakt en die er jaarlijks bij komen. Ook heb je toegang tot alle imu events opnames.

Nieuwe cursussen die door Tonny en Martijn van het bedrijf de Internet Marketing Unie worden toegevoegd heb jij met jou lidmaatschap toegang tot.

Het enige dat je hoeft te doen is bij IMU plus inloggen en je kunt alle digitale producten via het internet volgen.

Jaarlijks worden er nieuwe online cursussen toegevoegd en zo kom je alles te weten van online marketing.

Ook krijgt je toegang tot de IMU community. Dit is één van de grootste online marketing platformen van Nederland. Met de IMU+ community helpen we elkaar steeds een stap(je) verder.

Voor alle online ondernemers die met vragen zitten of meer succes willen hebben, en wie wil dit nou niet 😃, is het IMU plus lidmaatschap een waardevolle aanvulling.

Ja, ik ben fan van de IMU+ en vind de waarde die het bedrijf leveren het geld meer dan waard. Voor € 49,- per maand krijg je een zee van informatie waar jij je voordeel mee kunt doen.


IMU cursus

Lees in deze review mijn ervaringen met het IMU Plus lidmaatschap

Jij wilt weten of dit lidmaatschap iets voor jou is en wat je hiervoor krijgt want anders zou je niet op deze review terecht zijn gekomen.

Ken jij de ondernemers Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren al?

Wil jij precies weten wat je kunt verwachten van het IMU Plus lidmaatschap kun je hier door klikken zodat je geen tijd verliest aan zaken die je al weet 😉!

Overweeg je om dit lidmaatschap aan te gaan dan kun je het altijd vrijblijvend 14 dagen proberen en kijken of het iets voor je is.

Ik weet zeker dat als jij dat doet je verbaasd zult zijn van wat je hier allemaal bij krijgt en hoeveel waardevolle  IMU cursussen je toegang tot hebt.

Jij gaat hier net als ik heel blij van worden en zult zien dat het zijn geld meer dan waard is!


  14 Dagen GRATIS toegang ➢➣


Internet Marketing Unie van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Wat is de IMU.bv en wie zijn Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren? Als jij je bezighoud met online marketing zoals ik met affiliate marketing dan kan het niet anders dan dat je de IMU voorbij hebt zien komen.

Voorheen was de naam de Internet Marketing Universiteit maar dit hebben ze gewijzigd in Internet Marketing Unie omdat ze dit beter vinden passen.

Toen ik starte met affiliate marketing waren Jacko Meijaard van de Affiliate marketing revolutie en de IMU de eerste die ik ben tegengekomen op mijn zoektocht op internet.

In 2010 is door Tonny Loorbach de Internet Marketing Unie gestart. Hij is inmiddels zeer succesvol, maar dat is niet altijd zo geweest.

Ook hij heeft hard moeten werken om een succesvolle online onderneming op te bouwen.

Ik heb een podcast geluisterd waarin hij verteld hoe hij een huurcontract van een pand in Amsterdam aangaat en zich afvroeg of hij het einde van het jaar wel zou halen met zijn bedrijf, de IMU bv.

Maar inmiddels na meer dan 10 jaar heeft hij samen met een team geëngageerde  medewerkers tot grote hoogtes weten te brengen.

Door goede SEO technieken toe te passen weet Tonny   steeds meer online ondernemers te bereiken. Hij helpt graag andere ondernemers door zijn kennis te delen middels cursussen en webinars en live sessies.

Je kunt hem regelmatig via het internet ontmoeten via live sessies over verschillende onderwerpen, waarna jij je vragen aan hem kunt stellen.

Inmiddels heeft Tonny Loorbach zich gespecialiseerd in conversie optimalisatie, community building, neuromarketing en gedragspsychologie.

Hij past al deze kennis toe om elke IMU cursus zo volledig mogelijk te maken. Door te weten hoe mensen reageren en ‘acteren’ op internet is het voor Tonny Loorbach steeds makkelijker geworden om ondernemers te helpen ook succesvol te worden met online marketing.

Met de verschillende imu software, zoals Phoenix website, Huddle en het betaalsysteem plug & pay kun jij op een makkelijke manier een online business bouwen.

Niet alleen de software maar ook de artikelen op het blog en de verschillende gratis boeken en de podcast maakt het voor de IMU community een feest om lid te zijn van deze club.imu marketing


Ondernemer Martijn van Tongeren & mede eigenaar

Martijn van Tongeren is degene die graag op de voorgrond staat en een échte ‘sales man’ is. Als het even kan ‘pitcht’ hij wel één van de nieuwe cursussen of producten van het bedrijf. Ze komen altijd voorbij in een webinar, podcast of live sessies.

Met de maandelijkse webinars op de IMU Plus weet hij veel mensen te enthousiasmeren voor het onderdeel van de online marketing waar hij op dat moment extra aandacht aan besteed.

Het maakt niet uit of het nu over online marketing, affiliate marketing, social media marketing of één van de gratis e-boeken gaat het enthousiasme knalt ervan af!

Vooral voor het bouwen van funnels voor email-marketing kun je hem (volgens mij) ’s nachts wakker maken. 🤣

Ook is hij regelmatig te vinden op het forum van de IMU plus waar ondernemers hun vragen en opmerkingen plaatsen. Deze community is groot en zeer actief.

Dit forum is een actief forum waar jij als lid vragen, suggesties en antwoorden kunt geven. Mijn ervaring is dat je snel reactie krijgt als je een vraag of opmerking plaatst op dit forum.

Ook kun je zelf reageren op anderen en dat kan tot leuke en leerzame momenten lijden.

Later in deze IMU Plus review kun je meer ervaringen hierover lezen. Dan kom ik hier nog wat uitgebreider op terug.

Over IMU

Het is natuurlijk mooi dat er twee goede ondernemers en marketeers aan het roer staan van het bedrijf. Maar inmiddels is de IMU zo groot gegroeid dat Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren een zeer behulpzaam team om zich heen gebouwd hebben.

Mijn ervaringen met de support van bijvoorbeeld Phoenix en Plug & Pay, twee  digitale producten, zijn erg goed.

Met het overzetten van jouw website onder de software van Phoenix komen er altijd vragen naar boven. Niet altijd loopt alles zoals jij dat wilt.

Dit word in de live chatbox via het internet altijd snel en doeltreffend opgelost. En de IMU mensen waar ik contact mee heb gehad zijn kundig en weten waar ze het over hebben.

Doordat de medewerkers van de IMU veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgen om zo optimaal mogelijk te functioneren leveren ze de beste service. Daar profiteer jij weer van.

Of het nu gaat om de software en cursussen, digitale producten en diensten of de e learning ze zijn altijd super klantvriendelijk.

  Toegang tot alle online marketing cursussen ➢➣

Online marketing strategie

Hoe kun je via het internet geld verdienen en de online marketing strategie het beste opzetten. Zodat je online geld kunt verdienen. Met alle blogs en video s die de marketing unie deelt gaat dit zeker lukken.

Wat kun je de online ondernemer van nu het beste aanbieden zodat hij hier ook echt succes mee heeft?

Als ondernemer heb je vaak geen tijd om uit te zoeken welke cursus de beste is. Laat staan hoe je de in de cursus opgedane kennis het best voor je kunt laten werken!

Daar dachten ze bij de IMU ook over na en ze kwamen tot de conclusie dat ze een totaalpakket moesten maken.

Een pakket waar je alles uit kunt halen, waar je niet hoeft te zoeken naar de beste online cursus en welke andere nieuwe cursussen daar weer op aansluiten.

Dus als zij een totaalpakket maken waarbij de ondernemer beschikking heeft over alle cursussen, webinars, seminars, event opnames, website review marathon s en challenges dan is hij/zij daar het beste mee geholpen!

En als die ondernemers dan ook actief in de community hun vragen, opmerkingen en victory’s kunnen delen dan bieden we echt een totaalpakket.

En zie hier: Een IMU Plus lidmaatschap is geboren.

Waar helpt dit lidmaatschap jou mee?

Als je meer uit internet wilt halen dan geld dit voor verschillende dingen. Jij wilt meer bezoekers naar je website, maar hoe doe je dat? Door bijvoorbeeld de beste website-software zoals Phoenix te gebruiken ben je al op de goede weg.

Daarnaast moet je website SEO technisch goed in elkaar zitten. Alleen dan haal jij de meeste organische bezoekers binnen. De Meester in SEO cursus helpt je daar bij.

Maar die bezoeker die moet niet alleen je website bezoeken die ‘moet’ ook een actie ondernemen. Zich inschrijven voor je mailinglijst of een product kopen bijvoorbeeld.

Jij wilt tenslotte met een eigen product geld verdienen. En zoals je al in deze review hebt kunnen lezen is dat op verschillende manieren met van online marketing mogelijk.

Hoe zorg je er nu voor dat je de grootste kans maakt dat die bezoeker dit ook gaat doen? De cursus Conversie optimalisatie van de IMU leert je de fijne kneepjes van het vak.

Wil jij weten hoe je het beste kunt adverteren in Google of op Facebook dan gaat de social media marketing cursus jou zeker verder helpen.

Zo kan ik natuurlijk nog wel een tijdje doorgaan.

Wat ik hiermee zeg is dat alle imu+ leden de beschikking hebben over al deze IMU  cursussen en ook alle nieuwe cursussen die komen.

Jij kunt precies de cursussen eruit pikken die jou verder helpen over online marketing.

Ieder jaar komen er nieuwe cursussen bij die jij zonder extra te betalen kunt volgen, inloggen bij de imu en klaar!

Lid worden van de IMU+ heeft wat mij betreft alleen maar voordelen.

EERST EVEN RONDKIJKEN DAT KAN OOK

De digitale producten van het IMU Plus lidmaatschap

Het is een geweldig totaalpakket. Je hoeft geen lid te zijn om het blog, podcast of boek te kunnen lezen. Of gebruik te maken van de gratis boeken die Tonny en Martijn als ondernemers weggeven.

De online marketing tornado is een geweldig boek dat je zeker gelezen moet hebben als je met internet marketing aan de slag gaat.

Het verschil is dat de IMU+ leden maandelijks de beschikking krijgen over;

expert sessie

Iedere maand krijg je van Tonny Loorbach, Martijn van Tongeren of een IMU expert een training. Deze training geeft je meer inzichten in online marketing, casestudies of specifieke onderwerpen.

In de live sessie van jongstleden 26 augustus heeft Martijn van Tongeren een Kick-off september webinar gehouden met als onderwerp Hoe ga je verder in de laatste maanden van 2021!

Wat heb je tot nu bereikt, wat zijn de doelen voor de rest van ’21, wat ga je eraan doen om deze doelen te bereiken. Welke beloning geef je jezelf als je dat doel bereikt hebt en wat zijn de mogelijke obstakels.

 Je denkt hierover na en gaat ermee aan de slag en als je wilt kun je in de IMU community hier verder over brainstormen.

Dit is zomaar even een concreet voorbeeld van mijn ervaringen met de IMU+

✅Gast expert sessie

Zoals ze zelf zeggen zijn hun gasten in deze sessies echte specialisten. Het zijn specialisten op hun eigen vakgebied. Online marketing is zo’n groot en breed begrip dat je voor veel onderdelen weer specifieke experts hebt. Een voorbeeld hiervan zijn een SEO- of SEA specialist.

Afgelopen keer heb ik een zeer waardevol webinar bijgewoond van Mitchel van Duuren. Mitchel is een echte upselling specialist. Hij weet precies hoe hij een online onderneming op moet bouwen om in een korte tijd succesvol te zijn door upselling.

Ook de sessie over conversie optimalisatie met Martin Kraanenburg was voor mij zeer waardevol. Ik heb hier ook weer veel van opgestoken. Allemaal mensen met een enorme passie voor hun vak en dat kun je ook merken als je de live sessies bijwoont.

Hier staan ook zeker mensen tussen die je misschien niet kent maar die zeker de moeite waard zijn om die te volgen.

Als je er niet live bij kunt zijn is dat geen enkel probleem, je kunt alles nog achteraf bekijken

Mijn advies is probeer minimaal 2x per maand live aanwezig te zijn bij de onderwerpen die je het meest aanspreken. Waarom?

Bij die live sessies kun je ook reageren en worden je vragen of opmerkingen direct beantwoord. Je merkt dat je hierdoor actiever aan de gang gaat met je eigen online business.

Ook de gasten die 1x in de maand bij de live sessies aanwezig weten mij altijd weer te inspireren. Door de successen maar ook de mislukkingen van anderen leer je zelf ook weer meer.


12x live sessies

✅Maandelijkse live website reviews 

De website review marathon. Elke maand wordt er door Maartje en steeds een andere collega een website onder de loep genomen. Hier kan ook jij je website laten reviewen door experts.

Zij geven je opbouwende kritiek om jouw website nog beter te maken. Ook hier geven de deelnemers hun ‘commentaar’. Alleen al door de live website reviews   te volgen en te luisteren leer je heel veel.

Dit is dus 12x live en kun je later in de IMU community  nog terug kijken als je niet live bij de website reviews aanwezig kunt zijn.

✅Challenges

Ook de challenges van de IMU zijn leuk en vooral leerzaam om te volgen en aan te gaan. Voorbeelden hiervan zijn de ‘Hoe je mailinglijst vergroten Challenge’ en de ‘Bouw je online Business in 28 dagen Challenge’!

Na de live sessie heb je vaak een super positief gevoel waarmee je weer nieuwe kansen ziet en verder kunt. Meedoen aan zo’n challenge helpt je verder om meer uit het jouw online business te halen.


IMU PLUS kennismaking  ➢➣


✅W.v.t.t.k. sessies

Het is altijd een verrassing wat er in deze sessies behandeld wordt. Zijn er nieuwe ontwikkelingen  bij Google bijvoorbeeld. Veranderingen in de online marketing zijn van alle dag. Het is dan ook een open boek wat ze op deze sessie behandelen.

✅IMU seminar opnames

De seminar opnames zijn inspirerend en leerzaam om te bekijken en beluisteren. Het is dan ook super tof dat je in de beschikking krijgt over alle seminars vanaf het prille begin. Deze events opnames zijn allemaal live opgenomen.

Seminars met veel verschillende soorten gasten zoals Mitchel van Duuren, Youri Meuleman van Traffic Leaders, Bas Eurlings en nog vele anderen.

Ook komen er gasten aan het woord die in samenwerking met IMU een succesvolle Phoenix website hebben. Waaronder een bijvoorbeeld een hovenier die zijn bedrijf heeft weten uit te bouwen van lokaal naar landelijk!  De gasten vertellen in hun verhaal hoe het is begonnen en waar ze nu staan.

Erg leuk en leerzaam om naar te kijken en luisteren. Wie wil dat nou niet een succesvolle website😃! ✅ Community

Je wordt ook automatisch lid van de IMU community bij dit abonnement. Dit is een overzichtelijk platform waar je makkelijk je weg vindt naar alle verschillende onderwerpen.

Je blijft zo goed op de hoogte van wat de veranderingen zijn in de online marketing en wat de community zoal bezig houdt.

Ook worden hier dagelijks vragen gesteld over allerhande zaken van ondernemers waar ze tegenaan lopen bij hun online marketing.

Heb jij zelf dingen die je wilt vragen of delen dan is de IMU Community de beste plek om het weg te leggen.

Het team is vanzelfsprekend actief aanwezig en daarnaast zijn er ook veel leden die actief deelnemen op de community.

Door elkaar te helpen op dit platform krijg je het gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Je kunt jezelf voorstellen wie je bent en wat je doet. Ben jij iemand die zich liever wat op de achtergrond houdt dan is dat natuurlijk ook goed. Weet alleen dat de mogelijkheid er is om al je vragen over online marketing weg te leggen.

Er is altijd iemand bereid om je verder te helpen met jouw vraag of probleem!

Ook worden er regelmatig door de IMU challenges uitgeschreven waar jij aan deel kunt nemen. Op de community worden de vorderingen en victory’s gedeeld.

 imu+ leden


✅ Masterminds

Ben jij op zoek naar ondernemers die in dezelfde branche werkzaam zijn. Of ben je op zoek naar ondernemers in jouw provincie dan zijn hier speciale mastermind groepen voor.

Als jij (nog) niet de groep kunt vinden die voor jou van toepassing is dan kun je er binnen de Community ook zelf een Mastermind groep opzetten. Iedereen kan zich aansluiten bij de Mastermind groep waar hij of zij affiniteit mee heeft.

Inmiddels zijn er al meer dan 60 Mastermind groepen, hier zal er altijd wel één tussen staan waar jij je bij aan kunt sluiten om nog meer kennis te vergaren. Overigens is een Mastermind groep opzetten snel gefikst bij IMU marketing!

Voor wie is het IMU+ Lidmaatschap geschikt?

IMU PLUS gratis proefperiode ➢➣

Je kunt je beter de vraag stellen voor wie is het IMU plus lidmaatschap niet geschikt🤭!

Ja, ik ben fan zoals je hebt kunnen lezen in deze review mijn ervaringen zijn positief.

Als ik naar mijzelf kijk ben ik niet iemand die snel een lidmaatschap aangaat maar waarom heb ik dan toch voor hiervoor gekozen?

Omdat ik alles nog moe(s)t leren over online marketing en dan in het bijzonder over affiliate marketing. Dus ben ik op zoek gegaan naar trainingen en cursussen over dit vak.

Als je een passief inkomen met een website wil verdienen en een eigen product wil maken is alle informatie op het gebied van online marketing welkom.

En na het volgen van Meester in SEO en de Marketing Tornado Masterclass wilde ik meer en ben met de IMU software Phoenix aan de slag gegaan en daarna volgde al snel het lidmaatschap van IMU Plus.

Ik vind dit een heel waardevol lidmaatschap en met de IMU gemeenschap erbij is het een echt totaalpakket.!

Of je nu online ondernemer bent met een eigen product of een winkel hebt het maakt niet uit er komt zoveel waardevolle informatie jou kant op dat je je abonnement snel terug verdiend.

Er zit zoveel waarde in alle cursussen die je nu voordelig en op eigen tempo kunt volgen om beter te begrijpen hoe de online marketing in zijn werk gaat.

In de IMU Community zitten veel verschillende soorten ondernemers. Denk aan starters, therapeuten, ervaringsdeskundigen, schrijvers, allerhande coaches en online marketeers.

Ondernemers die werkzaam zijn in bijvoorbeeld Yoga, de spirituele wereld, hoveniers, handwerkdocenten, pianolessen, relatie therapeuten tot aan kralen verkopers.

Al de mensen die lid zijn van de community hebben hetzelfde doel; meer leren over online marketing en elkaar verder helpen.

Door de verschillende webinars, challenges, cursussen, live sessies en gastoptredens word je iedere keer opnieuw geprikkeld om weer een stapje verder te zetten.

Als je even niet meer weet hoe het verder moet neem je de tijd om op IMU plus wat verhalen te lezen van andere ondernemers. Ik kan je nu al zeggen dat je daar hele herkenbare verhalen tegen komt en dat helpt jou ook weer verder.

Want hier worden oplossingen, adviezen of bemoedigende woorden gegeven en dat zit gewoon bij de prijs inbegrepen 😆!

Door ervaringen uit te wisselen en elkaar te motiveren en te stimuleren kom je tot mooie resultaten.

Dat is het doel van dit lidmaatschap.
DIRECT GRATIS 14 DAGEN TOEGANG >>> 

Pluspunten van de IMU Plus

Na het volgen van de online marketing Tornado wist ik zeker dat ik meer van deze ondernemers wilde leren.

En om veel te leren over een passief inkomen, online geld verdienen het maken van een eigen product wist ik dat ik lid moest worden van deze 'club'.

Ten eerste is het een zeer actief platform, niet alleen door het IMU team zelf maar ook door de IMU plus leden.

Als tweede pluspunt krijg je de beschikking over enorm veel online trainingen. Als je dit soort trainingen separaat zou moeten kopen ben je een vermogen kwijt. Ook over de nieuwe trainingen die er jaarlijks bijkomen krijg je de beschikking zonder dat dit extra kost

Ben jij een online ondernemer en wil jij je geld verdienen met internet dan moet je niet langer nadenken maar lid worden. Dit gaat je zeker verder helpen.

Als derde pluspunt wil ik aangeven dat het team van de IMU over veel kennis beschikt, altijd behulpzaam is en bereid is om in oplossingen mee te denken. Hierdoor heb je al snel het gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Door lid te zijn van IMU+ blijf je op de hoogte van alle veranderingen binnen de online marketing.

Dit vierde pluspunt is een heel belangrijk punt omdat de online ontwikkelingen zo snel gaan. Door regelmatig op het forum aanwezig te zijn ben en blijf je goed op de hoogte wat er speelt.

Als vijfde pluspunt is dit IMU+ pakket zo volledig en waardevol dat het jouw onderneming zeker verder helpt als je serieus aan de slag gaat met alle informatie die je krijgt binnen dit abonnement.

Wat kost dat?!

Nu je hebt kunnen lezen wat je kunt verwachten dan denk je misschien wel net als ik:

Wat kost dat wel niet!

Ik kan niet in jouw portemonnee kijken natuurlijk maar voor alles wat dit abonnement behelst is het niet duur. Ik denk dat een gemiddeld telefoon abonnement duurder is.IMU cursus>>>>>


Alle leden krijgen bij het afsluiten van een abonnement de beschikking over de volgende digitale producten;

 • Alle IMU cursussen (t.w.v. € 1.179,-)
 • +4 nieuwe cursussen ’21 ( t.w.v. €1.188,-)
 • opnames (t.w.v. €2.687,-)
 • Challenges
 • Community
 • Webinars
 • 12 Live IMU sessies (t.w.v. €2.997,-)
 • 12 Live Gast sessies (t.w.v. €2.997,-)
 • 12 Live website Marathons (t.w.v. €1.997,-)
 • 12 Live Bonus sessies
 • Alle e-books en downloads

  Als je niet bij de live sessies aanwezig kunt zijn kun je ze allemaal nog bekijken op een door jou te bepalen tijdstip. (Ieder jaar worden er nieuwe cursussen toegevoegd.)

Een jaarabonnement kost je slechts € 497,-

Wil jij liever per maand betalen dan kost het € 49,- per maand. Je kunt je abonnement dan ook maandelijks opzeggen.

Krijg GRATIS 14 DAGEN TOEGANG, dus vind je het niks dan kost het ook niks. Als jij verder wilt in de online marketing business dan ga jij hier heel blij van worden en het gaat je zeker verder helpen.

Welke IMU cursus kan ik meteen volgen?

Je krijgt toegang tot de volgende cursussen

→ Tornado Masterclass 
(12 modules bestaande uit 74 lessen en 54 bijlagen)

Met deze online marketing tornado weet jij precies hoe je je website om kunt toveren tot een bezoekersmagneet. Met het juiste fundament, strategie en de beste content marketing kom je tot de beste resultaten.
Leren hoe je email marketing toe past en adverteren in Google en Facebook is na het volgen van deze training een eitje ;-)!

Ook leer je hoe jij een actieve community op kunt bouwen en met affiliate marketing je product nog sneller aan de man brengt.

→Email marketing
(6 modules bestaande uit 24 lessen en 3 bijlages)

Leer op een slimme manier de beste mailinglijst aan te leggen en met de juiste email copywriting een zo’n hoog mogelijke open rate te bewerkstelligen.

Door de juiste automatiseringen en autoresponders in te stellen loopt jouw business automatisch door.

IMU PLUS 🙌 ➢➣


→Marketingfunnels
(3 modules bestaande uit 17 lessen en 4 bijlagen)

Hoe bouw je de krachtigste funnels en hoe kun je testen welke emails het beste presteren!

→Meester in SEO
(12 modules bestaande uit 69 lessen en 2 bijlagen)

In deze Meester in SEO cursus komt alles aan bod om zoveel mogelijk bezoekers gratis uit Google naar je website te krijgen.

Hier komen onderwerpen als Keyword Optimalisatie, SEO structuur, Mobiele SEO, Backlinks, snelheid en technische SEO allemaal uitgebreid aan de orde.

Als jij meer uit je website wilt halen dan moet je deze cursus zeker volgen.

→Productlanceringen
(3 modules bestaande uit 20 lessen en 7 bijlagen)

Leer de 3 lanceerfasen, hoe je extra sales kunt doen en leer van de case studies van Tonny Loorbach.

→Conversie optimalisatie
(12 lessen en 11 bijlagen)

Wil jij weten hoe je meer klanten en leads binnen kunt halen uit je website dan is dit de cursus die je daarbij kan helpen.

→Facebook Marketing
(7 lessen en 5 bijlagen)

In deze cursus social media marketing leer je alle ins en outs over adverteren op Facebook. Dit gaat er zeker voor zorgen dat jij je geld op de juiste manier inzet.

→Membership & Community
(11 lessen en 13 bijlagen)

Als er iemand uit ervaring jou kan leren hoe je een actieve community op kunt bouwen dan is het de IMU wel. Leer alles wat je wel en niet moet voor een succesvolle community.

→Content Marketing
(9 lessen en 6 bijlagen)

Met de juiste content marketing je zichtbaarheid vergroten! Met het toepassen van de slimme Content Bakery haal je meer uit minder werk.

→Bouw je online Business in 28 dagen challenge
(28 lessen en 9 bijlagen)

Start jij net met je online business dan is dit de cursus die je niet mag missen. Hier komen alle facetten van het bouwen van een winstgevende website aan bod.

Het maken van je Phoenix website, automatische marketingfunnel en het koppelen van Plug & Pay betaalsysteem aan je website. Ook Huddle van de IMU voor het maken van een eigen product zoals een cursus en het bouwen van een community komen hier allemaal voorbij.


Ervaringen van anderen van IMU plus

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen zijn mijn ervaringen zeer positief maar wat vinden anderen van dit lidmaatschap.

Op de website van de IMU en op Google lees je veel positieve ervaringen van mensen die met IMU+ aan de slag gaan. Als ik heel eerlijk ben kan ik ook niet anders dan positief zijn over wat IMU brengt.

Ik weet genoeg: Lid worden  ➢➣

Natuurlijk heb ik wel eens een storing op mijn Phoenix website of loopt het niet zoals ik graag wil en dat hebben anderen natuurlijk ook.

Als jij geen technische kennis hebt kun je een prachtige website online zetten. En met een IMU cursus heb je net dat stapje voor op je concurrent.

Ook de IMU support komt positief in beeld, hieronder een aantal ervaringen van anderen die je ook op de website van de IMU kunt lezen.

 ervaringen van imu+ leden


Mijn internet marketing Nederland ervaringen

Eigenlijk heb je mijn ervaring tussen de regels door al kunnen lezen denk ik. Mijn ervaringen zijn erg positief over de digitale producten van IMU.

Ik probeer zoveel mogelijk bij de live sessies aanwezig te zijn waarvan ik denk/weet dat dit mij weer verder helpt met mijn affiliate marketing business.

En ook de review marathons vind ik erg leerzaam. Hoe je met simpele dingen het verschil kunt maken. Door het aanpassen van de titel van je website of een afbeelding meer of minder.

Ik kijk iedere dag wel even op de community; staan er nog berichten waar ikzelf iets mee kan of kan ik iemand anders nog ergens mee helpen? Altijd leuk als je weer iets ziet of leest dat je weer verder kan helpen of je op een idee brengt.

Voor wat betreft de cursussen van de IMU heb ik er al veel doorlopen en dat heeft me steeds weer iets verder gebracht. Ik wil zeker een aantal cursussen nogmaals bekijken want ik heb zeker nog dingen gemist.

Als jij op zoek bent naar een waardevol lidmaatschap dan kan ik alleen maar zeggen stap in bij IMU+. Alleen de cursussen zijn het al waard.

Conclusie

Natuurlijk zijn de ondernemers Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren marketing mannen en willen ze niks liever dan hun omzet zien groeien. Het enige verschil is dat ze ook heel veel gratis weggeven op het gebied van kennis.

Ze willen helpen om ook van jouw onderneming een succes te maken. Door IMU plus aan te bieden maken ze het voor iedereen mogelijk om zoveel mogelijk kennis te vergaren.

Als jij op zoek bent naar een betere online marketing voor jouw business dan raad ik je zeker aan om in te stappen.

Met de 14 dagen bedenktijd heb jij snel genoeg gezien of dit wat voor jou is en ik kan je verzekeren dat jij hier ook net zo blij van word als dat ik ben geworden.

Ik wens je veel succes met je onderneming en tot ziens bij de IMU+ community!

IMU Plus lidmaatschap review [samenvatting]

Mijn ervaring met het IMU Plus lidmaatschap is zeer positief. Je hebt toegang tot alle online cursussen. Ook worden er ieder jaar nieuwe cursussen toegevoegd. Iedere week een live sessie over een speciaal onderwerp. Het IMU forum voegt veel waarde toe met de verschillende ondernemers die je willen helpen.imu marketing


PROBEER GRATIS 14 DAGEN IMU PLUS  →

Reacties