neostrada voor goedkope webhosting
Ien Geniet van mijn Vrijheid
10 min

Goede webhosting door hosting van Neostrada

10 min

Één van de eerste dingen die je moet doen om een affiliate website te starten is een domeinnaam vastleggen. Ik doe dit altijd bij Neostrada en in deze review kun je mijn Neostrada ervaringen lezen.

Naast het registreren van een domeinnaam kun je ook een webhosting pakket afsluiten bij deze webhosting provider. Ben jij op zoek naar een webhosting bedrijf in Nederland dan moet je zeker deze review lezen.

Dit webhosting bedrijf, Neostrada uit Lelystad, dat al meer dan 10 jaar bestaat, heeft zich gespecialiseerd in snelle, betrouwbare en goede webhosting.

In deze recensie kun je mijn Neostrada ervaring lezen. Ben jij op zoek bent naar goedkope webhosting of wil jij je domein verhuizen naar Neostrada dan ben je hier op de goede plek.

Zowel voor het vastleggen van je domeinnaam als voor je webhosting kies je het best voor Neostrada. Met de verschillende pakketten die ze aanbieden zit er vast en zeker een tussen voor jou!

Wat is Neostrada?

Bij Neostrada je domeinnaam vastleggen voor je nieuwe website is super makkelijk. Als jij een affiliate marketing website wilt starten dan zul je eerst een naam moeten verzinnen.

Als jij weet welke naam jij voor je affiliate site wilt gebruiken dan moet je deze vastleggen en dit doe je dan bij Neostrada. Naast het vastleggen van je domeinnaam kun je ook terecht voor goede webhosting.


Dus op de vraag wat is Neostrada is het antwoord: Neostrada is een webhostingsprovider.


Neostrada voor je domeinnaam

Zoals je in mijn artikel hebt kunnen lezen over het affiliate marketing stappenplan heb je als eerste een domeinnaam nodig voor jouw online business.

Je kunt deze domeinnaam vervolgens vastleggen bij Neostrada. Dit is in een fluitje van een cent gedaan! Ik leg je even uit hoe dit werkt:

Je gaat naar www.Neostrada.nl

Neostrada

Als je op de homepagina komt kun je meteen van start met het invullen van je domeinnaam.
Daarna kom je op een volgend scherm en kun je een keuze maken uit welke extensie je wilt gebruiken.

domeinnaam-vastleggen

Mijn advies hierin is als jij een Nederlandse website gaat beginnen dat je altijd voor .nl moet kiezen. Als jij bijvoorbeeld in België woont en je op de Belgische markt beweegt dan kies je voor .be.

De prijs van een domeinnaam bij Neostrada is € 1,95 voor het eerste jaar. Daarna ligt de prijs op € 9,90 per jaar. Voor de websites die niet op .nl eindigen liggen de prijzen iets hoger maar dat scheelt slechts een paar euro.

 domeinnaam-vastleggen

Mijn Neostrada ervaringen met het vastleggen van de domeinnaam zijn heel goed. Het is makkelijk, snel en automatisch geregeld en daar hou ik van!

neostrada voor goedkope webhostingNeostrada hosting

Nu je de domeinnaam hebt geregistreerd moet je een keuze maken over je webhosting. Wat kost webhosting?  En welk webhosting bedrijf kan ik daar het beste voor nemen? En wat betekent webhosting?  

Met webhosting ‘claim’ je een stukje internet om je website op te laten draaien. Dit heb je dus nodig om je website te tonen op het internet.

De snelheid, ofwel de laadtijd, van je website is een belangrijk punt voor Google om hoger in de zoek resultaten te verschijnen. Dus is het belangrijk om voor de beste webhosting van Nederland te kiezen.

Want hoelang blijf jij wachten tot de pagina die je hebt gevonden is geladen? Inderdaad dit moet snel gaan anders ga jij weer verder. Door voor webhosting bedrijf Neostrada te kiezen heb je al een stapje voor met jouw website op de concurrentie.

Er zijn verschillende soorten webhosting pakketten waar je uit kunt kiezen. De webhosting uit Nederland is super snel en betrouwbaar.

Webhosting pakketten

Dit webhosting bedrijf heeft een paar verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen.

Je hebt het Wordpress pakket en het Managed WordPress pakket. Het Wordpress Hosting pakket van Neostrada heb je vanaf € 64,99 per maand.

 webhostingpakketten


Het Managed Wordpress pakket voor € 24,99 per maand is een volledig hostingspakket. Hier zit alles op en aan om direct van start te gaan met je online business.

 Managed Wordpress

Met dit pakket hoef je je niet bezig te houden met allerhande randzaken voor het opzetten van een affiliate marketing website of als jij een blog-, hobby- of andere website wilt starten.

Als jij je website aan de ‘achterkant’ zover klaar hebt dat die online kan dan is dit met één mailtje geregeld en kun je verder met het bouwen van je online business.

Mijn ervaring hiermee is dan ook super positief. Ik wil mijn kostbare tijd steken in het vergaren van kennis en schrijven van waardevolle inhoud voor mijn website. Met dit Managed Wordpress pakket werkt dat perfect.

Wil je nog wat meer technische specificaties weten;

Technische specificaties Wordpress hostingpakket

Webhosting Nederland

Welk hosting pakket moet ik kiezen? Voorop gesteld moet je natuurlijk niks ;-)! Maar ik schrijf deze ervaringen over Neostrada om ze te delen met jou zodat je niet dezelfde fouten maakt die ik heb gemaakt.

Het kiezen van een hosting pakket moet je niet onderschatten als jij je geld wilt verdienen met internet. Als je een professionele online business wil beginnen pak het dan meteen van het begin goed aan.

Ik vind het belangrijk om jou te helpen met het maken van de juiste keuzes.  Met Neostrada heb je goedkope webhosting en een betrouwbare partij die waarmaakt wat ze zeggen.

Dus als je gaat kiezen kan ik je deze webhosting provider zeker aan bevelen. Welk hostingpakket je het beste kunt kiezen hangt af van jouw technische vaardigheden.

Ik ben gestart met het Wordpress pakket want ik wilde zo weinig mogelijk kosten maken. Alleen heb ik gemerkt met mijn beperkte kennis van toen dat het mij veel teveel tijd ging kosten om mijn website online te krijgen.

Nadat ik contact heb gezocht met de Neostrada support  ben ik overgestapt naar het Managed Wordpress pakket. En dat ging allemaal een stuk sneller.

Als jij geen of weinig ervaringen hebt met het starten van een affiliate website adviseer ik je om voor het pakket te kiezen waarbij jij je website zo vlot en makkelijk mogelijk online kunt zetten.

Want alleen dan kun je ‘snel’ geld verdienen met internet ;-)!Neostrada contact

Jij bent op deze Neostrada hosting review terecht gekomen omdat jij je domeinnaam vast wilt leggen en de beste webhosting van Nederland zoekt.

In deze recensie wil ik zeker ook even ingaan op mijn contact met de Neostrada support.

Ik spreek uit eigen ervaring dat ik weinig negatiefs heb aan te merken op dit bedrijf. Natuurlijk zie ik ook wel eens een reactie voorbij komen op Google die negatief is. Ik zal de laatste zijn die zegt dat dit niet klopt maar ik heb andere ervaringen.

Ik vind de support van dit bedrijf namelijk meer dan goed. Als ik mijn vragen stel via de mail of de live chat krijg ik altijd vlot antwoord.

De support is altijd zeer behulpzaam om met je mee te denken en als het je zelf niet lukt dan helpen ze je daarbij. Dus helemaal prima.

Inderdaad ze zijn niet ’s avonds en in het weekend bereikbaar maar dat is bij veel van deze internet bedrijven van toepassing. Onbegrijpelijk in deze 24/7 tijd waar veel mensen op alle dagen van de week aan hun website aan het werken zijn.

Maar als jij je vragen bij Neostrada weglegt in het weekend dan heb je maandag je antwoord!

Misschien even wat tijd voor bezinning in het weekend! 😉

Gratis SSL certificaat

Deze website is niet veilig!!?

Schrik jij ook altijd als je een website wilt openen en er staat een rode driehoek met de tekst deze website is niet veilig?

 ssl certificaat gratis

Dit wil jij natuurlijk zien te voorkomen met jouw website maar hoe doe je dat? Hier heb je een SSL certificaat voor nodig. Een SSL -certificaat is een versleutelde verbinding die absoluut noodzakelijk is voor je website.

Om een aantal redenen; ten eerste zal je bezoeker je website niet bezoeken of direct verlaten als deze niet is beveiligd.

Ten tweede is het een pluspunt voor Google als jij wel een SSL certificaat voor je website hebt. En zul jij dus hoger scoren en eerder bovenaan komen.

Bij het hostingpakket van Neostrada zit een SSL certificaat gratis. Bij het installeren van je Wordpress vanuit je Neostrada cPanel zit het SSL certificaat er al op; dit hoef je dit niet meer zelf te doen.


Zover was ik dan wel gekomen maar ik ben verder niet super bekend met het cPanel omdat ik toen overgestapt ben naar het Managed Wordpress pakket.

Ik hou me liever bezig met waardevolle content schrijven voor mijn website en laat dit technische gedeelte over aan de mensen die er verstand van hebben en het 10x sneller hebben gefikst dan ik.

OPMERKING:

Als je niet super technisch bent en liever je tijd besteed aan content schrijven kies dan ook voor het Managed Wordpress pakket van Neostrada.

Neostrada 2021, Premium Service

Zoals je kunt lezen ben ik nogal positief over Neostrada uit Lelystad, vandaar deze review en mijn ervaringen. Maar of het nog niet genoeg is heeft dit webhosting bedrijf nog een aantal extraatjes.

Dit zijn diensten waar je gebruik van kunt maken en die je kunnen ont-zorgen als jij hier zelf geen kennis van, zin of tijd voor hebt.

 • Verhuisservice

Neostrada domein verhuizen is geen enkel probleem. De gratis verhuisservice houd in dat jij je bestaande website kunt laten verhuizen door Neostrada. Ze testen en optimaliseren de website en als die klaar is krijg jij een seintje.

Dus als jij op zoek bent naar een andere provider voor je website dan is het overzetten van je website niet iets waar jij je zorgen om hoeft te maken want dit word voor jou geregeld.

Email verhuizen

Ook je email kan vanzelfsprekend mee verhuizen en ook dat kan Neostrada voor je doen. Doe je het toch liever zelf dan staat  Neostrada help natuurlijk voor je klaar.

 • Malware cleanup

Ben jij gehackt? Geen paniek ook dit kan opgelost worden door Neostrada met de Malware cleanup service. Je kunt zonder verlies van data en met een schone website verder.

 • Support op afstand

Met de support op afstand krijg je hulp en kijken jullie samen naar het probleem.

 • URL wijzigen

Een URL wijzigen doe je niet zo vaak als het goed is. Maar mocht het wel nodig zijn en vind je het lastig om er zelf mee aan de slag te gaan dan Kan Neostrada Nederland je hier ook mee helpen.


domeinnaam-vastleggen

Daarom dit webhosting bedrijf!

Na het lezen van mijn Neostrada ervaring zul je geen twijfels meer hebben over waar jouw online business gaat beginnen.

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd stel jezelf dan de volgende vragen.

 • Ben je bekend en handig met het maken van een website?

  Als jij dat niet bent geen enkel probleem, Neostrada heeft het Managed Wordpress pakket. Dit pakket gebruik ik ook voor een aantal van mijn websites en dat werkt super. En met de support op de achtergrond kun je altijd om hulp vragen.
 • Wil je niet de hoogste prijs betalen maar wel het beste resultaat?

  Het eerste jaar kost de domeinnaam ca. € 2,-, het ligt eraan welke extensie je neemt. Hierna ligt de prijs rond de € 10,- per jaar.
  Met de webhosting kun je al starten vanaf € 6,- per maand.

  Als je kiest voor de goedkoopste webhosting van Neostrada en je hebt meer capaciteit nodig dan kun je dit met een simpele email wijzigen.
 • Wil je een goede accurate Nederlandse support achter de hand hebben?

  Dan is mijn ervaring dat je met deze partner aan het goede adres bent. Een goede samenwerking is een must als je een succesvolle online business wilt beginnen. Jouw vragen moeten zo snel mogelijk beantwoord worden. En met deze support gebeurt dat ook.

 • Wil jij je richten op waardevolle content schrijven?

  Ben jij niet technisch of wil jij je niet bezighouden met de technische kant van jouw website kies dan voor het Managed Wordpress pakket dan kun jij je volledig richten op het schrijven van de inhoud op je website

 • Wil jij je niet bezig houden met service en onderhoud van je website?

  Dan doet Neostrada dat voor jou

 • Wil jij makkelijk en snel overgaan op een groter pakket omdat je website ‘te groot’ wordt?

  Jij kunt je pakket altijd aanpassen.

Conclusie

Graag wil ik deze review met mijn ervaringen afsluiten met het volgende; Neostrada Nederland heeft veel voordelen; naast goedkope webhosting hebben ze een goede support, en genoeg keuze in de webhosting pakketten.

Als jij een vliegende start wilt maken leg dan je domeinnaam vast  en  kies voor de goede webhosting van Neostrada.


Reacties