Wil jij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard kopen? [REVIEW]
26 mei 2021 

Wil jij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard kopen? [REVIEW]

In deze review van de Affiliate Marketing Revolutie kun je mijn ervaringen lezen. Ik ben zeer tevreden over deze affiliate marketing cursus, en voel me dan ook zeker niet door Jacko Meijaard opgelicht.. Voor mij is het de beste cursus waar je geen technische kennis voor nodig hebt om het kunnen volgen. 

Wil jij met affiliate marketing beginnen doe net als ik en ga de affiliate marketing revolutie kopen!

Samen met deze cursus kun je ook gebruik maken van het affiliate marketing Nederland forum van de internet succesgids van Jacko Meijaard. Op het forum krijg je waardevolle tips over affiliate marketing en kun je ervaringen van anderen vinden die geld verdienen met internet.

Wil jij alles weten over geld verdienen op internet met affiliate marketing lees dan zeker even verder😃!

Inhoudsopgave

[[showindex]]

Geld verdienen met internet

Wil jij antwoord op de volgende vragen; Hoe kan ik geld verdienen met internet? Kun je echt geld verdienen met internet? Op welke manier kun je geld verdienen met internet klikken? Dan moet je zeker even door lezen.

Wil jij geld verdienen op internet dan kan ik je zeker aan raden deze affiliate marketing training te kopen.

Ik heb de Affiliate marketing revolutie in februari 2020 gekocht en stap voor stap doorlopen  en verdien nu serieus geld met mijn website via affiliate marketing. 

Als jij geïnteresseerd bent in online geld verdienen dan ben je de naam Jacko Meijaard vast al wel eens tegengekomen. Hij is de expert als het gaat om affiliate marketing. Mijn Jacko Meijaard ervaringen kun je verderop in mijn review meer lezen.

Wil jij meer leren over affiliate marketing dan is deze affiliate marketing cursus een echte aanrader!  

Je maakt een ‘vliegende start’ als je alles uit de cursus toepast op je website. Je hebt geen technische nodig. En je gaat snel je eerste commissie verdienen met jouw website.

Stap voor stap neemt Jacko je mee in deze affiliate marketing cursus met het maken van een affiliate website voor het internet. Van Jacko leer je alles over een passief inkomen verdienen.


affiliate marketing

Wat is affiliate marketing?

Voor ik mijn ervaringen deel in deze marketing revolutie review leg ik eerst even uit wat affiliate marketing precies inhoud. 

Misschien heb je er wel eens over affiliate marketing gehoord en wil jij er zelf mee beginnen maar weet je nog niet het antwoord op de vraag: Wat is affiliate marketing.

Hieronder op de afbeelding kun je precies zien hoe affiliate marketing werkt en wat affiliate marketing inhoud.

Hoe werkt affiliate marketing?

Voor affiliate marketing heb je vier partijen nodig.

  • affiliate
  • adverteerder
  • affiliate netwerken
  • bezoeker/koper

Met affiliate marketing promoot je producten van anderen en bij verkoop hiervan verdien jij een commissie. Het is een online verdien model waarmee je een passief inkomen kunt verdienen.

Dit is in het kort hoe affiliate marketing werkt.

De adverteerder [product eigenaar] heeft een product dat hij/zij wil verkopen. Jij als affiliate hebt een website waar jij het product gaat promoten d.m.v het schrijven van een blog of review.

In dit artikel verwerk je verschillende affiliate links. Dit is een link met een persoonlijke trackingcode. Die krijg je van het affiliate netwerk waar jij als affiliate bij bent aangesloten.

Als de bezoeker doorklikt en overgaat tot aankoop van het product ontvang jij hier een commissie over. 

Dit is een van tevoren bepaald percentage van de verkoopprijs.

Wat is de affiliate marketing revolutie?

In deze online video cursus ga jij stap voor stap samen met Jacko Meijaard leren hoe jouw website in moet richten.

De Affiliate Marketing Revolutie is een uitgebreide overzichtelijk training die uit 7 modules bestaat. Deze zijn weer onderverdeeld in 63 video’s.

Er is geen technische kennis voor nodig om van deze cursus te leren over affiliate marketing.

Net zoals bij de online training Meester in SEO kun je precies zien waar je gebleven bent als je een volgende keer verder gaat.

Wat direct duidelijk is in deze online training is dat je helemaal geen technische vaardigheden of kennis hoeft te hebben voor het opzetten van jouw website.

Ik adviseer je om de gehele affiliate marketing cursus eerst helemaal te doorlopen. Hierna kun je met de verschillende modules je website gaan bouwen.

Deze cursus is zo duidelijk dat je leert van Jacko de beste affiliate website bouwen om online geld te verdienen.

In de Affiliate Marketing Revolutie cursus kun je kiezen uit twee verschillende optie’s om mee aan het werk te gaan. 

Jacko Meijaard neemt je in de eerste 7 modules mee aan de hand van het Wordpress Thema Marketheme. Dit is een speciaal ontwikkeld thema voor affiliate marketing. Deze velden zijn gemarkeerd in deze cursus.

De cursus heeft daarnaast ook nog 6 modules waarbij je met een gratis Wordpress thema jouw website op kunt zetten.

Mijn ervaring is dat zowel de lessen voor het Marketheme thema als het (zelfgekozen gratis) Wordpress thema prima te volgen en uitvoerbaar zijn. Dit maakt geen verschil!

Waar bestaat de Affiliate Marketing Revolutie uit

Als je de affiliate marketing revolutie gaat kopen dan krijg je het volgende. Zoals je eerder hebt kunnen lezen bestaat deze training uit 7 modules, deze zijn weer onderverdeeld in 63 video’s.

Naast dit alles heb je ook nog 6 velden die zijn gemarkeerd waarin jij leert om met een zelf gekozen Wordpress thema je affiliate website op te bouwen.

Voordat je met dit alles aan de slag gaat heeft Jacko Meijaard om te beginnen 10 wijze lessen voor je aan de slag gaat met affiliate marketing.

Hierin deelt hij zijn eigen affiliate marketing ervaringen en geeft verschillende tips hoe jij de beste online business start. Zeer waardevol om deze te bekijken goed van Jacko om deze cursus mee te beginnen.

Dit is wat je krijgt als je de  Affiliate Marketing Revolutie gaat kopen.

affiliate marketing revolutie kopen

Module 1: Starten met affiliate marketing

In deze module legt Jacko Meijaard je haarfijn uit hoe ook jij geld kunt verdienen met internet. De duidelijke uitleg over hoe affiliate marketing werkt en welke producten je het beste kunt promoten komen hier ruimschoots aan bod.

Ook het kiezen van de beste domeinnaam om jouw online business te starten krijg je stapsgewijs uitgelegd. En hoe je deze domeinnaam vastlegt bij Neostrada samen met een hostingpakket.

Module 2: Je website inrichten

In deze module krijg je de uitleg voor het opzetten van een succesvolle website. Om een goede affiliate marketing website te maken moet deze voldoen aan een aantal specifieke dingen.

Denk hierbij aan kleurgebruik van je website en ook waarom het beter is om niet een groot hoofdmenu aan te maken.

Ook het belang van goede titels in je artikelen en de verdeling van je teksten op je pagina word behandeld.

Jacko Meijaard legt je precies uit wat je zeker moet doen om een succesvolle website te maken. En hoe je ervoor zorgt dat je verkopen maakt via jouw blog artikelen.

Want dat is het ‘spel’ van affiliate marketing. 

Module 3: Hoog scoren in Google

Je hebt vast wel eens de term zoekmachine optimalisatie gehoord als je geïnteresseerd bent in online geld verdienen.

Één van de belangrijkste dingen om te scoren in Google is het schrijven van waardevolle content. In deze module krijg je uitgelegd hoe je dit het beste doet.

Door middel van goed zoekwoorden onderzoeken en het optimaliseren van je afbeeldingen weet je na deze les precies hoe je hoog scoort in Google.

En daar gaat het allemaal om, want op die manier krijg je meer bezoekers naar je website. Uiteindelijk zijn het de bezoekers die gebruik gaan maken van de affiliate link op je artikelen. 

Je krijgt dan ook van Jacko een aantal van deze tips en hoe je dit moet doen en toepassen. 

Internetsuccesgids forum

Module 4: Website live zetten

Geld verdienen met je website? De enige manier om je online business te starten is je website live te zetten. Alleen dan kun je gevonden worden;-) en geld verdienen!

In deze module leer je hoe kinderlijk eenvoudig het is om je website live te zetten. En je aldus je online business start.

Module 5: Meten is weten

Nu je website online staat wil je natuurlijk ook weten of er bezoekers op je website komen. Door het installeren van Google Analytics op je website kun je dit in gang zetten. In deze module komt dan ook aan bod hoe je dit moet doen.

Ook met het instellen van Google Search Control kun je in de toekomst zien hoe jij in Google presteert.

Het is zeker belangrijk om dit te leren en te doen, alleen zul je hier de eerste maanden nog niet veel aan hebben.

Je website moet tenslotte eerst nog groeien in de vorm van waardevolle content. In de eerste maanden van je online business richt je vooral al je aandacht daarop.

Module 6: De puntjes op de i

Zoals de naam van deze module zegt ligt de nadruk vooral op die laatste zaken die je juist wel en juist niet moet doen om een succesvolle affiliate website te maken.

Zorg voor duidelijke call to actions in je blog zodat de bezoeker daar niet naar hoeft te zoeken.

Ook het toevoegen van categorieën en het ‘breadcrumbs activeren’ krijg je duidelijk uitgelegd.

Module 7: Afronding

He belangrijkste in deze module is het inplannen van je Clarity call met Jacko Meijaard. Jij kunt dan samen met hem gaan kijken hoe je business staat en wat je nog meer kunt doen om deze zo succesvol mogelijk te maken.

Wat leer je nog meer met de Affiliate Marketing Revolutie 4.0

Het is een meer dan volledige training over het opzetten van je (eerste) website. Naast dat kom je ook meer te weten hoe jij in contact blijft met je bezoeker door het toepassen van email marketing.

Door middel van een gratis weggever, zoals bijvoorbeeld een e-book, kun je het e-mailadres van je bezoeker krijgen.

Met dit e-mailadres kun je de bezoeker emails sturen met producten, diensten en waardevolle tips. Als het product of de dienst verkocht word ontvang jij hier commissie over.

Met het starten van een online business is het belangrijk om een email bestand op te bouwen. Met de affiliate marketing revolutie leer je dit tot in de kleinste details.

Bij het kopen van deze online affiliate marketing cursus krijg je nog veel meer

Ben jij van plan om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen dan krijg ook meteen toegang tot de grootste affiliate marketing forum van Nederland en België. Het forum is opgericht door Jacko Meijaard!

Er zijn inmiddels meer dan >12.000 leden actief op het affiliate marketing forum!

Hier lees je de verhalen van iedere affiliate over het verdienen van een passief inkomen. 

Ook kun jij als affiliate vragen stellen waar je tegenaan loopt in het opbouwen van jouw affiliate website.

Er zijn veel leden die anderen graag verder willen helpen in deze affiliate marketing wereld om succesvol te zijn bij het starten van een online business en het beter maken van jouw website.


Opgelicht doorJacko Meijaard?

Nu even mijn Jacko Meijaard ervaringen!  Ik ben zeker niet opgelicht door Jacko Meijaard met het kopen van deze cursus zoals je hebt kunnen in deze revolutie review.

Misschien ben je nieuwsgierig naar wie Jacko Meijaard is en zoals beloofd zal ik hier mijn ervaringen delen van Jacko Meijaard. 

Jacko is 10 jaar geleden de website internetsuccesgids.nl gestart. Op deze website plaatst hij wekelijks een blog over verschillende manieren ever een passief inkomen verdienen

Ook deelt hij hier hoe je het beste met affiliate marketing moet beginnen en affiliate marketing tips.

Via deze website kun je Affiliate Marketing Revolutie dan ook kopen.

Daarnaast heeft hij in 2019 ook de 10K club opgericht.Dit is een club mensen die met een persoonlijk coachingstraject van Jacko worden geholpen om te groeien naar een inkomen van 10K per maand.

In deze club zitten allemaal gelijkgestemden die er keihard aan werken om 10K per maand te verdienen. Er zijn inmiddels meer dan 500 leden die in de 10K club zitten en op het forum al hun successen delen.

Naast al deze activiteiten heeft Jacko Meijaard ook verschillende affiliate websites online staan waar hij een passief inkomen mee verdient.

En of dit alles nog niet genoeg is onderhoud hij een podcast kanaal en Youtube kanaal waar hij iedere week nieuwe content op plaatst.


Ben je benieuwd hoe zijn verhaal is begonnen lees dan het bericht in het Algemeen Dagblad ook even.

Vanzelfsprekend is Jacko Meijaard betrouwbaar anders schrijf ik er geen marketing revolutie review over. 

De Affiliate Marketing Revolutie is een goede training om je eerste stappen te zetten op het gebied om online je geld te verdienen.

Je kunt Jacko makkelijk bereiken via zijn contactgegevens op zijn website en hij is altijd bereid om je verder te helpen. 

De laptoplifestyle

De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard

In 2020 heeft Jacko een boek uitgegeven over De laptop lifestyle. Je kunt in dit boek alles lezen hoe hij zijn online business is gestart en heeft opgebouwd tot waar hij nu staat.

Het is zeker de moeite waard om dit boek te kopen, ook hier heb ik veel van geleerd. Met alle tips die hij hierin deelt kom je steeds dichter bij je doel;

Geld verdienen met internet

Ervaring van anderen met de Affiliate Marketing Revolutie

Wil jij ook starten met een online business dan ben je ook vast benieuwd naar de ervaring van anderen die de cursus affiliate marketing revolutie hebben doorlopen.

Zoals je hieronder ziet heb ik er een paar van Trustpilot afgehaald maar daar staan er nog wel een aantal meer op. 


Kijk ook zeker op het forum van internet succes gids om meer succesverhalen en ervaringen te lezen. En deze van Noor Janmaat is ook leuk om even te bekijken.Moet jij de marketing revolutie kopen?

Wat kun jij leren van deze review?  En waarom zou jij met deze cursus moeten beginnen als je met affiliate marketing wilt beginnen.

Het is wel duidelijk dat dit een uitgebreide review is over de Affiliate Marketing Revolutie. Ik wil je nu ook nog even meenemen in wat ik van deze online training vind en wat mijn ervaringen hiermee zijn.

Ik ben begonnen met de marketing revolutie kopen in januari 2020 om hiermee mijn online business te starten. Ik heb stap voor stap alles doorlopen en mijn affiliate website gepubliceerd op internet.

Het is een duidelijke cursus die makkelijk te volgen is. Met de overzichtelijke indeling weet je precies waar je gebleven bent en hoef je niet eerst te zoeken. 

En met geen technische kennis van zaken heb ik binnen één maand mijn website live gezet.

Het kan zijn dat het jou veel sneller lukt, het hangt ervan af hoeveel tijd je er in steekt. 

Met iedere week nieuwe artikelen plaatsen is mijn website inmiddels uitgegroeid van 0 naar 2000 bezoekers per maand. En op dit moment zie ik het bezoekers-aantal iedere maand toenemen.

De commissies die ik bijna dagelijks binnenkrijg maken het tot een mooie manier van geld verdienen. Op deze wijze kun je op een goede manier een passief inkomen verdienen.

Door deze cursus te volgen is het voor mij mogelijk om geld te verdienen met internet. Door de levenslange toegang op het internet succesgids forum blijf je altijd op de hoogte wat er in de wereld van affiliate marketing verandert.

Al deze zaken worden op het affiliate marketing Nederland forum gedeeld.

Door te starten met affiliate marketing is mijn leven een stuk vrijer geworden. Ik kan mijn eigen tijd indelen en kan plaats onafhankelijk werken volgens de Laptop Lifestyle!

Wil jij dit ook dan kan ik je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard zeker aanbevelen!


affiliate marketing revolutie kopen


Affiliate marketing revolutie review samenvatting

Deze affiliate marketing cursus is overzichtelijk en je hebt er geen technische kennis voor nodig. Jacko Meijaard is betrouwbaar en geeft jou middels deze affiliate cursus de mogelijkheid om ook online geld te verdienen via internet. Door het volgen van deze cursus verdien ik nu online geld!

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down