extra verdienen vanuit huis
Ien Geniet van mijn Vrijheid
32 min

Hoe kan ik extra geld verdienen vanuit huis zonder online ervaring

32 min

Hoe kan ik extra geld verdienen vanuit huis? Dat is de vraag die jij beantwoord wilt hebben. Ik geef je in dit artikel verschillende ideeën hoe je online extra geld kunt verdienen.

Wil jij extra geld verdienen vanuit huis om de torenhoge energienota te kunnen betalen? Wil je de boodschappen kunnen blijven doen door extra inkomen vanuit huis te verdienen?

Door een extra bijbaan vanuit huis kan ook jij extra geld. verdienen.

Met de huidige daling van de koopkracht en de stijging van energiekosten, de dure boodschappen en gestegen woonkosten zijn veel mensen op zoek naar manieren om geld bij te verdienen vanuit huis.

Geld verdienen vanuit huis met een bijbaan is een goed idee om alle leuke dingen te kunnen blijven doen.

Ik verdien online geld via het internet met affiliate marketing dit kun je prima combineren naast een baan. Zo kun je 's avonds geld verdienen.

In dit artikel lees je hierover en ik geef nog 20+ andere extra geld bijverdienen vanuit huis ideeën.

  Meer weten over geld verdienen vanuit huis met affiliate marketing  ➢➣

Inhoudsopgave

Extra inkomen vanuit huis

Op dit moment wordt er dagelijks meer dan 100 x op Google gezocht naar manieren om extra geld te verdienen van uit huis.

Dat geeft aan hoeveel mensen antwoord willen hebben op hun vraag;
Hoe kan ik geld verdienen vanuit huis?

Wij geven jou in dit artikel het antwoord op de vraag hoe je online geld verdienen vanuit huis kunt realiseren.

Wat ons betreft is er maar één goed antwoord op de vraag hoe geld verdienen vanuit huis en dat is starten met affiliate marketing.

Extra inkomen vanuit huis met werken verdienen als bijbaan is  affiliate marketing de beste manier.

Vanuit huis bijverdienen met dit online verdienmodel is prima te combineren met een baan. Zo zijn wij ook gestart 's avonds geld verdienen met onze affiliate marketing websites.

Inmiddels  verdienen wij ons volledige inkomen vanuit huis met meerdere affiliate websites.

Jij wilt op korte termijn geld. verdienen vanuit huis en dat kan al met 1 affiliate website!


betekenis van affiliate marketing

Hoe verdien je geld vanuit huis?

Geld bijverdienen vanuit huis met affiliate marketing is voor iedereen mogelijk. Je hebt hiervoor geen technische skills nodig of gedegen kennis van marketing.

Door de cursus affiliate marketing revolutie te kopen leer je vanuit huis geld verdienen. Zo kun je makkelijk thuis geld verdienen via internet.

Zelf geld verdienen vanuit huis met affiliate marketing biedt iedereen die producten wil promoten de kans voor extra geld.

Met het maken van een website en hier artikelen en blogs op te schrijven over  onderwerpen waar jij veel van weet of affiniteit mee hebt, kun jij commissies binnen halen.

Een extra inkomen genereren is met affiliate marketing de meest voor de hand liggende methode.

Vanuit huis verdienen zonder hoge investeringen te doen door met affiliate marketing te starten kun je thuis geld verdienen als bijbaan.

De grootste investering is die in jezelf met de affiliate marketing revolutie cursus kopen!

Internetsuccesgids forum

  Direct toegang ➢➣


Extra maandelijks inkomen met bijbaan- vanuit thuis bijverdienen

Door jezelf te ontwikkelen tot een succesvolle affiliate leer jij hoe je kunt bijverdienen naast je baan vanuit huis. En zo extra inkomen vanuit huis kunt creëren.

Kennis is macht en dat geld ook voor geld maken vanuit huis.

Met extra geld verdienen krijg jij de macht over je financiële huishouden (weer) stevig in handen. Met een extra maandelijks inkomen sta je nooit meer voor vervelende verrassingen.

Extra inkomen naast loondienst, geld verdienen vanuit huis met bijbaan is een goed idee.

Maar als jij heel de dag voor je baas hebt gewerkt heb je ‘s avonds geen zin meer om nog de deur uit te gaan voor een extra inkomen.

Met affiliate marketing kun je meer geld verdienen vanuit huis. Ook kun je zo makkelijk online geld verdienen als je 17 jaar bent.

Online geld verdienen als student met affiliate marketing dan hoef je de deur niet uit en kun je op ieder tijdstip van de dag doen.

Vanuit je huiskamer, achter je tablet, laptop of pc ga ook jij met affiliate marketing een extra inkomen naast je vaste baan binnenhalen.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen vanuit huis.
Mijn advies: Start met jouw eigen affiliate website en verdien geld vanuit huis.

In de online cursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard leer jij eenvoudig alle stappen die van jou een succesvolle affiliate maken.

Jacko Meijaard heeft geld verdienen van uit huis tot een kunst verheven.

 In zijn cursus Affiliate Marketing Revolutie 5.0 legt hij precies uit hoe ook jij een extra inkomen vanuit huis kunt genereren.

Geld verdienen vanuit huis als bijbaan

Geld verdienen vanuit huis als bijbaan wordt steeds populairder. Dit komt mede door de flexibiliteit die het biedt. Mensen kunnen vanuit huis werken op tijden die hen het beste uitkomen.

Dit is vooral handig voor studenten die hun studies willen combineren met werk. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen vanuit huis.

Een van de meest populaire manieren is door online enquêtes in te vullen. Dit is een gemakkelijke manier om wat extra geld te verdienen in je vrije tijd.

Daarnaast kun je ook geld verdienen door thuiswerk te doen, zoals inpakwerk of telefonisch werk.

Hoewel het verdienen van geld vanuit huis als bijbaan veel voordelen biedt, is het belangrijk om op te letten voor oplichting.

Er zijn veel oplichters die beloven dat je snel en gemakkelijk veel geld kunt verdienen, maar in werkelijkheid is het vaak te mooi om waar te zijn.

Het is daarom belangrijk om altijd onderzoek te doen naar het bedrijf voordat je ermee in zee gaat.

Nadelen van Geld Verdienen vanuit Huis als Bijbaan

Zelfdiscipline Nodig

Een van de grootste uitdagingen bij het werken vanuit huis is het behouden van zelfdiscipline. Wanneer je thuis werkt, zijn er veel meer afleidingen dan op kantoor.

Je kunt gemakkelijk afgeleid raken door huishoudelijke taken, televisie of sociale media. Het is belangrijk om een werkschema te maken en je eraan te houden om productief te blijven.

Minder Sociale Interactie

Als je vanuit huis werkt, mis je de sociale interactie die je op kantoor zou hebben. Je hebt minder kans om te communiceren met collega's en nieuwe mensen te ontmoeten.

Dit kan leiden tot gevoelens van isolatie en eenzaamheid. Het is belangrijk om tijd te maken voor sociale interactie buiten het werk, zoals het bijwonen van sociale evenementen of het deelnemen aan een hobbygroep.

Onzeker Inkomen

Bij het werken vanuit huis als bijbaan is er vaak geen gegarandeerd inkomen. Je inkomen kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid werk die beschikbaar is en hoeveel tijd je eraan besteedt.

Het is belangrijk om financieel verantwoordelijk te zijn en een budget te maken om ervoor te zorgen dat je kunt rondkomen, zelfs als je inkomen onzeker is.

Tips voor succesvol geld verdienen vanuit huis als bijbaan

Zoek betrouwbare opdrachtgevers

Het is belangrijk om betrouwbare opdrachtgevers te vinden wanneer je geld wilt verdienen vanuit huis.

Doe onderzoek naar het bedrijf voordat je begint met werken en let op reviews van andere freelancers.

Wees ook voorzichtig met opdrachtgevers die vragen om vooraf te betalen of die onrealistische beloftes doen over je verdiensten.

Plan je werkdagen

Wanneer je vanuit huis werkt, kan het verleidelijk zijn om de hele dag in je pyjama te blijven zitten.

Maar het is belangrijk om een planning te maken en je aan deze planning te houden. Maak een lijst van taken die je moet voltooien en plan je werkdagen in.

Houd ook rekening met pauzes en zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om te ontspannen.

Creëer een werkplek

Creëer een werkplek die speciaal is ontworpen voor jouw werkzaamheden. Zorg ervoor dat je een comfortabele stoel hebt en dat je bureau op de juiste hoogte staat.

Zorg ook voor voldoende licht en vermijd afleidingen zoals televisie of social media.

Wees realistisch over je verdiensten

Verwacht niet dat je vanuit huis snel rijk zult worden. Wees realistisch over je verdiensten en houd rekening met de tijd en moeite die je in je werk steekt.

Het kan even duren voordat je genoeg verdient om van te leven, dus zorg ervoor dat je een back-up plan hebt.

Zorg ervoor dat je betrouwbare opdrachtgevers vindt, je werkdagen plant, een werkplek creëert en realistisch blijft over je verdiensten.

Op deze manier kun je genieten van de voordelen van thuiswerken en toch wat extra geld verdienen.

Geld verdienen vanuit huis ervaringen

Geld bijverdienen vanuit huis dan is affiliate marketing een hele goede manier.

Door te starten met een goede affiliate cursus zoals de Affiliate Marketing Revolutie leer jij hoe jij je affiliate website opstart.

Veel cursisten, waaronder wijzelf!, hebben met deze affiliate marketing cursus geleerd om geld vanuit huis te verdienen..

Graag delen wij op deze website met jou onze geld verdienen vanuit huis ervaringen.

De vraag hoe verdien ik geld vanuit huis word hier ruimschoots beantwoord.

Lees hiervoor 1 van de vele artikelen en ga er zelf ook mee aan de slag. Verdien geld vanuit huis met de verschillende Ideeën die wij je hier geven.

Vanzelfsprekend gaat onze voorkeur uit naar extra verdienen vanuit huis met affiliate marketing;-)!

Thuis extra geld verdienen wordt met affiliate marketing ook voor jou haalbaar.

Als jij consequent content plaatst op jouw affiliate marketing website met de juiste zoektermen en key-words ga je hoog scoren in Google.

Doordat wij hoog staan in de Google rankings wordt deze website gevonden door zoekers naar “extra geld verdienen vanuit huis”. Zo ben jij ook op deze website terecht gekomen.

Wij hebben met de amr geleerd hoe wij onze artikelen onder de aandacht van de zoekers op Google weten te krijgen.

Als je eenmaal wordt gevonden is de volgende stap om de bezoeker van jouw website een product te laten kopen.

Door betrouwbare informatie over het product te geven en jouw eigen ervaringen ermee duidelijk te maken ga je commissies binnen halen.

Dit is één manier.

De vraag hoe kan je extra geld verdienen van uit huis is niet 1,2,3 beantwoord want er zijn nog veel meer manieren.

In dit artikel hebben wij voor jou verschillende andere ideeën bij elkaar gebracht.

Misschien past een van hen jou beter?

Voor ons was het ook even een zoektocht voor wij geld verdienden vanuit huis.

Wij zijn in ieder geval nu erg tevreden met affiliate marketing het is makkelijk thuis geld verdienen zonder de deur uit te moeten.

Lees hieronder verder welke mogelijkheden er nog meer zijn.

extra geld verdienen vanuit huis

Manieren om thuis geld te verdienen

Iedereen wil wel makkelijk geld verdienen thuis. Wie wil er nou niet extra centjes verdienen.

In dit artikel vind je 20+ ideeën om via internet extra inkomen te genereren.

De voordelen van extra geld verdienen in de avonduren zijn groot en dat is dan ook de reden dat steeds meer mensen kiezen voor één van deze verdienmodellen.

Ik snap heel goed dat je nu op zoek bent naar extra inkomsten. Dan is extra bijverdienen vanuit huis een goed idee.

De kans is groot als je op dit artikel terecht bent gekomen je al een baan hebt en extra wilt bijverdienen.

Je kunt makkelijk wat extra geld verdienen van uit huis met 

affiliate marketing.

Ik doe dit werk op dit moment fulltime maar je kunt het met een paar uurtjes in de week ook naast je baan doen.

Het is een mooie manier om in de tijd dat alles duurder word naast je baan thuis geld te verdienen.

Maar er zijn naast affiliate marketing nog veel meer manieren om snel geld te verdienen thuis.

Thuis geld verdienen via internet is enorm populair. En dat is ook wel begrijpelijk want je investeringen kun je vaak laag houden.

Denk bijvoorbeeld aan geld vanuit huis verdienen met Youtube, Instagram of met het invullen van enquetes.

Voor jezelf beginnen vanuit huis en extra geld bijverdienen is een super goed idee.

Hoe extra geld verdienen?

Zit jij met de vraag hoe kan ik extra geld verdienen vanuit huis dan is dit zeker een artikel dat je tot het einde moet lezen.

Online extra geld verdienen is voor iedereen het maakt niet uit of je nu;

🟢 Online geld verdienen als je 16 jaar bent
🟢 Geld verdienen vanuit huis met 17 jaar
🟢 Bijverdienen naast je fulltime baan
🟢 Geld verdienen met 14 jaar online
🟢 of gewoon iets zoekt om extra bij te verdienen

Het maakt niet uit hoe oud je bent geld verdienen uit huis is voor iedereen.

Er zijn zoveel verschillende manieren kies de beste online geld verdienen manier voor jouzelf uit.

Een online bijbaan vanuit huis is zelfs super fijn bijverdienen naast je vaste baan met affiliate marketing is echt tof!

Extra geld verdienen in de avonduren met het internet is een goede manier. Je bent lekker thuis en je bepaald zelf wanneer en hoeveel tijd je hieraan besteed.

Hoe kan je snel geld verdienen? Snel veel geld verdienen vanuit huis is vaak de gevleugelde uitspraak van vooral die mensen die iets aan je willen verkopen.

Als je even dit en dat doet verdien jij ook binnen een maand tienduizenden euro’s.

Het zijn fabeltjes geloof mij maar.

Snel veel geld verdienen vanuit huis met het internet gebeurd soms maar vaker niet dan wel.

De beste manier om geld te verdienen vanuit huis dan is 
Jacko Meijaard hier een goed voorbeeld van.Hij verdiend met het online verdienmodel affiliate marketing goed geld vanuit huis. Meer geld verdienen betekend gewoon opschalen van meer websites.

snel geld verdienen thuis

Interview met Jacko Meijaard in het AD ➢➣Extra inkomsten naast je baan
 - thuis geld verdienen

Om extra inkomsten naast je baan te creëren zijn er verschillende manieren om geld te verdienen vanuit huis.

 Er zijn een aantal zaken die je voor jezelf op een rijtje moet zetten voor je een definitieve keuze maakt.

Geld bijverdienen thuis kan op verschillende manieren ik geef je 20+ ideeën waar er zeker één tussen staat waar jij extra inkomen mee kunt creëren

Maar voor je start om thuis extra geld te verdienen let op voor welke jij kiest.

Ook ik kwam manieren tegen waar ‘ze’ je beloven dat je met 1 uurtje per week werken veel extra geld kunt verdienen in de avond.

En dan staan daar echt bedragen vermeld van tienduizenden euro’s per maand.

Als je daar gevoelig voor bent dan trap je daar wel in maar ieder weldenkend mens weet dat dit in de praktijk meestal niet klopt.

Nou ben ik een redelijk nuchtere Hollandse dus daar geloof ik ziezo al niet in. Extra inkomsten genereren is absoluut mogelijk want dat ik ook namelijk. Maar je moet er wel eerst wat voor doen.

Als je het op een goede manier aanpakt ga je op termijn een mooi extra inkomen verdienen. Waar jij dan al die leuke dingen van kunt doen.Iedere week een heerlijke Welness dag, lekker uit eten of heerlijke weekendjes weg samen met de kids.Door extra bijverdienen online in de avonduren kun jij dit (blijven) doen.

Snel geld verdienen online, veel geld verdienen en makkelijk geld verdienen online zijn wel vaak de woorden die je tegenkomt als je zoekt naar manieren om extra geld online te verdienen.

Maar jij wilt weten wat de betrouwbare manieren om extra geld te verdienen? 

Ik geef je hier 20 plus ideeën om meer geld te verdienen.

De beste online bijbaan vanuit huis is voor mij affiliate marketing. Het is geen producten verkopen vanuit huis maar het promoten van andermans producten.

Met affiliate marketing is het heel makkelijk geld verdienen online. Je moet het wel op de juiste manier toepassen.

Kies één van de manieren hieronder aangegeven om extra geld te verdienen in de avonduren.
 Online werken vanuit huis kan op allerlei manieren.

Hoe kan ik geld verdienen vanuit huis?

Voor jezelf beginnen vanuit huis let dan hierop.

Kies bij het starten van een online business om extra inkomen te verdienen thuis voor iets dat je ook leuk vind om te doen.

Zie het als het zoeken naar een andere baan dan bekijk je ook eerst wat de inhoud is. En dat geld ook voor online geld verdienen.

Er zijn verschillende manieren om extra inkomen naast je vaste baan te verdienen op het internet.

Het allerbelangrijkste is dat je ook op de lange termijn plezier hebt aan het bouwen van je online business.

We willen allemaal werk dat ons meer energie geeft dan dat het kost en dat kan alleen als je kiest voor een online verdien model in een niche of op een manier die bij je past.

Alleen dan hou je het vol!

Laptop en internetverbinding dat is wat je nodig hebt voor je online business om extra inkomen naast je vaste baan te genereren.


Internet verbinding en laptop om extra bijverdiensten te genereren


Zonder geld, geld verdienen

Bij het starten van een online business is het mogelijk zonder geld geld te verdienen.Je kunt naast je baan extra geld verdienen zonder dat je startkapitaal nodig hebt.

Wat je zeker nodig hebt is een laptop/computer en een internet verbinding. Maar in veel gevallen beschik je daar al over dus hoef je die investering niet te doen.

Je kunt het gewoon vanuit huis starten dus je hoeft geen (duur) pand te huren/kopen en in te richten.

Je kunt het naast je vaste baan beginnen en zelf bepalen hoeveel tijd je erin steekt.  Je kunt op een eenvoudige manier thuis extra geld verdienen.

Een aantal tips voor jou hoe jij makkelijk extra kunt bijverdienen

🟢 Serieus


Allereerst is het belangrijk als je start met online geld bijverdienen dat je het ziet als een serieuze business.

Werk niet de ene week wel en dan weer een week niet en dan weer een beetje zorg dat je consistent werkt.

Maak voor jezelf een schema en hou je daaraan. Als je iedere dag 1 of 2 uurtjes aandacht besteed aan aan extra inkomsten naast je werk  te genereren dan zie je als snel resultaat.

Het is soms lastig om door te gaan als je ziet dat er maar weinig bezoekers op je website komen.

Maar weet dat als je lang genoeg volhoud dit kan keren en de bezoekers aantallen zomaar per maand kunnen verdubbelen.

Geduld en volhouden zijn wel de kernwoorden van het succesvol worden in wat extra geld verdienen.

🟢 Leren 

Als je nieuw bent in online marketing zorg ervoor dat je het vak onder de knie krijgt. Volg webinars, cursussen en lees boeken hierover.

Er is veel te vinden op het internet en via YouTube.

Ook via Google kun je veel informatie krijgen om extra inkomen vanuit huis te verdienen.

🟢 Coaching

Toen ik ben begonnen met affiliate marketing ben ik op zoek gegaan naar een coach die kennis heeft van zaken. Jacko Meijaard is de expert als het gaat om affiliate marketing.

Als jij nieuw bent met online marketing gaat het jou zeker helpen om ook iemand te zoeken in de branche waar jij in gaat werken waar jij je vragen aan kunt stellen.

Als jij met affiliate marketing aan de slag wilt moet je zeker zijn AMR cursus volgen dan maak je meteen de beste start.


  Gratis Workshop  ➢➣


Snel extra geld verdienen

Ben jij op zoek naar de manier om slapend rijk te worden. Beperkte inspanningen te leveren dan is de kans groot dat het niet betrouwbaar is.

Je zult bij het starten van een online business eerst moeten werken en tijd moeten investeren om beloond te worden.

Geef dus niet te snel op en hou vol want na verloop van tijd gaat het ook jou lukken om online geld te verdienen.

Online passief inkomen

Het klinkt als muziek in je oren online geld verdienen waar je bijna niks voor hoeft te doen. 

De laptop lifestyle word het ook wel genoemd lekker in de hangmat met een cocktail op een tropisch eiland. Met twee uurtjes werken per week miljonair worden!

Helaas is dit bij veel online marketeers niet het geval. Je moet in het begin hard werken om je website, sociale media, Youtube kanaal onder de aandacht te krijgen.

Alleen met consistent aan je business werken krijg jij succes en ga je extra bijverdienen.

Dit hangt van een aantal verschillende factoren af.

In welke niche zit je, hoe pas je SEO toe op je website, is je zoekwoorden onderzoek goed gedaan, heb je een goede techniek en structuur op je website en zo kan ik nog wel meer redenen aangeven.


Maar dat weet ik allemaal niet hoor ik je denken. Geen probleem zonder technische kennis kun je alle ideeën die ik je hieronder geef makkelijk zelf leren.

Ook jij kunt een extra inkomstenbron creëren.

Met affiliate marketing is extra bijverdienen vanuit huis van toepassing als jij een website hebt die lekker loopt.

Met een website waar iedere maand 10.000 bezoekers langskomen is

de kans groot dat iemand gebruik maakt van de producten die jij verkoopt of promoot op je website.

Het internet gaat 24/7 door dus als jij ligt te slapen kunnen de verkopen gewoon doorlopen. 

Dat is nog eens makkelijk extra inkomsten genereren.


24/7 is internet open en kun je extra geld verdienen


Hoe kan ik veel geld verdienen?

Bij het lezen van het voorgaande denk je misschien hoe kan ik geld verdienen vanuit huis? 


Geld bijverdienen thuis kan op veel manieren.

Hier geef ik 20+ ideeën om extra inkomsten vanuit huis te verdienen.
Ik vind affiliate marketing het beste online verdienmodel om extra inkomen naast je vaste baan te verdienen.

Maar kies vooral hetgeen wat bij jou het beste past. Zo is het extra verdienen van geld ook nog super leuk om te doen.

En wie weet verdien je straks zoveel dat je kunt stoppen met je vaste baan.

Tip 1 Affiliate marketing

Door het promoten van andermans producten verdien ik commissies bij verkoop. Om het even iets beter uit te leggen voor degene die absoluut geen idee hebben waar ik het nu over heb.

Bij affiliate marketing heb je vier partijen: 

De adverteerder, dat is degene die zijn product wilt verkopen

De affiliate die het product promoot op zijn website of via sociale media

Het affiliate netwerk, is het netwerk die de adverteerder en de affiliate bij elkaar brengt

Bezoeker van de website die het product via de affiliate link koopt waardoor de affiliate een commissie ontvangt.

Op het moment dat de bezoeker besluit om het product of dienst ook daadwerkelijk af te nemen dan verdien ik daar een commissie mee.

In de affiliate link zit een unieke en persoonlijke tracking code die ik alleen gebruik. De commissies bij affiliate marketing verschillen nogal per product of dienst.

Met name bij de online producten zoals ebooks, online cursussen en coachingstrajecten kunnen de commissies oplopen tot een paar honderd euro per verkoop.

Hoeveel extra bijverdiensten vanuit huis je verdiend met dit online verdienmodel bepaal je helemaal zelf.

Waar vind je de affiliate programma’s?

In de campagnes van de affiliate netwerken in Nederland vind je ontzettend veel producten en diensten waar je uit kunt kiezen om te promoten.

Ook kun je meteen zien hoeveel commissie je ontvangt als dat product verkocht word via jou persoonlijke affiliate link.

Een aantal bekende affiliate netwerken in Nederland zijn

 •     Daisycon
 •     Adtraction
 •     Marketplace
 •     Tradetracker
 •     Coolbleu
 •     bol.com

Als jij je aanmeld bij de verschillende affiliate netwerken zal je media (website, Instagram, Youtube) gekeurd worden. 

Ben je goedgekeurd kun je in de campagnes op zoek naar het product of dienst dat aansluit op jou niche.

Bij goedgekeuring krijg je een persoonlijke affiliate link die je kunt gebruiken op je website, Youtube en je sociale media.


affiliate marketing revolutie kopen


Succesvol extra bijverdienen met affiliate marketing

Online geld verdienen met affiliate marketing doe je zo.

Één van de belangrijkste dingen is het kiezen van de juiste niche. Hier gaat het ook vaak fout omdat mensen kiezen voor een onderwerp omdat ze ergens hebben gelezen dat je hier veel geld mee kunt verdienen.

Het is zeker in het begin zo dat je moet kiezen voor een onderwerp dat je leuk vind.

Natuurlijk moet je onderzoek doen of er producten zijn die je kunt promoten.

Maar dat is al gauw als jij je aansluit bij het partner programma van bol.com bijvoorbeeld.

Het belangrijk dat je unieke en waardevolle content schrijft en de bezoeker helpt met zijn /haar ‘probleem’.

Zorg dat je in het artikel alle vragen beantwoord die er zijn. Hoe vollediger jij bent in je artikel hoe groter de kans is dat je hoog in de zoekmachines zult eindigen.

En vanzelfsprekend krijg je dan ook meer bezoekers op je website en is de kans weer groter dat je extra inkomen verdiend.

Nog een aantal tips die belangrijk zijn om succes te hebben met affiliate marketing zijn:

Goed zoekwoorden onderzoek

Kijken naar welke vragen er gesteld worden in Google en beantwoord deze zo goed mogelijk

Niche met weinig concurrentie kan een goede keuze zijn maar onderzoek of er ook vraag naar is en je ook online geld kunt verdienen hiermee anders is het zonde van al je inspanningen.

Vertrouwen winnen van je bezoeker is een pré ga jezelf maar na als je iets online gaat kopen moet je wel vertrouwen hebben in degene ‘achter’ de website.

Zoals je kunt lezen ben ik erg enthousiast over geld verdienen met affiliate marketing maar dat komt omdat mijn affiliate marketing ervaringen erg positief zijn.

Geld verdienen vanuit huis is voor mij de droombaan.

Tip 2 Jou product laten promoten door anderen

Heb jij een product of dienst dat je meer onder de aandacht wilt brengen dan kun je ervoor kiezen om dit bij de verschillende affiliate netwerken aan te brengen.

Via dit affiliate netwerk worden de adverteerder (jij) met de affiliate samen gebracht.

De affiliate die een website of sociale media heeft die aansluit op jou product kan het via die platforms onder de aandacht brengen.

Als het via zijn affiliate link verkocht word betaal jij een klein percentage dat van tevoren is vastgesteld.

Alles gaat automatisch dus heb jij hier nagenoeg geen werk aan en kun je op een makkelijke manier extra online geld verdienen.


extra geld verdienen


Tip 3 Extra geld verdienen met online marketing

Ben jij geïnteresseerd in hoe SEO en SEA werkt en wil jij je hier in specialiseren dan kun je extra bijverdienen vanuit huis.

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar mensen die via zoekmachine optimalisatie (SEO) beter gevonden willen worden dit is dus een mooie manier van een extra inkomstenbron.

Ook het adverteren (SEA) op Google is een vak apart en kunnen goede resultaten mee worden behaalt als dit goed uitgevoerd word.

Het helpen van bedrijven met het draaien van advertentie campagnes om meer bezoekers te krijgen naar hun website en zo ook meer verkopen te genereren.

Deze online marketing is een goede manier om extra inkomsten naast je werk te verdienen.

Als je als zzp’r aan de slag gaat als online marketeer kun je prijzen afspreken die een percentage zijn van het behaalde resultaat. Het is dus geen uurtje factuurtje.

Het is belangrijk om je goed te verdiepen in de richting die je kiest om je te specialiseren.Wil jij aan de gang als SEO specialist dan kan de IMU cursus Meester in SEO een goed begin zijn om je te bekwamen.

Ook Facebook marketing is een manier om online geld te verdienen. Door het ontwerpen en plaatsen van advertenties voor bedrijven.Ben jij hier heel bekwaam in kun je een waardevolle speler zijn op deze markt.

Naast SEO en Facebook marketing kun je ontelbaar veel richtingen op als online marketeer denk bijvoorbeeld aan;

 • SEA , adverteren in zoekmachines
 • E-mail marketing
 • Content marketing
 • Growth hacking


extra geld verdienen als SEO specialist
Tip 4
 Extra inkomen vanuit huis met sociale media

Heb jij veel volgers op Instagram of Facebook dan kun je op die manier ook extra inkomen naast je vaste baan creëren.

Geld verdienen met Instagram kun je doen in de vorm van affiliate marketing. Door content en afbeeldingen te delen over producten die jij gebruikt.

Ook het promoten van een eigen product of dienst werkt heel goed om dit via je sociale media kanalen zoals Instagram en Facebook te doen.

Heb je ook nog een website met waardevolle informatie onderhoud dan zal dit elkaar alleen maar meer versterken.

Belangrijk bij deze media is dat je de juiste doelgroep als volgers weet te bereiken. Het engemant van je volgers is erg belangrijk om het beste resultaat te hebben.

Wat extra geld verdienen met Facebook kun je ook in de vorm van affiliate marketing doen. Door het plaatsen van een affiliate link in je content kunnen je bezoekers hier gebruik van maken.

Als zij iets kopen via jou persoonlijke affiliate link ontvang jij hier een commissie over.

Toch een mooie extra inkomstenbron.


extra geld verdienen vanuit huis


Tip 5 Aan de slag als Virtual Assistant

Een VA (virtual assistent) is iemand die verantwoordelijk is voor de sociale media van een bedrijf of persoon. 

Dit kan voor alle sociale media zijn zoals Instagram, Facebook, Pinterest en Tiktok.

Een bedrijf zonder sociale media is in deze tijd bijna niet meer denkbaar. 

Ga jezelf maar na als je op een website komt wil je toch ook even op de Facebook pagina of de Instagram kijken van dit bedrijf.

Het is zeker bij Instagram dat op dit moment erg populair is belangrijk om aanwezig te zijn en te ‘connecten’ met je volgers. 

Hebben ze vragen en opmerkingen is het belangrijk dat erop gereageerd word.

Dit betekend voor veel ondernemers extra werk naast al het werk dat ze al hebben dus besteden een heleboel bedrijven dit uit aan een Virtual Assistant.

Is dit jou droombaan?

 Dan is extra geld verdienen thuis de manier!

Ga op zoek naar de producten waar je affiniteit mee hebt en benader de mensen achter dit product. Gewoon actief op zoek gaan en ik weet zeker dat je uiteindelijk je droom bijbaan vind!

Dit is ook een mooie manier om online geld te verdienen als je 16 jaar bent. De jeugd heeft de toekomst zeggen ze niet voor niks ;-)!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een VA te zijn van een bedrijf met een product waar je minder mee hebt.

Als jij maar weet hoe jij het op de beste manier kunt presenteren op de Sociale media.

Tip 6
 Teksten schrijven voor anderen

Vraag jij je af hoe je extra geld kunt verdienen naast je fulltime baan dan is dit de oplossing. 

Ben jij goed in het schrijven van teksten en weet je ook nog iets af van SEO dan heb je goud in handen.

Er zijn heel wat bedrijven op zoek naar goede, unieke en waardevolle content om op hun website te plaatsen.

Er word per seconde zoveel content op het internet gezet dit is voor één mensenleven niet eens te lezen.

Je zult begrijpen dat het daardoor steeds moeilijker wordt om ook hoog te scoren in de zoekmachines.

Inmiddels zijn er al heel wat tekstschrijvers die s’ avonds extra geld verdienen. 

Zij krijgen wekelijks onderwerpen aangeleverd waar zij een tekst over schrijven en dit helemaal optimaliseren op SEO.

Het is belangrijk dat jij aan kunt tonen dat er teksten zijn die jij geschreven hebt ook daadwerkelijk gevonden worden in Google.

Hierdoor kun je ook een hogere prijs vragen voor de opdracht die je krijgt aangeleverd.

Dit is een mooie manier om meer geld te verdienen als zzp er.


teksten schrijven om extra geld te verdienen naast je baan


Tip 7 Verkoop van ebook

Hier denk je misschien niet zo snel aan maar een e-book

over een onderwerp waar jij heel veel vanaf weet is een goed online verdienmodel.

Als je het ebook klaar hebt kun je het via een eigen website of bol.com onder de aandacht brengen.

Ook kun je via je sociale media aangeven waar de geïnteresseerden het ebook kunnen kopen.

Met een ebook heb je weinig tot geen kosten je schrijft het op je computer en geeft het digitaal uit.

Als je het een speciale cover wilt geven en bent daar zelf niet zo handig in dan kun je dit uitbesteden.

Jou winkel’ is 24/7 open en de bezoeker kan het ebook downloaden waar en wanneer hij/zij dat maar wilt. Jij hoeft je ebook maar 1X te schrijven om het vervolgens eindeloos te kunnen verkopen.

Als dit ebook een succes is is het maken van een nieuwe alleen maar makkelijker.

Met het schrijven en publiceren van je eigen e-book creëer je je eigen inkomstenbron om extra geld te verdiene.

Populaire onderwerpen waar mensen graag meer over willen weten zijn:

 • Online geld verdienen
 • Afvallen
 • Zelfbewustzijn
 • Beleggen
 • Crypto
 • Duurzaamheid

Zorg dat je waardevolle content schrijft in je e-book waar mensen van kunnen leren en wat aan hebben. Dan zal je volgende e-book ook beter verkopen.

Dit is een prima manier voor extra bijverdiensten naast je baan.

Tip 8 Snel extra geld verdienen met Crypto

We zien Elon Musk bijna dagelijks in het nieuws met uitspraken over cryptocurrency.

Ben jij hier meer dan in geïnteresseerd in de Bitcoin, IOTA,Cardano dan kun je hiermee snel extra geld verdienen.

Door te investeren in cryptocurrency kun je een passief inkomen genereren.

Ben jij nieuwsgierig naar het verdienen van geld via internet in crypto’s dan kan ik je de Crypto Masterclass van Patrick Suiker, Derek en Robin Westra zeker aanraden.

Deze drie heren zijn al vanaf 2013 bezig in deze business.

Snel extra geld verdienen kan zeker met het traden in cryptocurrency.Tip 9 Extra bijverdienen met Youtube

Er zijn zeer succesvolle Youtube kanalen Enzo Knol en Nikki tutorial hebben we allemaal weleens van gehoord. 

Zij verdienen een dik belegde boterham hiermee. Maar je zult begrijpen dat dit niet van de één op de andere dag is gekomen.

Hier zijn zij al jaren mee bezig en werken hier nog steeds dagelijks aan om iedere keer weer meer volgers te krijgen.

Wil jij extra geld verdienen naast je baan dan kan dat zeker met Youtube

Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen je kunt kiezen voor affiliate marketing.

Dan maak jij bijvoorbeeld een video over een bepaald product en tijdens en aan het einde van de video stuur jij je bezoeker richting de affiliate link die onder de video staat.

Als mensen het product via deze affiliate link kopen dan ontvang jij hier een commissie over.

Ook adverteren over een product dat aansluit bij je niche is een mogelijkheid.

Met een goed bekeken YouTube kanaal kun je ook partner worden en op die manier extra bijverdienen.

Hier moet je wel aan verschillende eisen voldoen meer dan 1000 abonnees en in een jaar moet er ook 4000 uur naar je video’s zijn gekeken.

Zorg dat je altijd waardevolle content deelt in je video waar jij je bezoeker mee verder helpt.

En promoot alleen producten en diensten die aansluiten binnen jou niche. Daarmee vergroot je je bereik en zul je meer volgers mee krijgen.

Tip 10 Extra verdienen naast je baan geld met de verkoop foto’s

Ben jij een goede (hobby) fotograaf en maak je bijzondere foto’s van hoge kwaliteit dan kun je erover denken om deze te verkopen.

Er zijn veel verschillende soorten stockfoto websites die altijd op zoek zijn naar goede foto’s. Denk hierbij aan Canva, Pixabay.

En als je goed rond kijkt op internet zijn er ook nog andere kanalen waar jij je foto’s aan kunt bieden.

Het is een mooie combinatie fotograferen en extra geld verdienen online.


Geld verdienen met het internet als digital nomad


Tip 11 Producten verkopen op bol.com


Hoe kan ik extra geld verdienen? Je kunt je eigen product verkopen via Bol.com.

Dit is een andere manier om via internet geld te verdienen door je producten door te verkopen op de populaire website Bol.com


Deze ‘reuze winkel’ kent iedereen en wie heeft er nou niet een keer iets gekocht via deze webwinkel.

Bol.com heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan dus niemand twijfelt eraan om hier iets te kopen.

En dat is een enorm voordeel als jij ervoor kiest om jou product aan te bieden via deze website.

Een eigen website is niet nodig dus daar heb je dan ook geen werk aan om die te moeten onderhouden.

Alles kun je regelen via jou account bij Bol.com. Zie het als een eigen kleine webwinkel in de grote webwinkel. Super goede manier voor extra bijverdiensten.

Je kunt er ook voor kiezen om producten in te kopen en te verkopen via Bol.com. Tenslotte heeft niet iedereen een eigen product.

Dit noemen ze ook wel e-commerce en als je dit op de juiste manier toepast kun je hiermee snel extra geld verdienen.

Hoe gaat het in zijn werk; Jij koopt producten in uit bijvoorbeeld China deze worden opgeslagen in het bol.com magazijn.

Hierna plaats jij ze op de webwinkel van bol.com en worden verkocht. Je moet een commissie betalen aan Bol en wat er overblijft is voor jou!

Tip 12 Videotraining maken en verkopen

Heb je er wel eens bij nagedacht dat iedereen bepaalde gaves heeft. En die heb jij ook natuurlijk denk er maar eens goed over na.

Waar weet jij veel van af? Wat doe jij graag? Waar kun jij andere mensen mee helpen?

Misschien heb jij een burn out gehad en heb jij een speciale manier gevonden hoe jij te boven bent gekomen.

Of heb je een enorme relatie crisis door gemaakt en ben je er samen uitgekomen door bepaalde stappen te ondernemen.

Zomaar twee voorbeelden waar jij andere mensen die met dit zelfde probleem kampen kunt helpen.

Hoe?

Maak een video training hierover met alle facetten waar je door heen bent gegaan en leg uit hoe je dit hebt opgelost.

Hier kun je andere mensen zeker mee verder helpen!

Natuurlijk heb je een kwaliteit video training niet op een regenachtige zondagmiddag in elkaar staan.

Het is veel werk maar als je deze klaar hebt dan kun je hem eindeloos verkopen zonder je hiervoor extra in te hoeven spannen.

Heb je een eigen website met veel bezoekers zet je hem daar natuurlijk op maar je kunt ook eens serieus nadenken om hem aan te bieden bij één of meerdere affiliate netwerken.


verdien 1000 euro per maand


Hier kijkt de affiliate of er producten of diensten zijn die aansluiten bij zijn niche en schrijven hier bijvoorbeeld een review over.

Als jou videotraining verkocht word via de affiliate betaal je hem een van tevoren bepaalde commissie voor.

Dit noemen ze affiliate marketing en is een mooie manier van online geld verdienen.

Extra geld verdienen online is goed mogelijk met het maken van een video training.

Tip 13 Extra bijverdienen met een coachingstraject

Ben jij iemand die goed kan luisteren? Wil jij graag mensen helpen waarbij het even niet zo loopt zoals het zou moeten lopen in hun leven?

Of ben jij iemand die mensen graag helpt om hun business naar het volgende level te krijgen? Dan is dit de manier voor jou om extra geld te verdienen.

Zeker na het Covid jaar ’20 zijn we er met z’n allen achter gekomen dat je heel goed vanuit huis kunt werken.

Je hoeft niet persé op een kantoor bijenkaar te komen om een goede vergadering te hebben.

Hier liggen dus de kansen voor de mentale coaches onder ons. Jij kunt met een laptop en een internet verbinding net zo makkelijk mensen helpen.

Coaching via FaceTime, Skype, Zoom of alle andere life verbindingen die er mogelijk zijn kun jij iemand prima coachen.

Tip 14  Teksten vertalen

Ben jij goed in talen of beheers je naast je moedertaal nog een andere taal tot in de puntjes dan kan het vertalen van teksten één van die goede ideeën zijn om extra geld te verdienen.

Je kunt hierbij denken aan het vertalen van een boek, webteksten of zelfs het vertalen van een hele website.

Het is wel belangrijk om je te realiseren dat je ook echt kunt vertalen en niet de tekst die je krijgt aangeleerd door de Google translate stuurt.

Als je dat doet zal je vertaal carrière niet echt een lang leven beschoren.

Tip 15 Extra geld verdienen met je website

Jou website kan een hele goede bron van inkomsten zijn zeker als je al bezoekers trekt.

Als je een nieuwe website opstart moet je rekening houden dat dit dan wat langer duurt.

Wil jij extra geld verdienen naast je baan dan kun je zeker van start gaan met het bouwen van een website.

Extra geld verdienen online met je website door affiliate marketing


Wat is affiliate marketing?


Hiermee promoot jij producten van anderen als deze verkocht worden via jou affiliate link krijg jij hier een commissie voor

Advertentie’s
Door advertentie’s op jou website te plaatsen verdien je geld

Google Adsense
Als jij je aanmeld bij dit systeem krijgt Google ruimte op je website waar zij relevante advertentie’s kunnen tonen. Klikt je bezoeker op de advertentie dan krijg jij daar geld voor.

Advertorials
Door andere de gelegenheid te bieden om op jou goed bezochte website een blog artikel te schrijven kun je daar geld voor vragen. Dan liften zij als het ware mee op jou succes!

Ideeën voor bijverdiensten

Extra geld verdienen naast je werk is ook mogelijk met de volgende ideeën.

Het ene zal wat sneller extra geld genereren dan het andere.

Ik vind dat ik ze moet vermelden om dit artikel zo compleet mogelijk te maken en jou zoveel mogelijk manieren

 1. Online klussen uitvoeren via Fiverr
 2. Samenwerking met platformen als Amazon, VidaXL, FonQ
 3. Starten van een webshop
 4. Dropshipping
 5. Online beleggen wil je hier meer over weten check deze website Day tranig Masterclass
 6. Geld verdienen met je huis [verhuren als vakantiewoning, kamer verhuur]
 7. Online cursus maken, net zoals een video training kun je ook een cursus maken en verkopen
 8. Start een podcast
 9. Kopen en verkopen van NFT 's
 10. Grafisch designer, ben jij goed met ontwerpen maken voor websites dan kun je hier je online verdien model van maken

Conclusie

Zo als jij tot de conclusie bent gekomen van deze blog dan ben je echt op zoek naar extra geld te verdienen vanuit huis. 

Natuurlijk moet je voor die methode kiezen die het best bij je past.

Het is zijn allemaal serieuze manieren om extra inkomen te genereren.

Maar zoals in iedere business is het belangrijk om je te realiseren dat dingen tijd kosten. 

Er zijn een aantal ideeën die snel extra inkomsten naast het werk geven.

Ik ben zelf zeer te spreken over affiliate marketing en als jij hier ook aan wilt beginnen dan raad ik je zeker aan om de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te volgen.

Extra geld verdienen thuis is voor iedereen mogelijk. Wil jij geld verdienen vanuit huis als bijbaan start vandaag nog.

Hoe sneller je actie onderneemt des te eerder kun je nog meer leuke dingen doen.

Succes en laat me even weten wat het is geworden ben daar wel benieuwd naar!


Jacko Meijaard Affiliate Marketing Revolutie

Reacties