Affiliate marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen [review]
03 juli 2021 

Affiliate marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen [review]

Wil jij met affiliate marketing geld verdienen en ben je op zoek naar een cursus om nog meer ontdekken dan moet je zeker mijn review lezen over de cursus Affiliate marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen.

Ik ga je in deze review alles vertellen wat ik geleerd heb en wat mijn ervaringen zijn geweest met deze online training. 

Alles wat ik geleerd heb in deze cursus pas ik toe op mijn website en ik ervaar een positieve verandering in mijn online affiliate business.

Met het volgen van deze training en het toepassen van de kennis uit Affiliate marketing in 10 dagen ga ook  jij meer conversie halen uit je website.

[[showindex]]

Ben jij hier goed?

Wil jij met een eigen website beginnen? Ben jij aan de slag gegaan om met internet geld te verdienen? Wil jij graag vrijheid? Wil je een (extra) inkomsten bron naast je huidige werk? 

Of heb jij al een website en wil je hier meer inkomsten uit halen dan is dit artikel zeker interessant voor jou.

Maar let op! 

Als je de volgende insteek hebt:

💰 "Ik wil makkelijk geld verdienen met eenvoudig geschreven blogs." 

🏝"Ik wil in mijn hangmat op Bali wachten tot het geld binnen stroomt?

🤑 "Met een werkweek van max 4 uur rijk worden!"

Stop dan met lezen en ga op zoek naar een andere manier om ‘slapend’ rijk te worden. Als je die gevonden hebt laat het mij ook even weten 😉! 

Ben jij benieuwd wat deze cursus jou te bieden heeft en wil je mijn ervaringen hierover weten dan kun je dat in mijn review lezen. 

Met het volgen van de Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen heb ik weer zoveel meer geleerd wat ik moet doen om een succesvolle website te krijgen.

In deze cursus leer je precies hoe hij van zijn affiliate website(s) succes websites maakt waarmee hij 10.000+ euro per maand verdient.


affiliate marketing affiliate marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen

Passief geld verdienen

Wil jij een extra inkomen opbouwen naast je baan of opleiding? Of ben je op zoek naar vrijheid en een onafhankelijke werkplek? Meer financiële stabiliteit? Dan is dit echt iets voor jou!

Op dit moment lijkt  het wel of iedereen begint met affiliate marketing om op die manier geld te verdienen met internet. Het is ook veel goedkoper om een online business te starten dan een fysieke ‘winkel’.

Je hebt geen pand nodig, geen inrichting, personeel, dure inkoop van spullen. Je hebt geen openingstijden en je kunt lekker alles zelf bepalen.

Maar klopt dit beeld wel? 

Om met online marketing te beginnen moet je wel weten hoe je dit aanpakt. Het is belangrijk dat je weet hoe je een eigen website moet beginnen . Je moet samenwerkingen met adverteerders aangaan. Je website voortdurend optimaliseren zodat deze goed gevonden word in Google.

Dat is alleen nog maar het begin van je online avontuur. Om ook daadwerkelijk geld te verdienen met je website daar komt nog wel iets meer kijken. En daar is deze online training een enorm waardevolle leerschool voor.

Om net zoals Paco, de ontwikkelaar van deze training, € 10.000,-+ per maand te kunnen verdienen is de kennis uit deze cursus noodzakelijk. Hij geeft een aantal ‘geheimen’ prijs die je vaak niet krijgt te zien bij andere affiliate marketing cursussen.

Nog even de voordelen van affiliate marketing op een rijtje want die zijn er genoeg. Dat is ook de reden waarom ik ben begonnen aan dit online verdien model.

Je kunt je eigen werktijden bepalen. Je hebt geen startkapitaal nodig. Je hoeft ook geen langlopende contracten aan te gaan. En personeel heb je ook niet nodig.

Een ander voordeel is dat je overal kunt werken; als je maar beschikt over een laptop en een goede internet verbinding. 

TOP JOB!

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan dit online verdienmodel. Je moet gedisciplineerd zijn om iedere week weer opnieuw waardevolle content te schrijven en te plaatsen. Geduld en doorzettingsvermogen zijn ook twee belangrijke eigenschappen waar je over moet beschikken.

Dus denk niet dat je vandaag begint en dat volgende maand het geld tegen de plinten omhoog klotst, of dat je slapend rijk word. Nee, je zult er eerst hard tegenaan moeten om ieder baksteentje weg te leggen en een gedegen fundering op te bouwen zoals Paco Vermeulen zegt.

Cursus affiliate marketing in 10 dagen
GRATIS LES VOLGEN >>>>

Waarom ook jij deze online cursus zou moeten volgen?

Voorop gesteld moet je niks natuurlijk!😆 

Paco Vermeulen is een succesvolle affiliater. In deze online training laat hij jou zien welke techniek hij keer op keer toepast op zijn affiliate marketing website.

Elke keer weer een nieuw baksteentje leggen om het fundament te bouwen van zijn online business. 

Met affiliate marketing starten is één maar doorzetten is het allerbelangrijkst.

Als jij bereid bent om iedere keer weer de beste content te schrijven. Als jij content schrijft die beter is dan die van je concurrent dan kan het niet anders dat Google jou na verloop van tijd gaat belonen! Je komt steeds een plekje hoger in de ranking en zult bezoekers gaan krijgen.

Wil jij leren welke affiliate marketing producten je wel en welke je zeker niet moet gaan promoten dan legt hij je dit haarfijn uit. Hij legt ook uit waarom je bepaalde producten links moet laten liggen en er geen tijd aan moet verspillen.

In 10 dagen leer jij hoe je een affiliate inkomen kunt verdienen met jouw website. Ieder baksteentje heeft effect op het vorige en volgende baksteentje. Op die manier bouw je een stabiele online business.

De 10 lessen bestaan uit de volgende hoofdstukken;

 • Het affiliate marketing speelveld
 • De ‘geld-lekken’ in affiliate tracking
 • Click tracking tools en link cloaking
 • De essentiële spelregels
 • Het 10X principe van top-affiliates
 • Clicks converteren naar commissies
 • De oerkracht van story-telling
 • Het perfecte product om te promoten
 • Vind jouw winnende product
 • Content template voor lezers en Google

Ik kom later in deze review terug op de inhoud van de verschillende lessen.

Even voorstellen; Paco Vermeulen van de Affiliate Marketing in 10 dagen

Paco Vermeulen

Paco Vermeulen is voor mij geen onbekende. Niet dat ik Paco persoonlijk ken maar ik ben hem al wel regelmatig tegen gekomen op het forum van internetsuccesgids.nl van Jacko Meijaard.

Hij viel mij al snel op door zijn waardevolle berichten op dit forum. Zowel qua eigen inbreng als ook de behulpzaamheid naar andere forum leden. 

Op het moment dat hij de Affiliate Marketing in 10 dagen in de markt heeft gezet was dit een trigger voor mij om deze cursus ook daadwerkelijk aan te schaffen. Hier kan ik heel veel van leren dacht ik.


En ik heb ontzettend veel geleerd van deze online training!


Paco Vermeulen de ontwikkelaar van deze online training, hij is al sinds 2008 bezig met het online ondernemerschap. 

Hij is gestart met het maken van gratis online pianolessen op Youtube. Dit is inmiddels uitgegroeid naar de grootste pianosite van Nederland en België. (pianolesonline.com)
Ook is hij de oprichter van interestexplorer.io. Dit is software voor Facebook adverteerders

Paco is zich steeds verder gaan verdiepen in de affiliate marketing. En na meer dan 12 jaar ervaring en op het moment van schrijven een maandelijks online inkomen van € 10.000,- weet hij precies hoe je een succesvolle website begint.

Lange tijd heeft hij dit naast een vaste baan gedaan. Hij houdt van zekerheid!

Maar na verloop van tijd brengen zijn websites genoeg op om zich volledig te richten op zijn eigen onderneming. 

Hij zegt; De keuze om mijn ‘zekerheid’ in de vorm van een vaste baan op zeggen vond ik wel moeilijk. Maar deze zekerheid is uiteindelijk ook relatief!


Door het spreiden van mijn business en zorgen voor meerdere inkomsten-bronnen heb ik mijn eigen zekerheid gecreëerd!


Zekerheid is zeker relatief want vandaag heb je een vaste baan en dit kan zomaar veranderen als zoals in ’20 de hele wereld word getroffen door een pandemie.

Ook ik ben ‘slachtoffer’ geworden van het verliezen van mijn baan en ben toen gaan kijken hoe ik op een andere manier een inkomen kon verdienen.

En daar is affiliate marketing een mooi verdien model gebleken. Maar dit gaat niet zomaar vanzelf, daar moet je hard voor werken. 

Passief inkomen verdienen kan alleen als daar eerst inspanningen tegenover staan. En dan kan het gebeuren dat je vervolgens steeds meer verkopen krijgt waar je niet persé méér voor hoeft te doen.


Affiliate marketing in 10 dagen van Paco VermeulenHoe werkt affiliate marketing?

Als je niet helemaal precies weet hoe dit online verdienmodel werkt leg ik het nog even in het kort uit. Je kunt er in mijn blog; stappenplan affiliate marketing nog meer over lezen.

Met affiliate marketing ga je aan de slag om bezoekers naar je website te trekken. In jouw blog staat een persoonlijke affiliate link waarmee de bezoeker doorklikt naar de website van de verkoper.

Als de bezoeker het product koopt krijg jij daar een affiliate commissie over. Dit is een percentage van de verkoopprijs. Dit percentage is vooraf vastgesteld en verschilt per product.

De commissies die jij via bol.com kunt binnenhalen liggen tussen de 2% en 8%. Dit ligt aan welk product er verkocht word. 

Bij online affiliate marketing producten zoals cursussen kunnen de percentages wel tot 50% oplopen. Dit kan betekenen dat wanneer een cursus € 500,- kost jij hier € 250,- commissie voor ontvangt als die cursus via jouw affiliate link verkocht word.

Dit kan dus een mooi (extra) inkomen per maand opleveren.


Hoe werkt affiliate marketing?

Wil jij een succesvolle affiliate marketing website maken?

Met deze online training leer je een aantal fundamentele zaken die ervoor zorgen dat jij beter wordt in affiliate marketing. Geld verdienen met affiliate marketing is niet moeilijk je moet alleen weten hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Door het leggen van nieuwe ‘baksteentjes’, zoals Paco dit noemt, word het fundament van je website steeds beter en groter.

Door het schrijven van de beste artikelen ga jij beter scoren in Google. Hierdoor krijg je steeds meer bezoekers en zullen je inkomsten steeds groter worden.

Door het ‘trucje’ steeds weer opnieuw te herhalen groeit jouw online business en bouw je een passieve inkomsten bron op.

Wat heb ik nog meer geleerd in deze Affiliate marketing in 10 dagen cursus?

Ik weet zeker dat als jij hier ook serieus mee aan de slag gaat ook jij positieve stappen maakt met je affiliate site, net als ik.

Het perfecte affiliate marketing product kiezen is een apart hoofdstuk waarin je leert wat het beste product is om te promoten. Door gebruik te maken van verschillende gratis tools kun je bekijken of het überhaupt zin heeft om aan bepaalde producten tijd te besteden.

Wanneer de concurrentie voor een bepaald product mega groot is moet je jezelf afvragen of het de moeite is om hier dagen werk aan te besteden en een artikel over te schrijven. 

Als jij niet op kunt boksen tegen grote Authority websites is het misschien beter om verder te zoeken. Paco geeft hier heldere inzichten over waar je veel aan hebt.

Story-selling ofwel story-telling 😃 Als jij een commissie wilt verdienen op een product dan kun je niet aankomen met één of ander prut artikeltje. Allereerst zul je het product gebruikt moeten hebben om hier een goede review of verhaal over te schrijven. 

Een artikel schrijven dat alle informatie bevat en alle vragen beantwoord die de bezoeker heeft, dan pas maak je de beste kans. Je moet zo volledig mogelijk zijn!

Door af te sluiten met een ‘amazing’ aanbod kan er geen twijfel meer zijn en gaat het product aangeschaft worden. Zo’n aanbod kan zijn een door jou uitgewerkte aanvulling op een product. 

Bijvoorbeeld een extra hoofdstuk bij een cursus, legt Paco uit. Dat amazing aanbod is de perfecte ‘toegift’.

De grote eye-opener voor mij is de les; De ‘geld-lekken’ in affiliate tracking. En als ik dit projecteer op mijn eigen project dan denk ik dat dit zeker gebeurd. 

Niet dat ik de kennis van de ‘meester’ Paco in twijfel trek overigens.

Hij legt precies uit waar het fout gaat als jij wel bezoekers en clicks hebt maar geen commissie verdient. 

En dat is wel waar het om gaat, ik wil online geld verdienen dus moet ik ervoor zorgen dat de kans zo groot mogelijk is om de cirkel rond te krijgen en te sluiten. 

Door een click tracking tool te gebruiken heb jij meer inzicht in hoevaak er gebruik word gemaakt van jouw affiliate link. En ook het cloaken van een affiliate link heeft voordelen.

Het hoofdstuk met deze spelregels heeft mij meer inzicht gegeven hoe de wereld van affiliate marketing werkt. Ik ben nog nieuw in deze business en het is fijn dat ik met deze les weer meer inzichten heb verkregen.

Ik weet nu beter waar ik op moet letten bij het zoeken en kiezen van een product dat ik wil gaan promoten.


 GRATIS les van Paco Vermeulen >>>>


Het 10X principe van top-affiliaties is de les over mindset. Een grote factor in het hebben van succes hangt af van je mindset. Wil jij de beste inhoud schrijven over het product dat je promoot.

Betere content schrijven dan je concurrent. Ben je bereid om je 100% in te blijven zetten ook al brengt het niet direct het gewenste resultaat? Mooi dan heb je in ieder geval de juiste mindset. 

Wat heb ik geleerd van de affiliate marketing in 10 dagen?

Deze video training is de opvolger van de GRATIS (LINKKK) training van Paco Vermeulen. In die online training  De ultieme gids voor het maken van je eigen affiliate website leer je hoe je een affiliate website kunt maken.

Ik heb de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard gevolgd en daarin heb ik al geleerd hoe ik kan starten met affiliate marketing.

Hier heb ik gezien hoe je een affiliate website het beste op kunt zetten en wat je wel en niet moet doen om hier het beste resultaat uit te krijgen.

Ondanks dat ik al een website heb ben ik De ultieme gids voor het maken van je eigen affiliate website van Paco ook gaan bekijken. Je kunt namelijk altijd weer nieuwe dingen leren.

Wat ik heb geleerd van deze online video cursus is ten eerste beter begrijpen hoe affiliate marketing werkt. En ook heb ik meer inzicht gekregen in het weg ‘lekken’ van commissies. Daar stond ik in het begin helemaal niet bij stil.

Weglekken van commissies betekent dat je wel veel clicks hebt op je affiliate link maar geen commissies ontvangt.

Ook het cloaken van je links om zo meer inzicht te krijgen in de clicks is een waardevolle tip. Bij de affiliate netwerken is het inzicht in de clicks niet altijd zo duidelijk. Ook vraag ik me wel eens af of het wel klopt. Dat kun je dus ondervangen door je links te cloaken.


Affiliate Marketing in 10 dagen cursus review


Ten tweede is waardevolle content schrijven super belangrijk. Dus zorg dat je blog alle vragen beantwoord die je bezoeker maar kan hebben. Alleen dan ga je winnen. 

Je leert in deze cursus dat story-telling een goede manier kan zijn om mensen vast te houden in jouw product review.

Het kiezen van het product dat je wilt gaan promoten moet aan een aantal eisen voldoen. Bekijk dit van tevoren en bepaal dan of het jouw tijd wel waard is. Als de concurrentie veel te hoog is moet jij je misschien afvragen of het wel zin heeft om hieraan te beginnen.

Als de commissie heel laag is, is het misschien ook niet zo’n goed idee. Allemaal vragen die je van te voren goed moet bekijken. 

Dit is het derde punt. Analyseer je concurrenten, dit is veel werk maar wel heel waardevol werk. Je komt namelijk te weten waar jouw concurrenten op scoren en waar jouw kansen liggen.

Het laatste punt is ervoor te zorgen dat je relevante content schrijft. Hier ben ik in het begin ook de fout mee ingegaan. Als jij wilt dat de bezoeker iets gaat kopen moet je blog gericht zijn op koop-overtuiging. Als je dit niet doet en alleen maar informatie verstrekt dan zal de conversie laag zijn. En dat is niet wat je wilt met je artikel.

Dus even kort samen gevat wat ik geleerd heb van de Affiliate Marketing in 10 dagen:

✅Ik begrijp beter wat affiliate marketing is en hoe het werkt

✅Inzichtelijk krijgen hoe weg lekken van commissies te verminderen 

✅Meten is weten; cloaken van links kan daarbij helpen

✅Zorg voor waardevolle content die beter is dan die van je concurrent

✅Story- Selling, maak een goed verhaal van je artikel dat graag gelezen zal worden

✅Relevantie in je artikel is heel belangrijk, alleen dan krijg je de juiste bezoeker op je website


direct beginnen

Is dit iets voor jou?

Na het lezen van dit alles vraag jij je misschien af of deze affiliate marketing cursus iets voor jou is.  
Deze online training is zeker geschikt als jij al een website hebt en je (meer) geld wilt verdienen met internet.

Ben jij, net als ik, net gestart met affiliate marketing en wil je er nog meer over weten dan gaat deze cursus je hier zeker bij helpen.

Als jij op zoek bent naar een extra inkomen en je bent bereid om hier tijd in te steken dan is affiliate marketing zeker iets voor jou. Ook dan is deze video training een aanrader.


Met alle kennis die Paco deelt in deze training word ook jouw online business een succes!


De plus-, en minpunten van de Affiliate Marketing in 10 dagen

Nu je al zo ver bent gekomen met het lezen van deze review over mijn ervaringen van deze online training wil ik nog even de voors en tegens op een rijtje zetten. Dan word het voor jou nog iets duidelijker of je deze cursus ook gaat volgen.

Laat ik beginnen met de minpunten! Wat mij betreft zijn die er niet zoveel eigenlijk, maar dit zou geen goede review zijn als er toch op zijn minst niet een paar in staan vermeld.

Allereerst is het zo dat de cursus te kort is ….. Ik leg het even uit!  Deze training van Paco is zo waardevol dat ik graag nog meer wil weten, horen, lezen en zien over affiliate marketing.

Nog meer case studies bijvoorbeeld of zoals in de  GRATIS cursus affiliate marketing;  De ultieme gids voor het maken van je eigen affiliate website, meer video’s waarbij je over zijn schouder mee kunt kijken.

Super interessant!

Er zijn cursisten die vinden de 10 dagen erg kort om alles toe te passen op je website. Voor mij was het prima te doen. Ik denk ook dat dit ervoor zorgt dat je de lat meteen hoog legt voor jezelf.

Het voordeel is wel dat jij zelf kunt bepalen in welk tempo je de cursus doorloopt en hoe je alle kennis toepast op jouw situatie.

De pluspunten;

 • Overzichtelijke video cursus
 • Na iedere les een slide toegevoegd waar je alles op terug kunt kijken
 • Er zit een mooie opbouw in de cursus waarmee je stap voor stap alles kunt toepassen op jouw situatie
 • Er zit onder iedere les een mogelijkheid om je vragen te stellen waar Paco persoonlijke de antwoorden op geeft. Ik heb hier een aantal keren gebruik van gemaakt en dit werkt perfect.
  Je krijgt binnen één dag een reactie.
 • Door het van tevoren analyseren van je kansen met het promoten van producten leer je om je tijd op een goede manier te besteden.
 • Er worden veel tools en andere bruikbare websites gedeeld die je kunt gebruiken.
 • Je leert hoe je ervoor zorgt dat de bezoeker terug komt naar jouw website om via jouw affiliate link het product aan te schaffen. Hierdoor verdien jij ook je commissie.  Cursus affiliate marketing in 10 dagen

  Dit is een hele mooie les in de cursus affiliate marketing >>>

Goed om te weten

Vraag jij je af of je technische kennis moet hebben om deze cursus te volgen dan is het antwoord daarop dat je dat niet nodig hebt. Als jij al een website hebt dan kun je direct de tips toepassen op de content van je website.

Als jij nog geen website hebt dan kun je het beste eerst starten met de Gratis stap-voor-stap gids van Paco Vermeulen. Hier leer je om een affiliate marketing website op te zetten.

Zie ik meteen resultaat van mijn inspanningen? Helaas is dit niet het geval, je moet er rekening mee houden dat bij het starten van een nieuwe website er 3 tot 6 maanden voor nodig zijn voordat je een stijging ziet in bezoekers-aantallen.

Als je de tips uit de cursus toepast op je bestaande website gaan in de komende maanden de bezoekersaantallen stijgen. En meer bezoekers betekent meer kans op commissies!

Het resultaat van het stappenplan van de Affiliate Marketing in 10 dagen word mede bepaald door het product dat jij uitkiest om te gaan promoten. Ga op zoek naar een product dat een goede commissie oplevert.

Testimonials 

Bekijk hier de ervaringen van anderen die de cursus hebben gevolgd


cursus-affiliate-marketing-in-10-dagen-review


review-affiliate-marketing-in-10-dagen


Wat krijg je als je deze online training aanschaft?

De Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen geeft je een levenslange toegang. Dit betekent dat als er updates komen je hier ook de beschikking over krijgt.

Naast de 5 uur aan video’s zit er bij iedere les een download die je na kunt lezen.

Met het volgen van de 10 dagen cursus heb jij je beste content voor je affiliate website online staan. En hierna is het een kwestie van tijd om je eerste commissie te ontvangen.

Naast dit alles leer je op de beste manier geld te verdienen met internet en kun je dit ‘trucje’ moeiteloos iedere keer weer opnieuw herhalen. 

Als je één keer begrijpt hoe dit werkt kun jij altijd en overal een online business starten. En heb jij de vrijheid die je wilt hebben om te werken waar en wanneer je maar wilt.


Eigen website makenJa, ik wil de GRATIS proefles zeker bekijken >>>


Wat kost deze cursus?

Deze online video training kost nu 197 euro en dat is geen geld als je ziet wat je ervoor krijgt. Natuurlijk is het een behoorlijke investering zeker als jij net bent gestart met affiliate marketing.

Maar als jij alles toepast wat je leert met deze cursus dan is het deze investering meer dan waard. Mocht jij toch niet tevreden zijn dan kun je binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug vorderen.

Ik kan je echter verzekeren dat jij, net als ikzelf, meer dan tevreden gaat zijn en dit bedrag snel terug verdient als jij de tips en tricks toepast op je affiliate sites!

Conclusie

Mijn ervaringen over de Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen heb je uitgebreid kunnen lezen in deze review.

Als jij op zoek bent naar een affiliate marketing cursus die je naar het volgende level tilt dan maak je met het kopen van deze training de beste keus.

Ik weet dat Paco met een vervolg bezig is op deze online cursus en dat word een no-brainer om die ook te volgen. Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down