De Affiliate Marketing Revolutie is betrouwbaar mijn ervaringen lees je in deze review!
04 november 2021 
22 min. leestijd

De Affiliate Marketing Revolutie is betrouwbaar mijn ervaringen lees je in deze review!

In de Affiliate Marketing Revolutie review lees je hoe betrouwbaarJacko Meijaard is. Ik deel graag mijn ervaringen met jou over deze affiliate marketing cursus. Ik ben zeer tevreden over deze training.

Er zijn verschillende programma's gemaakt over geld verdienen met affiliate marketing. Ik vind dat je  voor 47 euro wat de AMR kost veel waarde krijgt. En als het niks voor je is krijg je je geld terug!

Voor mij is dit de beste online video cursus. Je hebt geen technische kennis nodig om deze te volgen en een succesvolle Wordpress affiliate website te starten.

Wil jij met affiliate marketing beginnen dan heb ik maar één advies en dat is de affiliate marketing revolutie kopen! Alleen dan weet je precies hoe je moet starten met dit online verdien model!

Als je deze cursus koopt kun je ook inloggen op het forum van Internetsuccesgids. Dit platform is door Jacko Meijaard opgezet en hier zijn inmiddels al meer dan 13.000 mensen lid van. 

Op het forum krijg je waardevolle tips over affiliate marketing en kun je ervaringen van anderen vinden die geld verdienen met internet.

Wil jij alles weten over deze affiliate marketing cursus dan zit je hier helemaal goed. Ga na het lezen van mijn ervaringen aan de slag met deze online training.

affiliate marketing revolutie

  Gratis Workshop, Geld verdienen met je website doe je zo  ➢➣


 

Inhoudsopgave

[[showindex]]

De affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard is betrouwbaar

In deze online video cursus ga jij stap voor stap samen met Jacko Meijaard leren hoe jouw website in moet richten. Er zijn maar weinig programma's zo goed als deze.

De Affiliate Marketing Revolutie is een uitgebreide overzichtelijk training die uit 7 modules bestaat. Deze zijn weer onderverdeeld in 63 video’s.

Er is geen technische kennis voor nodig om van deze cursus alles te leren over affiliate marketing.

Net zoals bij de online training Meester in SEO kun je precies zien waar je gebleven bent als je een volgende keer verder gaat.

Wat direct duidelijk is in deze online training is dat je helemaal geen technische vaardigheden of kennis hoeft te hebben voor het opzetten van jouw website.

Ik adviseer je om de gehele affiliate marketing cursus eerst helemaal te doorlopen. Hierna kun je met de verschillende modules je website beginnen.

Jij leert van Jacko de beste affiliate website bouwen om online geld te verdienen.

In de Affiliate Marketing Revolutie cursus kun je kiezen uit twee verschillende optie’s om mee aan het werk te gaan. 

Jacko Meijaard neemt je in de eerste 7 modules mee aan de hand van het Wordpress Thema Marketheme. Dit is een speciaal ontwikkeld thema voor affiliate marketing. Deze velden zijn gemarkeerd in deze cursus.


Internetsuccesgids forum

Internetsuccesgids forum


De cursus heeft daarnaast ook nog 6 modules waarbij je met een gratis Wordpress thema jouw website op kunt zetten.

Mijn ervaring is dat zowel de lessen voor het Marketheme thema als het (zelfgekozen gratis) Wordpress thema prima te volgen en uitvoerbaar zijn. Dit maakt geen verschil!

Waarom ook jij de Affiliate Marketing Revolutie moet kopen?

Wil jij met een online business starten moet je deze am cursus kopen en volgen. 

Dit worden ook jouw eerste stappen op weg naar de vrijheid.

Ik heb deze stap gezet in januari 2020. Tot op de dag van vandaag heb ik maar van één ding spijt en dat is dat ik er niet eerder mee ben begonnen!

Met een laptop en een internetverbinding kun je overal op de wereld werken. Je kunt leven als digital nomad. Reizen en geld verdienen met internet.

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt!

Na het volgen van deze volledige training weet je hoe de beste affiliate website eruitziet. 

Je hebt jou eigen website online staan

En staat er een verdien model op in de vorm van affiliate links. Dit moet je doen om online geld te verdienen.

Ook weet je hoe jij je bezoeker langer aan je kunt binden d.m.v. email marketing. 

Nu denk je misschien emailmarketing maar wat is dat?

Je kent het wel als je op een website komt en er verschijnt een pop-up met de vraag of jij je wilt inschrijven voor de nieuwsbrief. Of je kunt een gratis e-book downloaden als jij je email adres achterlaat.

Zo krijgt de website eigenaar jou email adres en kan je dan emails toesturen. Hier kan hij jou meer waardevolle info toesturen of een leuke aanbieding.  Als het product of de dienst via de affiliate link in je email verkocht word ontvang jij hier commissie over.

Dit noemen ze emailmarketing. 

 Als jij start met een online business is het belangrijk om een email bestand op te bouwen. Met de affiliate marketing revolutie leer je dit tot in de kleinste details.

Het is een volledige online training waarin jij je eerste stappen leert zetten om een affiliate site te bouwen en hoe je jouw online business op een eenvoudige manier op kunt schalen en zo meer geld gaat verdienen. 

  Start direct met de GRATIS Workshop  ➢➣

Mijn ervaringen met deze online affiliate marketing cursus 

Ik kan alleen maar positief zijn over mijn ervaring met deze affiliate cursus dit is wat je nodig hebt. Jacko neemt als het ware aan de hand mee in de cursus. 

Zonder enige technische kennis heb ik een leuke eerste website opgezet en daar mijn eerste commissie binnen 3 maanden ontvangen

Ik moet je zeggen dat dat wel heel bijzonder is! 

Als je net begint blijft het toch afwachten of het ook daadwerkelijk werkt ook bij mij. Voor mij was vrij snel duidelijk dat Jacko Meijaard betrouwbaar is maar je vraagt je toch af of het jou ook lukt om op deze manier geld te verdienen met internet.

Twijfel jij dan is dat zeker niet gek dat heb ik in het begin ook gedaan. 

Nu ik weet hoe het werkt kan ik alleen maar zeggen start vandaag nog des te sneller heb jij ook je eerste commissie te pakken!

Ga jij starten met een online business dan ben je vast ook benieuwd naar de ervaring van anderen die de cursus affiliate marketing revolutie hebben doorlopen.

Op Trustpilot zie je meerdere ervaringen van anderen.Ook kun je op het internet genoeg reviews lezen van mensen die de Affiliate Marketing Revolutie hebben aangeschaft en succesvol zijn met affiliate marketing.

Op het forum van internetsuccesgids kom je ook ervaringen en succes verhalen tegen. Kijk hier zeker even rond.

Deze is van Noor Janmaat ook zeker leuk om te bekijken.


Het forum van internetsuccesgids van Jacko Meijaard

Als jij de Affiliate Marketing Revolutie hebt aangeschaft dan kun je direct inloggen op het forum van Jacko Meijaard.  Dit is het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België. 

Dit forum is opgericht door Jacko Meijaard en heeft inmiddels meer dan >15..000 leden

Niet iedereen is natuurlijk actief op dit forum maar er zijn wel enkele succesvolle affiliaties die altijd behulpzaam zijn om anderen verder te helpen.

Met vragen kun je altijd hier terecht en je krijgt ook altijd antwoord door de verschillende ervaringsdeskundige. Maak hier dan ook zeker gebruik van alleen even inloggen en je kunt alle topics op het forum lezen.

Ik vind vooral de ervaringen van anderen leuk om te lezen hier leer je altijd wel weer iets van. Dit kun je dan weer toepassen op je eigen site en zo kom je steeds weer een stapje verder zonder dat het extra geld kost.

affiliate marketing revolutie kopen

Wie is Jacko Meijaard?

Ik ben zeker niet opgelicht door Jacko Meijaard met het kopen van deze cursus zoals je hebt kunnen lezen in deze revolutie review. Mijn ervaring is dat Jacko en zijn amr cursus heel betrouwbaar is.

Voor 47 euro levert Jacko veel waarde met zijn programma en leer je geld verdienen met affiliate markting.

Jacko is 10 jaar geleden de website internetsuccesgids.nl gestart. Op deze website plaatst hij wekelijks een blog over verschillende manieren over een passief inkomen verdienen. 

Ook deelt hij hier hoe je het beste met affiliate marketing moet beginnen en tientallen tips over wat je wel en niet moet doen.

 Daarnaast heeft hij in 2019 ook de 10K club opgericht.Dit is een club mensen die met een persoonlijk coachingstraject van Jacko worden geholpen om te groeien naar een inkomen van 10K per maand.

In deze club zitten allemaal gelijkgestemden die er keihard aan werken om 10K per maand te verdienen. Er zijn inmiddels meer dan 500 leden die in de 10K club zitten en op het forum al hun successen delen.


Ben je benieuwd hoe zijn verhaal is begonnen lees hier 
het bericht in het Algemeen Dagblad >>


Naast al deze activiteiten heeft Jacko Meijaard ook verschillende affiliate websites online staan waar hij een passief inkomen mee verdient.

En of dit alles nog niet genoeg is onderhoud hij een podcast kanaal en Youtube kanaal waar hij iedere week nieuwe content op plaatst.

Voor mij en vele anderen is de Affiliate Marketing Revolutie de beste training om je eerste stappen te zetten op het gebied van online geld verdienen.

Je kunt Jacko makkelijk bereiken via zijn contactgegevens op zijn website en hij is altijd bereid om je verder te helpen. 

Starten met affiliate marketing, hoe doe je dat?

De beste manier om te starten met affiliate marketing is het volgen van een goede cursus. Een volledige training waar jij alles leert over dit online verdien model.

Als je al zover bent gekomen met het lezen van deze review dan ben weet jij al dat je wilt starten met affiliate marketing.

Jij bent op zoek naar de am cursus die jou meteen op de goede weg helpt zonder dat je meteen honderden euro’s kwijt bent. En het mooie is dat hoeft ook niet!

Voor mij gold precies hetzelfde ik wil het leren en zien of het werkt en daarom heeft Jacko deze training gemaakt. 

Voor € 47,- krijg je een volledige cursus.

  Start direct voor € 47,-  ➢➣

Met het doorlopen van deze training en het opstarten van je website heb je meteen een online verdien model klaar. Je kunt meteen geld verdienen met je eigen affiliate website zonder eerst enorme investeringen te hoeven doen.

 Mijn ervaring is dat er veel cowboys op internet rond ‘lopen’ die zeggen dat jij binnen een paar dagen heel veel geld kunt verdienen. Even hun cursus kopen en jij weet het geheim!!

Dit kan natuurlijk helemaal niet er is geen quick fix methode. Zeker als jij met SEO (zoekmachineoptimalisatie) gratis bezoekers naar je website wilt trekken dan kost dit tijd.

Tijd om hoger in Google te komen en je website op een duurzame manier optimaliseert. Je moet iedere week nieuwe content plaatsen en veel geduld hebben.

Welke cursus kiezen om te starten? 

Kies een cursus die up-to-date is zoals de Affiliate Marketing Revolutie. Deze word regelmatig aangevuld met nieuwe content/ video’s. Daarnaast komt binnenkort weer de vernieuwde versie van de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 uit. 

Jij krijgt levenslange toegang als je de AMR aanschaft, iedere nieuwe up-date is gratis en kost niks extra’s

Ook kun je in het forum terecht met je vragen. Wil je nog meer hulp kun je lid worden van de 10K club. In deze club krijg jij persoonlijke coaching van Jacko Meijaard.

Mijn advies start eerst met de am cursus van Jacko en kijk dan verder of je nog meer wilt investeren in je online business. Dat heb ik ook gedaan en dat werkt perfect.


  Gratis Workshop  ➢➣

Wat is affiliate marketing?

Wil jij weten wat affiliatie marketing precies is nog even dit hoofdstukje hierover.

Hieronder op de afbeelding kun je precies zien hoe affiliate marketing werkt en wat affiliate marketing inhoud.


Hoe werkt affiliate marketing?

Voor affiliate marketing heb je vier partijen nodig.

  •     affiliate
  •     adverteerder
  •     affiliate netwerken
  •     bezoeker/koper

Met affiliate marketing promoot je producten van anderen en bij verkoop hiervan verdien jij een commissie. Het is een online verdien model waarmee je een passief inkomen kunt verdienen.

Dit is in het kort hoe affiliate marketing werkt.

De adverteerder [product eigenaar] heeft een product dat hij/zij wil verkopen. Jij als affiliate hebt een website waar jij het product gaat promoten d.m.v het schrijven van een blog of review.

In dit artikel verwerk je verschillende affiliate links. Dit is een link met een persoonlijke trackingcode. Die krijg je van het affiliate netwerk waar jij als affiliate bij bent aangesloten.

Als de bezoeker doorklikt en overgaat tot aankoop van het product ontvang jij hier een commissie over. 

Dit is een van tevoren bepaald percentage van de verkoopprijs.

Wat is de inhoud van deze affiliate Marketing cursus? 

Als je de affiliate marketing revolutie gaat kopen dan krijg je het volgende. Deze training bestaat uit 7 modules, deze zijn weer onderverdeeld in 63 video’s.

Naast dit alles heb je ook nog 6 velden die zijn gemarkeerd waarin jij leert om met een zelf gekozen Wordpress thema je affiliate website op te bouwen.

Voordat je met dit alles aan de slag gaat heeft Jacko Meijaard om te beginnen 10 wijze lessen voor je aan de slag gaat.

Hierin deelt hij zijn eigen ervaringen en geeft verschillende tips hoe jij de beste online business start. Zeer waardevol om deze te bekijken goed van Jacko om deze cursus mee te beginnen.

Dit is wat je krijgt als je de  Affiliate Marketing Revolutie koopt


affiliate-marketing-cursusGRATIS PROEFLES VOLGEN BEGIN HIER >>>


Module 1: Starten met affiliate marketing

In deze module legt Jacko Meijaard je haarfijn uit hoe ook jij geld kunt verdienen met internet. De duidelijke uitleg over hoe affiliate marketing werkt en welke producten je het beste kunt promoten komen hier ruimschoots aan bod.

Met het affiliate programma Paypro laat Jacko zien hoe je dit gemakkelijk kunt gebruiken. het is bij Paypro inloggen en je kunt kiezen uit verschillende affiliate campagnes. Super handig.

Ook het kiezen van de beste domeinnaam om jouw online business te starten krijg je stapsgewijs uitgelegd. En hoe je deze domeinnaam vastlegt bij Neostrada samen met een hostingpakket.

Module 2: Je website inrichten

In deze module krijg je de uitleg voor het opzetten van een succesvolle website. Om een goede affiliate marketing website te maken moet deze voldoen aan een aantal specifieke dingen.

Denk hierbij aan kleurgebruik van je website en ook waarom het beter is om niet een groot hoofdmenu aan te maken.

Ook het belang van goede titels in je artikelen en de verdeling van je teksten op je pagina word behandeld.

Jacko Meijaard legt je precies uit wat je zeker moet doen om een succesvolle website te maken. En hoe je ervoor zorgt dat je verkopen maakt via jouw blog artikelen.

Want dat is het ‘spel’ van affiliate marketing.

Module 3: Hoog scoren in Google

Je hebt vast wel eens de term SEO ofwel zoekmachine optimalisatie gehoord als je geïnteresseerd bent in online geld verdienen.

Één van de belangrijkste dingen om te scoren in Google is het schrijven van waardevolle content. In deze module krijg je uitgelegd hoe je dit het beste doet.

Door middel van goed zoekwoorden onderzoek en het optimaliseren van je afbeeldingen weet je na deze les precies hoe je hoog scoort in Google.

En daar gaat het allemaal om, want op die manier krijg je meer bezoekers naar je website. Uiteindelijk zijn het de bezoekers die gebruik gaan maken van de affiliate link op je artikelen. 

Je krijgt dan ook van Jacko een aantal van deze tips en hoe je dit moet doen en toepassen. 

Module 4: Website live zetten

Geld verdienen met je website? De enige manier om je online business te starten is je website live te zetten. 

Alleen dan kun je gevonden worden;-) en geld verdienen!

In deze module leer je hoe kinderlijk eenvoudig het is om je website live te zetten. En je aldus je online business start.

Module 5: Meten is weten

Nu je website online staat wil je natuurlijk ook weten of er bezoekers op je website komen. Door het installeren van Google Analytics op je website kun je dit in gang zetten. In deze module komt dan ook aan bod hoe je dit moet doen.

Ook met het instellen van Google Search Console kun je in de toekomst zien hoe jij in Google presteert.

Het is zeker belangrijk om dit te leren en te doen, alleen zul je hier de eerste maanden nog niet veel aan hebben.

Je website moet tenslotte eerst nog groeien in de vorm van waardevolle content. In de eerste maanden van je online business richt je vooral al je aandacht daarop.

  Affiliate Marketing Revolutie  ➢➣

Module 6: De puntjes op de i

Zoals de naam van deze module zegt ligt de nadruk vooral op die laatste zaken die je juist wel en juist niet moet doen om een succesvolle affiliate website te maken.

Zorg voor duidelijke call to actions in je blog zodat de bezoeker daar niet naar hoeft te zoeken.

Ook het toevoegen van categorieën en het ‘breadcrumbs activeren’ krijg je duidelijk uitgelegd.

Module 7: Afronding

He belangrijkste in deze module is het inplannen van je Clarity call met Jacko Meijaard. Jij kunt dan samen met hem gaan kijken hoe je business staat en wat je nog meer kunt doen om deze zo succesvol mogelijk te maken.

De affiliate marketing revolutie kopen betekent financiële vrijheid

Wat kun jij leren van deze review?  En waarom zou jij met deze cursus moeten starten als je met affiliate marketing begint.

Het is een duidelijke cursus die makkelijk te volgen is. Met de overzichtelijke indeling weet je precies waar je gebleven bent en hoef je niet eerst te zoeken. 

En je hebt geen technische kennis nodig. Ik had mijn website  binnen één maand live gezet.

Het kan zijn dat het jou veel sneller lukt, het hangt ervan af hoeveel tijd je er in steekt.

Met iedere week nieuwe artikelen plaatsen is mijn website inmiddels uitgegroeid van 0 naar 2000 bezoekers per maand. En op dit moment zie ik het bezoekers-aantal iedere maand toenemen.

De commissies die ik bijna dagelijks binnenkrijg maken het tot een mooie manier van geld verdienen. Op deze wijze kun je op een goede manier een passief inkomen verdienen.

Door deze cursus te volgen is het voor mij mogelijk om geld te verdienen met internet. Door de levenslange toegang op het internet succesgids forum blijf je altijd op de hoogte wat er in de wereld van affiliate marketing verandert.

Door te starten met affiliate marketing is mijn leven een stuk vrijer geworden. Ik kan mijn eigen tijd indelen en kan plaats onafhankelijk werken. Voor een digital nomad is dit de beste manier om 

online geld verdienen en reizen

Af en toe op vakantie gaan vind ik leuk maar ik ben graag thuis. Voor mij is het werken wanneer en waar ik wil en niemand die zegt wat ik moet doen de ultieme vrijheid.

Ik kan met mijn hondjes erop uit als het mooi weer is en hoef niet te wachten tot het vijf uur is. Als ik vakantie wil nemen dan hoef ik het niet te vragen. Ik ben eigen baas.

Natuurlijk moet er gewerkt worden om een succesvolle online business op te bouwen dat vind ik niet erg. Ik leg nu het fundament waar ik over een tijdje de vruchten van pluk!

Wil jij dit ook dan kan ik je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard zeker aanbevelen!

Affiliate marketing revolutie review samenvatting

Deze affiliate marketing cursus van 47 euro is overzichtelijk en je hebt er geen technische kennis voor nodig. Jacko Meijaard is betrouwbaar (niet tevreden, geld terug!) en geeft jou middels deze affiliate cursus de mogelijkheid om ook online geld te verdienen via internet.  affiliate marketing revolutie

  Vandaag starten  ➢➣


Reactie plaatsen
NFT Secrets LIVE

Geld verdienen met het kopen en verkopen van NFTs

 

Wil jij weten hoe je geld kunt verdienen met kopen en verkopen van NFTs?
Dan is de NFT cursus van Mitchel van Duuren noodzakelijk.

Waarom?

Met deze NFT cursus leer jij de beste keuzes maken bij het kopen en verkopen van NFTs.

Ik heb deze NFT training gevolgd en mijn eerste succesvolle stappen in deze nieuwe space gezet. Heb jij de NFT space ook net ontdekt en wil je er geld mee verdienen en niet verliezen?

Volg dan zeker eerst de online video training, NFT Secrets, van Mitchel van Duuren!

Ook jij gaat het cursusgeld in de eerste paar NFT ‘flips’ direct terug verdienen.

ien

Over de schrijver

Mijn naam is Ien en ik ben sinds januari 2020 begonnen met online marketing. Ik help je graag door hier mijn ervaringen te delen die ik op mijn weg naar geld verdienen met het internet heb opgedaan.

Ik hou van wandelen in de bossen, klussen aan mijn huis en om op pad te gaan met mijn zelfgebouwde VW camper.

De vrijheid die ik heb gecreëerd door mijn online business gun ik iedereen daarom ben ik met deze website begonnen.